Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Middenbeemster

Wil je gebruik maken van een schoonmaakhulp in Middenbeemster? Meer en meer mensen kiezen voor extra hulp in huis. Altijd een frisse en schone woning, geen rotklusjes meer en je houdt enkele uurtjes vrije tijd over. Wij helpen je graag op weg bij het zoeken naar een professionele schoonmaker in Middenbeemster! Op deze website verstrekken we duidelijke tips en informatie voor een geschikte huishoudelijke hulp. Daarbij behandelen we een aantal sites waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Ook delen we namen en adressen van kleinschalige schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Heerlijk thuiskomen in een opgeruimd en schoon huis.
 • Er blijft meer tijd over voor familie en vrienden.
 • Ook de rotklusjes worden voor je uit handen genomen.
 • Voor ouderen: langer zelfstandig thuiswonen.
 • Al in te huren vanaf €13,10 (uurloon).

schoonmaker-zoeken-middenbeemster

Een schoonmaakster in Middenbeemster inhuren

Heb je een druk bestaan en wil je meer focus op familie, vrienden en hobby’s? Een ijverige schoonmaakster in Middenbeemster inhuren is dan zeker het overwegen waard. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? Aanrader: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. Dikwijls zijn er dames die op die manier wat bijverdienen. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Als laatste zijn er diverse platforms waar je een werkster kunt vinden. In het gedeelte hieronder lopen we dit stap-voor-stap door.

Eigen huishoudelijke hulp in Middenbeemster opzoeken

 1. Geef adresgegevens in

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door te beginnen met het invoeren van je locatie. Je krijgt dan alleen werksters te zien die dichtbij wonen.

 2. Aantal schoonmaakdagen kiezen

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de poetsvrouw aan de slag gaat. Bijvoorbeeld om de twee weken of wekelijks. Kies vervolgens het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Vergelijk werksters

  Check en analyseer de beschikbare huishoudelijke helpers. Je kunt filteren op prijs per uur, speciale werkzaamheden en beoordelingsscore.

 4. Aanvraag indienen

  Je kunt een aanvraag doen bij enkele schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Wanneer jouw verzoek geaccepteerd wordt heb je een match.

 5. Kennismaking

  De poetshulp komt bij je thuis op de overeengekomen datum. Het is handig om dan aanwezig te zijn en om verdere instructies te kunnen geven. Loop samen een rondje door het huis en vertel waar jij waarde aan hecht. Het is ook van belang aan te geven waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen zijn opgeslagen.

Platforms voor schoonmaakhulp

Het zoekproces naar een vakkundige schoonmaker kan complex zijn. Tegenwoordig zijn er gebruiksvriendelijke Apps en websites die hiervoor specifiek service verlenen. Op dit soort websites treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Je kan daar eenvoudig een zoekopdracht plaatsen en een selectie bekijken van diverse poetshulpen. In veel gevallen betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. We sommen de populaire sites voor je op. Andere relevante onderwerpen: Bedrijfsschoonmaak.

 • Helpling: Helpling heeft een verzekering voor materiële schade.
 • Homeworks: Een vast team met betrouwbare en ervaren hulpen.
 • Werksters.nl: De snelste manier om een schoonmaakster te vinden.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Voordelig abonnement al vanaf €12 per maand.
 • Hulpen.nl: Snelle manier voor het vinden van hulp voor jouw aanvraag.
 • Hlprs: Hét online platform om snel een hulp te vinden.
 • Care.com: Matching op basis van jouw wensen in Purmerend.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Middenbeemster

Vind een professionele schoonmaakster in jouw omgeving!

Lokale schoonmaakbedrijven in Middenbeemster

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf? In het overzicht hieronder tonen wij bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Middenbeemster, met ook partijen als glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Ook kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Noordbeemster, Westbeemster, Zuidoostbeemster en Wijdewormer.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat maakt een schoonmaakster schoon?

De helper huur je in voor de meest gangbare werkzaamheden in en rondom jouw woning. Bijgaand delen wij de meest voorkomende huishoudelijke taken die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Stoffen en stofzuigen.
 • Het dweilen van de vloer.
 • De badkamer en keuken en beurt geven.
 • Schone ramen.
 • Het legen van prullenbakken.
 • De slaapkamers netjes maken.
 • Strijken.
 • De was opvouwen.
 • Schoonmaken van de koelkast.
 • De oprit en tuin aanvegen.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een deskundige poetshulp in de buurt al mogelijk vanaf €13,00 p/uur.

Bedrijfspanden schoonmaken (kantoor)

Een fris en opgeruimd kantoor draagt bij aan een fijne werksfeer en is tegelijkertijd een uitstekend visitekaartje. Verschillende dienstverleners in deze omgeving kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Middenbeemster. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals het stofvrij maken van bureaus en vensterbanken, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en het sanitair schoonmaken. Ook intensievere activiteiten zoals vensterbanken en ramen wassen, buiten gevelreiniging, zonnepanelen schoonmaken, het ventilatiesysteem laten reinigen of graffiti verwijdering kunnen worden meegenomen. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm wat inhoudt dat bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De doorsnee prijzen voor kantoor schoonmaak variëren tussen de €20,50 en €32,50 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is efficiënter dan wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Schoonmaakwerkzaamheden voor winkels, scholen, horeca en hotels, productiebedrijven (Industriële reiniging), kantoren.
 • Vaste schoonmaak voor uw VvE of appartementencomplex in de Provincie Noord-Holland.
 • Kosten: tussen ongeveer €24,50 en €35,00 per uur.
 • Ook voor alle bijzondere werkzaamheden zoals: het reinigen van het trappenhuis, ventilatie reiniging, zonnepanelen reiniging, vloeronderhoud, tapijtreiniging, graffiti verwijderen.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Hoe duur is een schoonmaker?

Een basis schoonmaakhulp kost gemiddeld genomen tussen de €13,30 tot +/- €19,00 op uurbasis. Boek je via een platform? Dan zijn er soms bemiddelingskosten. Soms betaal je ook een vaste prijs per maand voor een abonnement.

Wat zijn de werkzaamheden van een poetser?

Voordat de werkdag begint bespreek jij wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. Meestal zijn er standaard schoonmaakklusjes die hij/zij zal doen zoals: afstoffen, ramen wassen, dweilen, keuken reinigen, stofzuigen. Daarnaast kan je afspraken maken over binnenkant van (keuken)kasten schoonmaken of het doen van de was.

Voor hoeveel uur huur ik de huishoudelijke hulp in?

De meeste woningen in Middenbeemster hebben zo’n 3 uur aan hulp per week nodig. Dat is ruim voldoende voor bijvoorbeeld afstoffen, ramen lappen, keuken reinigen, stofzuigen, het toilet schoonmaken. Het meest optimale aantal uren hulp kan worden gecalculeerd door de omvang van jouw huis, jullie leefstijl en hoe snel de hulp werkt.

Hoe gaat de betaling?

Een interieurverzorger ontvangt altijd het minimumloon met het wettelijke vakantiegeld van 8%. Ook heeft de hulp recht op maximaal 6 weken doorbetaling bij ziekte en vakantiedagen. Voor alle voorwaarden zie de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. In bepaalde cases betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Zijn er bedrijven voor een eenmalige schoonmaak in Middenbeemster?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. Ideaal plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of bij oplevering van een woning. Elke ruimte wordt volledig gereinigd en ontsmet. zodat het huis weer helemaal fris is. De kosten voor deze klus zijn variabel en liggen tussen de €275,00 tot €700,00.

Plaats een reactie