Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Westbeemster

Behoefte aan een schoonmaakhulp in Westbeemster? Meer en meer huishoudens maken gebruik van een hulp in huis. Altijd een super schone woning, ook de nare klusjes worden uit handen genomen, en je houdt tijd over voor de belangrijke zaken. Wij helpen jou bij het zoeken naar een bedreven schoonmaker in Westbeemster! Op deze website lees je volop tips en adviezen voor een goede huishoudelijke hulp . Ook delen we enkele landelijke sites waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Ook hebben we een overzicht met adresgegevens van kleinschalige schoonmaakbedrijven.

5 voordelen van een schoonmaker in huis

 • Ontspannen en genieten in een opgeruimd en schoon huis.
 • Je houd tijd over voor de zaken die er echt toe doen.
 • Je hoeft zelf de nare klusjes niet meer te doen.
 • Minder stressgevoelens.
 • Al mogelijk vanaf €12,50 als uurtarief.

schoonmaker-zoeken-westbeemster

Een schoonmaakster in Westbeemster gezocht

Heb je een druk leven en houd je graag meer tijd over voor familie en vrienden? Een vakkundige schoonmaakster in Westbeemster inhuren is dan zeker erg aan te bevelen. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? We hebben wat tips: vraag eens rond in je eigen netwerk. Meestal zijn er studenten of vrouwen die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Verder ontstaan er meer en meer speciale platforms waar je werksters kunt zoeken. In het bijgaande stukje leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Een huishoudelijke hulp in Westbeemster vinden

 1. Voer je adres in

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door middel van de postcodecheck. Er worden dan meerdere werksters getoont die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Maak een keuze uit meerdere schoonmaakdagen

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de werkster komt werken. Je kunt meestal kiezen uit om de twee weken of wekelijks. Kies vervolgens het aantal uur van een poetsbeurt en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Schoonmaaksters vergelijken

  Bekijk snel meer info over de gevonden huishoudelijke helpers. Je kunt specifiek zoeken op prijs per uur, extra taken zoals een strijkservice en reviews.

 4. Verzoek versturen

  Je kunt een aanvraag doen bij een aantal schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. Wanneer jouw uitnodiging ingewilligd wordt heb jij een poetsvrouw gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De poetser zal de eerste keer komen werken op de overeengekomen datum. We raden aan om dan ook thuis te zijn en door te spreken wat er verwacht wordt. Loop samen een rondje door het huis en aarzel niet om te vertellen wat je precies verwacht. Deel ook waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen zijn opgeslagen.

Platforms voor schoonmaakhulp

Het vergelijken van ijverige schoonmaker gaat soms niet zo snel. Er bestaan verschillende webapplicaties die hiervoor specifiek service verlenen. Op deze sites komen vraag- en aanbod samen. Je kunt hier eenvoudig een account registreren en in contact komen met helpers in de regio. Doorgaans wordt ook de gehele betaling & administratie uit handen genomen. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Mogelijk vind je dit ook interessant: Helpling schoonmaakhulp.

 • Helpling: Gemiddelde beoordeling van 4,7/5 sterren!
 • Homeworks: De beste hulp die past bij jouw wensen en situatie.
 • Werksters.nl: Abonnement van €15,00 per maand, geen bemiddelingskosten.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vaste schoonmaakster voor € 13,50 per uur.
 • Hulpen.nl: Hulp in huis voor verschillende doeleinden.
 • Hlprs: Een vaste helper, eenmalige servicekosten van €14,95.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Handig platform voor het vinden van lokale hulp in Purmerend.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Westbeemster

Vind een goede schoonmaakster in jouw wijk!

Toonaangevende schoonmaakbedrijven in Westbeemster

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor een grote klus? Hieronder tref je adressen van schoonmaakspecialisten in Westbeemster, je vind hier ook glazenwassers en overige schoonmaakservices. Ook kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Kwadijk, Middelie, Noordbeemster en Middenbeemster.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat maakt een schoonmaakster schoon?

Een schoonmaker ondersteunt jou bij de meest voorkomende schoonmaakklusjes in de keuken, badkamer en rest van de woning. In onderstaande paragraaf tref je een overzicht met schoonmaakwerkzaamheden die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Afstoffen en stofzuigen van de vloer.
 • Dweilen, afstoppen en drogen.
 • Grondig schoonmaken van keuken en badkamer.
 • Ramen streeploos schoonmaken.
 • Het aanrecht afvegen.
 • Het schoonmaken van de slaapkamers.
 • De was strijken.
 • Alle vuile kleding wassen en opruimen.
 • de ventilatieroosters schoonmaken.
 • Hand en spandiensten in de tuin.

Huishoudelijke hulp inhuren

Een vakkundige poetshulp in de buurt al mogelijk vanaf €12,70 per werkuur.

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een net en fris kantoor stimuleert een fijne werksfeer en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Meerdere schoonmaakondernemers in de omgeving staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Westbeemster. Typische werkzaamheden zijn het stofvrij maken van bureaus en vensterbanken, de kantine/pantry schoonmaken en het sanitair schoonmaken. Ook intensievere activiteiten zoals vensterbanken en ramen wassen, gevelreiniging aan de buitenzijde van het pand, de zonnepanelen laten reinigen ventilatie schoonmaken of dakreiniging behoren tot de mogelijkheden. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden waarbij bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De doorsnee tarieven van kantoor schoonmaak schommelen tussen de €22,00 en €30,50 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is vaak financieel gunstiger dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Reiniging van horeca en hotels, winkels, scholen, zorginstellingen en ziekenhuizen, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Ook zeer geschikt voor de VVE-schoonmaak in de Provincie Noord-Holland.
 • Tarieven: tussen +/- €20,50 en €33,50 per uur.
 • Ook ingewikkelde klussen zijn mogelijk: tapijtreiniging, graffiti verwijderen, het reinigen van het trappenhuis, ventilatie reiniging, vloeronderhoud, zonnepanelen reiniging.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Hoeveel moet ik betalen voor de schoonmaakster?

Een gemiddelde schoonmaakhulp rekent tussen de €13,10 tot wel €19,50 voor 1 uur. Boek je via een platform? Dan zijn er soms bemiddelingskosten. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Wat doet een poetser?

Je maakt altijd afspraken over wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. In de regel zijn er standaard klussen die afgewerkt worden: toiletten schoonmaken, afstoffen, keuken reinigen, dweilen, stofzuigen. Tevens kan je afspraken maken over verschonen van het beddengoed of de planten doen.

Kan de huishoudelijke hulp op meerdere momenten komen?

Jonge gezinnen in Westbeemster huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dit is genoeg tijd voor de wekelijks terugkerende taken als dweilen, stofzuigen, keuken reinigen, ramen lappen, afstoffen. Hoeveel uur daadwerkelijk nodig is is afhankelijk van het aantal m2, jullie leefstijl en hoe snel de hulp werkt.

Hoe werkt de betaling?

Een poetshulp heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij vakantiegeld (8%). Ook bij ziekte of vakantie dien je door te betalen. Zie ook de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. Steeds vaker doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden en kosten van eenmalige schoonmaak in Westbeemster?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Ideaal plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of als opleveringsschoonmaak. Het huis wordt van top tot teen gereinigd zodat het aanvoelt als nieuw. De totale kosten zijn natuurlijk afhankelijk van de situatie, maar komen uit tussen de €250,00 tot €625,00.

Plaats een reactie