Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Kwadijk

Behoefte aan een schoonmaakhulp in Kwadijk? Meer en meer huishoudens kiezen voor extra hulp in huis. Altijd een super schone woning, ook de vervelende klusjes worden gedaan en veel meer vrije tijd. Op deze website vind je veel tips bij het vinden van een professionele schoonmaker in Kwadijk! Op schoonmakerzoeken.nl bekijk je praktische tips en aanbevelingen voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Bovendien bespreken we bekende platforms waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Je treft op deze pagina ook namen en adressen van lokale schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Ontspannen en genieten in een opgeruimd en schoon huis.
 • Meer vrije tijd voor leuke dingen.
 • Ook de vervelende klusjes worden voor je gedaan.
 • Een opgeruimd huis betekent een opgeruimd hoofd.
 • Al mogelijk vanaf €13,30 (uurtarief).

schoonmaker-zoeken-kwadijk

Een schoonmaakster in Kwadijk vinden

Maak je niet graag schoon en houd je graag wat tijd over voor de dingen die er echt toe doen? Een ervaren schoonmaakster in Kwadijk inhuren is dan een uitstekend idee. Hoe kom ik in contact met een hulp in huis? Onze aanbevelingen: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. Over het algemeen zijn er studenten of vrouwen die een aantal uur per week schoonmaken. Je kunt ook een oproepje doen op een lokale Facebook groep. Afsluitend heb je allerlei vraag- en aanbodsites voor het vinden van een werkster. In het gedeelte hieronder lopen we dit stap-voor-stap door.

Huishoudelijke hulp in Kwadijk inhuren

 1. Adres invoeren

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door het invullen van jouw postcode. Er worden dan meerdere werksters getoont in jouw eigen regio.

 2. Kies datum, tijd en frequentie

  Als eerst kies je hoe vaak je wilt dat de poetshulp aan huis komt. Populaire opties zijn om de twee weken of wekelijks. Kies hierna het aantal uur per schoonmaakbeurt en kies de startdatum.

 3. Vergelijk schoonmakers

  Hierna bekijk je direct de getoonde huishoudelijke helpers. Je kunt specifiek zoeken op prijs, extra taken zoals een strijkservice en gemiddelde beoordeling.

 4. Contact opnemen

  Je kan een aanvraag indienen bij verschillende schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. Wanneer de opdracht gehonoreerd wordt heb jij een poetshulp gevonden!

 5. Kennismaking

  De poetsvrouw komt bij je thuis op de vooraf gekozen datum & tijd We raden aan om zelf ook zeker in huis te zijn en direct even door te nemen wat voor jou belangrijk is. Geef een complete rondleiding door de woning en aarzel niet om te vertellen waar jij waarde aan hecht. Laat ook zien waar jouw doekjes, stofzuiger en andere schoonmaakspullen klaarstaan.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

Het vergelijken van enthousiaste schoonmaker is niet altijd gemakkelijk. Gelukkig zijn er handige platforms die jou helpen zoeken. Online worden vraag en aanbod gebundeld. Zonder heel veel moeite kun je daar een eigen zoekprofiel maken en in contact komen met helpers in de regio. Doorgaans wordt ook de gehele betaling & administratie uit handen genomen. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Advies: lees ook eens alles door over Homeworks schoonmaakhulp.

 • Helpling: Automatische betalingen via het platform.
 • Homeworks: De beste hulp die past bij jouw wensen en situatie.
 • Werksters.nl: Kom razendsnel in contact met meer dan 14.000 huishoudelijke hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Geen wachtlijst, binnen 3 dagen een geschikte hulp in huis.
 • Hulpen.nl: Eenvoudig filteren op plaats, leeftijd en werkzaamheden.
 • Hlprs: In 4 stappen een geschikte hulp voor thuis boeken.
 • Care.com: Altijd de beste lokale hulpen uit jouw eigen buurt in Edam-Volendam.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Kwadijk

Vind een geschikte schoonmaakster in jouw gemeente!

Lokale schoonmaakbedrijven in Kwadijk

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? In ons overzicht ontdek je adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Kwadijk, je vind hier ook glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Ook kun je zoeken naar interieurverzorgers in Middelie, Warder, Westbeemster en Noordbeemster.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat maakt een schoonmaakster schoon?

De poetsvrouw huur je in voor de meest gangbare karweitjes in en rondom jouw woning. In het gedeelte hieronder delen wij een overzicht met klusjes die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Alles afnemen met een sopje en stofzuigen.
 • Met de swiffer over de vloer.
 • Een hygiënische badkamer en keuken.
 • Ramen lappen.
 • Het in- en uitpakken van de vaatwasser.
 • Beddengoed wassen.
 • Kleding strijken.
 • Alle vuile kleding wassen en opruimen.
 • de ventilatieroosters schoonmaken.
 • Buitenboel aanvegen.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een eigen poetshulp in de buurt al mogelijk vanaf €12,50 (uurtarief).

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een schone kantoorruimte stimuleert fijne en veilige werkplekken en draagt bij aan een algehele professionele uitstraling. Een groot aantal organisaties in de omgeving kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Kwadijk. Ze kunnen je ondersteunen bij het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, het legen van de vuilnisbakken en de wc’s schoonmaken plus verbruiksartikelen bijvullen. Ook intensievere activiteiten zoals ramen en vensters bijhouden, gevelreiniging, zonnepanelen stof & vuilvrij maken ventilatie schoonmaken of graffiti verwijdering behoren tot de mogelijkheden. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden waarin wordt geregeld dat bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De gemiddelde prijzen voor kantoor schoonmaak schommelen tussen de €24,50 en €34,00 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is vaak financieel gunstiger dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Reinigen van winkels, zorginstellingen en ziekenhuizen, horeca en hotels, kantoren, scholen.
 • Ook handig voor Vereniging van Eigenaars (VvE) voor algemene ruimtes in de Provincie Noord-Holland.
 • Kosten: tussen om en nabij de €25,00 en €32,50 per uur.
 • Ook ingewikkelde klussen zijn mogelijk: het reinigen van het trappenhuis, tapijtreiniging, graffiti verwijderen, vloeronderhoud, gevelreiniging, ventilatie reiniging.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Hoeveel moet ik betalen voor de schoonmaakster?

Een gemiddelde schoonmaakhulp kost gemiddeld genomen tussen de €13,00 tot zo’n €17,50 (uurtarief). Houd ook rekening met (eenmalige) bemiddelingskosten. Sommige platforms werken daarbij met een vaste prijs per maand.

Wat maakt een poetser schoon?

Aan het begin van de dag bespreek jij de werkzaamheden van de schoonmaakster. In de praktijk zijn er een aantal huishoudelijke taken die de hulp uitvoert: stofzuigen, afstoffen, keuken reinigen, dweilen, ramen wassen. Daarnaast kan je ook vragen voor extra klussen zoals de meubels schoonmaken of de stoep aanvegen.

Kan de huishoudelijke hulp op meerdere momenten komen?

Veel gezinnen en families in Kwadijk hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dit is genoeg tijd voor bijvoorbeeld dweilen, keuken reinigen, stofzuigen, het toilet schoonmaken, ramen lappen. Het meest optimale aantal uren hulp wordt mede bepaald door de omvang van jouw huis, hoe netjes je bent, en de ervaring van de poetser.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een werkster heeft recht op het minimumloon plus de vakantiegeld toelage van 8%. De hulp heeft ook recht op doorbetaling bij ziekte of vakantie. Check ook Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. Soms gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden voor een eenmalige schoonmaak in Kwadijk?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. DIt komt van pas als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of bij oplevering van een woning. Elke ruimte wordt van beneden tot boven gereinigd zodat jouw huis er weer stralend fris uitziet. De totale kosten bedragen tussen de €300,00 tot €550,00.

Plaats een reactie