Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Oirschot

Hulp nodig bij het vinden van een schoonmaakhulp in Oirschot? Steeds meer mensen kiezen voor extra hulp in huis. Altijd een frisse en schone woning, de vervelende klusjes hoef je niet zelf te doen, en je houdt meer tijd over voor leuke dingen. Wij bieden tips en tricks het vinden van een betrouwbare schoonmaker in Oirschot! Op deze pagina ontdek je concrete tips en instructies voor een geschikte huishoudelijke hulp. Tevens delen we populaire websites waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Ook delen we contactdetails van regionale schoonmaakbedrijven.

Een schoonmaker in huis: de 5 grootste voordelen

 • Altijd een lekker schoon en opgeruimd huis.
 • Meer tijd voor je gezin, vrienden en hobby’s.
 • Schoonmakers zijn professioneel en zorgen dat het echt schoon is.
 • Senioren zijn langer zelfstandig met een paar uur hulp in huis.
 • Al in te huren vanaf €13,40 per 60 minuten.

schoonmaker-zoeken-oirschot

Een schoonmaakster in Oirschot vinden

Heb je een druk leven en houd je graag meer tijd over voor hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een ervaren schoonmaakster in Oirschot inhuren is dan misschien wel iets voor jou. Alleen, waar vind ik een hulp in huis? Wat vaak goed werkt: vraag eens rond bij de mensen die je kent. Over het algemeen blijken er wel mensen te zijn die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Geen succes? Kijk dan eens op een lokale Facebook groep. Als laatste heb je allerlei vraag- en aanbodsites waar je lokale werksters kunt benaderen. In onderstaande paragraaf vind je een handig stappenplan.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Oirschot opzoeken

 1. Adres invoeren

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door je adresgegevens in te voeren. Je ziet dan alleen werksters in jouw eigen regio.

 2. Frequentie, datum en tijd

  Ten eerste bepaal je de frequentie hoe vaak je wil dat de werkster komt poetsen. Dit kan zijn elke week of om de twee weken (soms 1x per maand). Kies hierna hoe lang de hulp moet komen en selecteer de startdatum van de werker.

 3. Vergelijk helpers

  Hierna bekijk je direct de diverse huishoudelijke helpers. Je kunt filteren op uurtarief, bijzondere werkzaamheden zoals strijken of glazen wassen en gemiddelde beoordeling.

 4. Aanvraag indienen

  Je kunt een verzoek versturen naar verschillende schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Wanneer de opdracht beantwoord wordt heb je jouw werkster gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De poetsvrouw komt aan huis op een dag/tijd dat voor beide passend is. Ons advies is om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en om goed uit te leggen hoe en wat er verwacht wordt. Loop samen een rondje door het huis en vertel wat je precies verwacht. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar zaken als allesreiniger en schoonmaakazijn zijn opgeslagen.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

Het zoeken van een vakkundige schoonmaker is niet altijd gemakkelijk. Je kunt een beroep doen op handige websites die hiervoor specifiek service verlenen. Op dergelijke platforms komen vraag- en aanbod samen. Je kunt binnen een paar minuten een zoekopdracht doorgeven en beschikbare helpers vinden. Meestal gaat de betaling ook rechtstreeks via het platform. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Klik eventueel direct door naar: Tips voor het schoonmaken.

 • Helpling: Transparante markplaats met honderden schoonmakers.
 • Homeworks: Een betrouwbaar en klantgericht vast team met vaste hulpen.
 • Werksters.nl: Een van de grootste vraag- en aanbodplatform voor schoonmakers.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Meer dan 260.000 huishoudelijke hulpen aangesloten.
 • Hulpen.nl: Voor €10,00 per maand onbeperkt reacties versturen.
 • Hlprs: Een vaste helper, eenmalige servicekosten van €14,95.
 • Care.com: Online marktplaats voor hulp en werk in Oirschot.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Oirschot

Vind een enthousiaste schoonmaakster in jouw regio!

Adressen van schoonmaakbedrijven in Oirschot

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor horeca, hotels of kantoor? In de bijgaande tabel tonen wij adressen van schoonmaakspecialisten in Oirschot, maar ook van o.a. glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Daarnaast kan het mogelijk interessant zijn te zoeken naar interieurverzorgers in Son en Breugel, Helmond, Best en Nuenen, Gerwen en Nederwetten.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

Een schoonmaakster staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende karweitjes in en rondom jouw woning. In het overzicht hieronder check je de meest voorkomende schoonmaakklusjes die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een doekje.
 • Ondergrond reinigen, dweilen en droog maken.
 • Altijd een blinkende badkamer en keuken.
 • Ramen streeploos schoonmaken.
 • Schoonmaken van de gootsteen.
 • Slaapkamer opruimen.
 • Kleding strijken.
 • Kleding wassen en drogen.
 • De vaatwasser schoonmaken.
 • Bloembakken water geven.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een deskundige poetshulp (regionaal) al in te huren vanaf €12,60 per 60 minuten.

Zakelijke (kantoor)-schoonmaak (bedrijfspanden)

Een schone werkplek (kantoor) zorgt voor het werkplezier en is tegelijkertijd een uitstekend visitekaartje. Verschillende bedrijven in deze streek zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Oirschot. Typische werkzaamheden zijn het afnemen van de bureaus, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en het reinigen van het sanitair. Ook meer incidentele klussen zoals ramen zemen, gevelreiniging aan de buitenzijde van het pand, het schoonmaken van zonnepanelen, onderhoud en schoonmaken van ventilatie of dakreiniging zijn vaak mogelijk. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden wat inhoudt dat er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De tarieven van kantoor schoonmaak liggen tussen de €20,00 en €32,50 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is doorgaans betaalbaarder dan dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Interieurverzorger van scholen, horeca en hotels, zorginstellingen en ziekenhuizen, productiebedrijven (Industriële reiniging), kantoren.
 • Ook voor het schoonhouden van elk VvE complex in de Provincie Noord-Brabant.
 • Onkosten: tussen om en nabij de €23,50 en €32,50 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: graffiti verwijderen, ventilatie reiniging, het reinigen van het trappenhuis, vloeronderhoud, tapijtreiniging, gevelreiniging.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Wat kost een schoonmaker per uur?

Een basis schoonmaakhulp kost gemiddeld genomen tussen de €13,40 tot €15,00 op uurbasis. Houd ook rekening met (eenmalige) bemiddelingskosten. Soms betaal je ook een vaste prijs per maand voor een abonnement.

Wat zijn de werkzaamheden van een poetser?

Je maakt altijd afspraken over wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. In de praktijk zijn er een aantal klusjes die gedaan worden: toiletten schoonmaken, ramen wassen, afstoffen, stofzuigen, keuken reinigen. Indien gewenst kan je ook vragen voor extra klussen zoals oven schoonmaken of de planten water geven.

Voor hoeveel uur huur ik de huishoudelijke hulp in?

Drukke huishoudens in Oirschot hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dat biedt voldoende ruimte voor de meest voorkomende taken als ramen lappen, het toilet schoonmaken, keuken reinigen, stofzuigen, dweilen. Het exacte aantal uur per week ligt aan het type woning, het aantal bewoners en welke taken je voor eigen rekening neemt.

Hoe gaat de betaling?

Een poetshulp hanteert altijd minimaal het minimumloon en 8% vakantiegeld. De hulp heeft ook recht op doorbetaling bij ziekte of vakantie. Voor meer informatie zie Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. Soms betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Ik zoek iemand voor een eenmalige schoonmaak in Oirschot?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. DIt komt van pas plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of als opleveringsschoonmaak. De woning wordt op een professionele manier gereinigd en ontsmet zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De kosten hiervan liggen gemiddeld genomen tussen de €325,00 tot €600,00.Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie