Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Goedereede

Op zoek naar een schoonmaakhulp in Goedereede? Steeds meer gezinnen nemen zo’n hulp in huis. Thuiskomen in een schone en frisse woning, de vervelende klusjes hoef je niet zelf te doen, en voor jou blijven er wat meer vrije uurtjes over. Op deze website vind je veel tips bij het vinden van een geschikte schoonmaker in Goedereede! Op dit platform vind je handige tips en aanbevelingen voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Verder behandelen we een aantal sites waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Ook hebben we een overzicht met contactgegevens van erkende schoonmaakbedrijven.

Pluspunten van een schoonmaker in huis

 • Het is een verademing om thuis te komen in een schoon huis.
 • Meer tijd voor je gezin, vrienden en hobby’s.
 • Alle vuile klusjes uitgevoerd door een professional.
 • Ouderen kunnen langer zelfstandig thuis blijven wonen.
 • Al beschikbaar vanaf €13,50 per 60 minuten.

schoonmaker-zoeken-goedereede

Een schoonmaakster in Goedereede zoeken

Houd je niet van schoonmaken en wil je tijd investeren in de dingen die er echt toe doen? Een ijverige schoonmaakster in Goedereede inhuren is dan zeker erg aan te bevelen. Hoe vind ik nu precies een hulp in huis? Om te beginnen: vraag eens rond bij de mensen die je kent. In veel gevallen zijn er studenten of vrouwen die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Afsluitend heb je allerlei vraag- en aanbodsites waar je in contact kunt komen met lokale werksters. Hieronder nemen we je stap-voor-stap mee.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Goedereede vinden

 1. Voer je adres in

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door eerst even jouw postcode in te voeren. Er worden dan meerdere werksters getoont die hun werkgebied rondom jouw wijk hebben.

 2. Aantal schoonmaakdagen kiezen

  Ten eerste bepaal je de frequentie hoe vaak je wil dat de werkster aan huis komt. Meestal is het eenmalig, wekelijks of iedere twee weken. Vervolgens kies je het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en selecteer een datum voor de eerste keer.

 3. Helpers vergelijken

  In de volgende stap bekijk je de diverse huishoudelijke helpers. Je kunt specifiek zoeken op tarief, ervaring en gemiddelde beoordeling.

 4. Verzoek versturen

  Kies verschillende schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. Zodra de opdracht passend is voor de werknemer heb je jouw nieuwe hulp gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De huishoudelijke hulp komt bij je thuis op de vooraf gekozen datum & tijd Het is handig om op locatie te zijn en direct even door te nemen wat voor jou belangrijk is. Leid hem/haar even rond door de woning en aarzel niet om te vertellen wat jouw wensen en prioriteiten zijn. Je moet ook laten zien waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen te vinden zijn.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

In contact komen met een betrouwbare schoonmaker gaat soms niet zo snel. Je kunt een beroep doen op speciale bemiddelaars die je hierbij helpen. Op dergelijke platforms komen vraag- en aanbod samen. Zonder heel veel moeite kun je daar een account registreren en zoeken naar een hulp in de buurt. Vaak regelt het platform ook de betaling. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Klik eventueel direct door naar: Ikzoekeenschoonmaakster.nl schoonmaakhulp.

 • Helpling: Ruim aanbod met flexibele hulpen voor thuis.
 • Homeworks: Service op maat, betrouwbaar en erg persoonlijk.
 • Werksters.nl: Groots aanbod met vraag en aanbod van schoonmakers.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Altijd garantie op het geleverde schoonmaakwerk.
 • Hulpen.nl: Aantrekkelijk tarief voor plaatsen zoekopdrachten.
 • Hlprs: Kosten enkel €14,95 voor elke succesvolle match.
 • Care.com: Gebruiksvriendelijke marktplaats voor hulp in huis in Goeree-Overflakkee.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Goedereede

Vind een bedreven schoonmaakster in jouw omgeving!

Bekijk schoonmaakbedrijven in Goedereede

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor horeca, hotels of kantoor? In het onderstaande overzicht check je bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Goedereede, met daarbij ook glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Eveneens bieden we een overzicht met interieurverzorgers in Ouddorp, Achthuizen, Stellendam en Herkingen.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

Een schoonmaker helpt jou graag met allerlei werkzaamheden in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. In het gedeelte hieronder bieden wij enkele veel voorkomende huishoudelijke taken die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Alles afnemen met een sopje en stofzuigen.
 • Dweilen & vloerwisser toepassen.
 • Afnemen van keuken en badkamer.
 • Ramen lappen.
 • Deuren en deurposten afnemen.
 • Bed verschonen en opmaken.
 • De was strijken.
 • Het wassen van de kleding.
 • De garage opruimen.
 • Planten water geven.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een goede poetshulp (lokaal) al voor €12,90 per gewerkt uur.

Zakelijke (kantoor)-schoonmaak (bedrijfspanden)

Een net en fris kantoor draagt bij aan productieve werknemers en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Meerdere bedrijven die in de buurt gevestigd zijn bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Goedereede. Ze kunnen je ondersteunen bij bureaus en tafels afnemen, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en het reinigen van het sanitair. Ook meer incidentele klussen zoals ramen en vensters bijhouden, gevelreiniging, zonnepanelen reinigen, het laten reinigen van de ventilatie of dakreiniging zijn vaak mogelijk. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden wat inhoudt dat er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De prijzen voor kantoor schoonmaak variëren tussen de €20,50 en €30,00 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is doorgaans betaalbaarder dan dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Schoonmaak van winkels, horeca en hotels, scholen, kantoren, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Ook voor het schoonhouden van elk VvE complex in de Provincie Zuid-Holland.
 • Kosten: tussen ongeveer €20,00 en €33,00 per uur.
 • Ook intensieve en lastige klussen zijn een optie: zonnepanelen reiniging, vloeronderhoud, tapijtreiniging, gevelreiniging, graffiti verwijderen, het reinigen van het trappenhuis.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Hoeveel betaal ik een schoonmaker?

Een doorsnee schoonmaakhulp rekent tussen de €13,20 tot zo’n €17,25 per uur. Het kan zijn dat er nog bemiddelingskosten aan worden toegevoegd. De kosten van schoonmaakmiddelen zijn voor eigen rekening.

Wat maakt een poetser schoon?

Vooraf bespreek je de werkzaamheden van de schoonmaakster. Vaak zijn er standaard klussen die opgepakt worden: keuken reinigen, dweilen, toiletten schoonmaken, stofzuigen, afstoffen. Daarnaast kun je ook extra dingen aanvragen zoals koelkast schoonmaken of de planten water geven.

Hoeveel uur moet ik een huishoudelijke hulp inhuren?

Veel gezinnen en families in Goedereede hebben zo’n 3 uur aan hulp per week nodig. Dat is voldoende voor de meest voorkomende taken als stofzuigen, afstoffen, dweilen, ramen lappen, keuken reinigen. Het meest optimale aantal uren hulp wordt mede bepaald door de grootte van het huis, jullie leefstijl en hoe snel de hulp werkt.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een huishoudelijke hulp zal altijd het minimumloon verdienen plus wettelijk vakantiegeld. Bij vakantie of ziekte betaal je een aantal weken door. Zie ook het document regeling dienstverlening aan huis. De witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. In aparte gevallen betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Wat zijn de opties voor een eenmalige schoonmaak in Goedereede?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Dat biedt een oplossing voor als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of als opleveringsschoonmaak. Jouw woning wordt dan grondig gereinigd en ontsmet zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De kosten hiervan bedragen tussen de €325,00 tot €550,00.

Plaats een reactie