Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Stellendam

Wil je een schoonmaakhulp in Stellendam? Meer en meer huishoudens nemen zo’n hulp in huis. Na een lange werkdag thuiskomen in een schoon huis, ook de vervelende klusjes worden gedaan en je houdt meer tijd over voor leuke dingen. Wij ondersteunen jou bij het vinden van een enthousiaste schoonmaker in Stellendam! Op schoonmakerzoeken.nl verstrekken we nuttige tips en adviezen voor een geschikte huishoudelijke hulp. Eveneens behandelen we populaire websites waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Ook hebben we een overzicht met namen en adressen van regionale schoonmaakbedrijven.

Een schoonmaker in huis: de 5 grootste voordelen

 • Elke dag thuiskomen in een opgeruimd huis.
 • Je hebt meer tijd voor de belangrijke zaken in het leven.
 • Je hoeft zelf de nare klusjes niet meer te doen.
 • Minder onrust en stress dankzij een opgeruimde woning.
 • Al voor €13,40 per uur.

schoonmaker-zoeken-stellendam

Een schoonmaakster in Stellendam zoeken

Heb je een druk bestaan en creëer je graag wat extra tijd voor hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een goede schoonmaakster in Stellendam inhuren is dan een uitstekend idee. De vraag is: waar vind ik een hulp in huis? Onze tips: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. Meestal zijn er mensen te vinden die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Je kunt ook een oproepje doen op de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Verder zien wij steeds meer schoonmaakplatforms waar je lokale werksters kunt benaderen. In het volgende gedeelte leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Een huishoudelijke hulp in Stellendam opzoeken

 1. Postcodecheck

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door je postcode in te vullen. Er worden dan meerdere werksters getoont die op kleine afstand van je woning.

 2. Frequentie, datum en tijd

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de poetsvrouw komt schoonmaken. Je kunt meestal kiezen uit elke week, 2 weken of 4 weken. Hierna kies je het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en kies de startdatum.

 3. Vergelijk schoonmaaksters

  Vergelijk nu direct huishoudelijke helpers die je kunt kiezen. Maak gebruik van de filters zoals prijs p/uur, bijzondere werkzaamheden zoals strijken of glazen wassen en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Contactverzoek

  Kies 1 of meerdere schoonmakers die passen bij jouw wensen. Op het moment dat jouw uitnodiging goedgekeurd wordt heb jij een poetshulp gevonden!

 5. Proefschoonmaak

  De poetser zal de eerste keer komen werken op de vooraf gekozen datum & tijd Ons advies is om zelf ook zeker in huis te zijn en af te stemmen wat er moet gebeuren. Tip: loop samen een rondje door de woning en benoem welke plekken extra aandacht nodig hebben. Het is ook van belang aan te geven waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen klaarstaan.

Sites voor het vinden van schoonmaakhulpen

De zoektocht naar een ijverige schoonmaker is niet eenvoudig. Door middel van het internet kun je terecht op handige online bemiddelaarsdiensten die je hierbij helpen. Op deze portalen kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kunt binnen een paar minuten een profiel maken en in contact komen met helpers in de regio. Vaak regelt het platform ook de betaling. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Bekijk ook direct meer info over: Werksters.nl schoonmaakhulp.

 • Helpling: Helpling heeft een verzekering voor materiële schade.
 • Homeworks: Sinds 1994 de motor van vele huishoudens in heel Nederland.
 • Werksters.nl: Snelle en goedkope manier voor het vinden van een lokale werkster.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Groot aanbod met ruim 250.000 aangesloten hulpen.
 • Hulpen.nl: Gemakkelijk en snel vraag- en aanbod doorzoeken.
 • Hlprs: Maar liefst 27.000 actieve helpers in het netwerk.
 • Marktplaats.nl: Voor al jouw huishoudelijke hulp in Goeree-Overflakkee.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Stellendam

Vind een ervaren schoonmaakster in jouw regio!

Adressen van schoonmaakbedrijven in Stellendam

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor horeca, hotels of kantoor? In de tabel hieronder delen wij de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Stellendam, met ook partijen als glazenwassers en overige schoonmaakservices. Daarbij kan het mogelijk interessant zijn te zoeken naar interieurverzorgers in Goedereede, Ouddorp, Herkingen en Melissant.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat maakt een schoonmaakster schoon?

De werkster staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende klussen in de keuken, badkamer en rest van de woning. In het gedeelte hieronder tref je de meest gangbare schoonmaakwerkzaamheden die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Alles afnemen met een stofdoek en stofzuigen.
 • Met de swiffer over de vloer.
 • De badkamer en keuken en beurt geven.
 • Het schoonmaken van de ramen.
 • Schoonmaken van de gootsteen.
 • Bed opmaken.
 • Kleding strijken.
 • Wassen van kleding.
 • Vriezer ontdooien en schoonmaken.
 • Hand en spandiensten in de tuin.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een deskundige poetshulp (regionaal) nu al vanaf €12,60 als uurtarief.

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een net en fris kantoor helpt bij een fijne werksfeer en draagt bij aan een algehele professionele uitstraling. Verschillende schoonmakers in de omgeving bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Stellendam. Ze voeren werkzaamheden uit zoals het stofvrij maken van bureaus en vensterbanken, stofzuigen en dweilen en het schoonhouden van de toiletten. Ook intensievere activiteiten zoals ramen lappen, muren, wanden en gevelreiniging, het schoonhouden van zonnepanelen ventilatiereiniging of de dakgoten schoonmaken kunnen worden meegenomen. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract wat betekent dat op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De onkosten voor kantoor schoonmaak vinden we terug tussen de €24,00 en €31,00 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is efficiënter dan om eigen personeel dit te laten doen.
 • Schoon houden van kantoren, horeca en hotels, productiebedrijven (Industriële reiniging), scholen, zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Het schoonmaken van gemeenschappelijke ruimten van een VvE in de Provincie Zuid-Holland.
 • Kosten: tussen om en nabij de €21,00 en €30,00 per uur.
 • Ook voor meer incidentele klussen zoals: zonnepanelen reiniging, graffiti verwijderen, gevelreiniging, het reinigen van het trappenhuis, ventilatie reiniging, vloeronderhoud.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Hoeveel betaal ik een schoonmaker?

Een gemiddelde schoonmaakhulp factureert tussen de €13,20 tot wel €18,25 per uur. Houd ook rekening met (eenmalige) bemiddelingskosten. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Welke activiteiten kan de poetser uitvoeren?

Vooraf bespreek je de werkzaamheden van de schoonmaakster. In de basis zijn er normale klusjes die uitgevoerd worden: dweilen, afstoffen, keuken reinigen, toiletten schoonmaken, stofzuigen. Indien nodig kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals verschonen van het beddengoed of de was doen.

Hoe lang is een huishoudelijke hulp bezig?

De meeste gezinnen in Stellendam huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dat biedt voldoende ruimte voor de meest voorkomende taken als ramen lappen, stofzuigen, het toilet schoonmaken, dweilen, keuken reinigen. Hoeveel uur daadwerkelijk nodig is wordt berekend a.d.h.v. de grootte van de woning, samenstelling van jullie gezin en het werktempo.

Hoe kan ik betalen?

Een schoonmaakhulp ontvangt altijd het minimumloon met wettelijk vakantiegeld. Bij ziekte of vakantie dien je de hulp een aantal werken door te betalen. Voor alle voorwaarden zie het document regeling dienstverlening aan huis. De witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. In sommige gevallen gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Ik zoek iemand voor een eenmalige schoonmaak in Stellendam?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. DIt komt van pas voor de grote voorjaarsschoonmaak, of als je je woning te koop zet. Jouw woning wordt opgeruimd, schoongemaakt en nagekeken wat maakt dat de woning weer als nieuw aanvoelt. De totale kosten liggen gemiddeld genomen tussen de €300,00 tot €600,00.

Plaats een reactie