Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Herkingen

Wil je gebruik maken van een schoonmaakhulp in Herkingen? Meer en meer gezinnen maken gebruik van een hulp in huis. Thuiskomen in een schoon huis, altijd een gezonde woning, en je houdt tijd over voor de belangrijke zaken. Wij helpen jou bij het zoeken naar een enthousiaste schoonmaker in Herkingen! Op deze website vind je handige tips en tricks over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Daarbij bespreken we een aantal sites waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Daarbij delen wij ook gegevens zoals naam en adres van goede schoonmaakbedrijven.

Waarom een schoonmaker in huis?

 • Geen vieze plekken meer in huis.
 • Meer vrije tijd voor leuke dingen.
 • Alle vuile klusjes uitgevoerd door een professional.
 • Zowel voor de binnenkant als buitenkant van je woning.
 • Al beschikbaar vanaf €13,40 per uur.

schoonmaker-zoeken-herkingen

Een schoonmaakster in Herkingen vinden

Heb je een druk leven en spendeer je graag wat meer tijd aan familie, vrienden en hobby’s? Een bedreven schoonmaakster in Herkingen inhuren kan dan de oplossing zijn. Hoe kom ik in contact met een hulp in huis? Allereerst: vraag eens rond in je eigen netwerk. Over het algemeen zijn er mensen te vinden die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Geen reactie? Probeer dan eens Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Ook ontstaan er meer en meer speciale platforms voor het vinden van een werkster. In het volgende gedeelte vind je een handig stappenplan.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Herkingen zoeken

 1. Selecteer je adres

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door je adresgegevens in te voeren. Er worden dan meerdere werksters getoont die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Frequentie, datum en tijd

  Als eerst kies je hoe vaak je wilt dat de huishoudelijke hulp komt poetsen. Vaak is dit iedere 4, 2 of 1 week (soms kan je ook eenmalig kiezen). Vervolgens kies je het aantal uur per schoonmaakbeurt en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Helpers vergelijken

  In het volgende scherm tonen ze de beschikbare huishoudelijke helpers. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als kosten, extra taken zoals een strijkservice en gemiddelde beoordeling.

 4. Dien je aanvraag in

  Je kan een aanvraag indienen bij enkele schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Zodra de opdracht gehonoreerd wordt heb je jouw nieuwe hulp gevonden!

 5. Kennismakingsgesprek

  De werkster komt op locatie langs op een moment dat in goed overleg wordt gekozen. We raden aan om dan ook thuis te zijn en om verdere instructies te kunnen geven. Loop samen een rondje door het huis en benoem wat jij belangrijk vindt. Laat ook zien waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen klaarstaan.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

De zoektocht naar een betrouwbare schoonmaker duurt soms langer dan je wil. Tegenwoordig zijn er praktische Apps en websites die hiervoor specifiek service verlenen. Hier wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kan daar eenvoudig een zoekopdracht plaatsen en een selectie bekijken van diverse poetshulpen. Dikwijls wordt de betaling ook geregeld door het platform. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Andere relevante onderwerpen: Homeworks schoonmaakhulp.

 • Helpling: Automatische betalingen via het platform.
 • Homeworks: Vaste huishoudelijke hulp, altijd vervanging bij ziekte of vakantie.
 • Werksters.nl: Groots aanbod met vraag en aanbod van schoonmakers.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Eigen account met handig urenoverzicht.
 • Hulpen.nl: Honderden hulpen bekijken of zelf oproep plaatsen.
 • Hlprs: Tevens ook Tuinhulp, Klushulp en Oppas mogelijk.
 • Marktplaats.nl: Snelle manier voor het vinden van een lokale hulp in Goeree-Overflakkee.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Herkingen

Vind een vakkundige schoonmaakster in jouw gemeente!

Zoek schoonmaakbedrijven in Herkingen

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor horeca, hotels of kantoor? In de onderstaande tabel tref je gegevens van schoonmaakspecialisten in Herkingen, inclusief glazenwassers en meer schoonmaakservices en dienstverleners. Als alternatief kan jij ook een overzicht vinden van interieurverzorgers in Stellendam, Goedereede, Melissant en Dirksland.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

De poetsvrouw komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste klussen binnen- en buitenshuis. In het overzicht hieronder check je een overzicht met klussen die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Afstoffen en stofzuigen van de vloer.
 • Een glad en schoon gedweild vloeroppervlak.
 • Afnemen van keuken en badkamer.
 • Ramen lappen.
 • Schoonmaken van de gootsteen.
 • Beddengoed wassen.
 • Al het strijkwerk doen.
 • Wasmachines aanzetten.
 • De GFT-bakken reinigen.
 • Rondom het huis de boel netjes houden.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Een goede poetshulp in de buurt al beschikbaar vanaf €13,30 p/uur.

Schoonmakers voor bedrijven (kantoor)

Een schone kantoorruimte draagt bij aan gelukkige werknemers en zorgt dat alles er representatief uitziet. Verschillende organisaties die in dit gebied werkzaam zijn staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Herkingen. Ze kunnen je ondersteunen bij bureaus en tafels afnemen, stofzuigen en dweilen en de toiletruimtes reinigen. Ook intensieve taken zoals glazen wassen, buiten gevelreiniging, zonnepanelen schoonmaken, het ventilatiesysteem laten reinigen of dakreiniging zijn vaak mogelijk. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden waardoor op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De doorsnee prijzen voor kantoor schoonmaak zijn geïndiceerd tussen de €23,50 en €34,00 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is doorgaans betaalbaarder dan dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Reiniging van kantoren, scholen, winkels, zorginstellingen en ziekenhuizen, horeca en hotels.
 • Het uitbesteden van de VvE schoonmaak in de Provincie Zuid-Holland.
 • Prijs: tussen de €21,00 en €33,50 per uur.
 • Ook intensieve en lastige klussen zijn een optie: vloeronderhoud, zonnepanelen reiniging, tapijtreiniging, het reinigen van het trappenhuis, ventilatie reiniging, gevelreiniging.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Wat is de onkostenvergoeding van een schoonmaker?

Een gemiddelde schoonmaakhulp rekent gemiddeld gezien tussen de €12,80 tot zo’n €18,75 op uurbasis. Wanneer je iemand inhuurt via een platform dan zijn er ook bemiddelingskosten. Soms heb je ook nog maandelijkse kosten van een schoonmaak abonnement.

Wat zijn de werkzaamheden van een poetser?

Aan het begin van de dag bespreek jij wat je precies verwacht van de schoonmaakster. Meestal zijn er standaard werkzaamheden die afgewerkt worden: toiletten schoonmaken, dweilen, afstoffen, stofzuigen, keuken reinigen. Indien nodig kan je afspraken maken over strijken of de planten doen.

Kan de huishoudelijke hulp op meerdere momenten komen?

Jonge gezinnen in Herkingen huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dit is genoeg tijd voor onder andere dweilen, ramen lappen, het toilet schoonmaken, keuken reinigen, afstoffen. Het daadwerkelijke aantal benodigde uren kan worden gecalculeerd door het aantal vierkante meters, de gezinssamenstelling en de ervaring van de poetser.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een werkster maakt aanspraak op een minimumloon plus het wettelijke vakantiegeld van 8%. Zij hebben altijd recht op doorbetaling bij vakantie en ziekte. Voor alle voorwaarden zie de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. Steeds vaker gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Zijn er bedrijven voor een eenmalige schoonmaak in Herkingen?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. Een uitkomst voor de grote voorjaarsschoonmaak, of als opleveringsschoonmaak. Elke ruimte wordt dan grondig gereinigd en ontsmet zodat het weer als nieuw voelt. De totale kosten zijn afhankelijk van het type woning en liggen tussen de €325,00 tot €650,00.

Plaats een reactie