Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Dirksland

Op zoek naar een schoonmaakhulp in Dirksland? Steeds meer gezinnen huren een aantal uur per week een hulp in huis. Altijd een super schone woning, de vervelende klussen blijven niet liggen, en jij kunt meer tijd besteden aan vrienden, familie en hobby’s. Wij helpen je graag op weg bij het zoeken naar een ijverige schoonmaker in Dirksland! Op ons portaal tref je handige tips en adviezen voor een geschikte huishoudelijke hulp. Bovendien bekijk je hier bekende platforms waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Ook verstrekken we contactgegevens van erkende schoonmaakbedrijven.

Vijf belangrijke voordelen van een schoonmaker in huis

 • Heerlijk thuiskomen in een opgeruimd en schoon huis.
 • Houd tijd over voor hobby’s, vrienden en familie.
 • Nooit meer zelf de badkamer en keuken schoonmaken.
 • Minder onrust en stress dankzij een opgeruimde woning.
 • Al mogelijk vanaf €12,60 per uur.

schoonmaker-zoeken-dirksland

Een schoonmaakster in Dirksland gezocht

Houd je niet van schoonmaken en spendeer je graag wat meer tijd aan nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een professionele schoonmaakster in Dirksland inhuren is dan misschien wel iets voor jou. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? Aanrader: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. Over het algemeen zijn er dames die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Afsluitend kan je gebruik maken van speciale platforms waar je werksters kunt zoeken. In het gedeelte hieronder leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Een huishoudelijke hulp in Dirksland zoeken

 1. Geef adresgegevens in

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door het invoeren van jouw postcode. Je krijgt dan alleen werksters te zien die hun werkgebied rondom jouw wijk hebben.

 2. Waar en wanneer

  Kies hoe vaak je wilt dat de poetshulp bij je thuis komt. De keuze is vaak 1x per week, 1x per 14 dagen of 1x per maand. Kies vervolgens het aantal schoonmaakuren en kies de startdatum.

 3. Vergelijk werksters

  In het volgende scherm tonen ze de actieve huishoudelijke helpers. Sorteer op tarief, werkzaamheden en beoordelingsscore.

 4. Offerteverzoek

  Je kunt een bericht sturen naar 1 of 2 schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. Wanneer jouw uitnodiging beantwoord wordt heb jij een helper gevonden!

 5. Kennismaking

  De poetsvrouw zal bij je thuis komen op de overeengekomen datum. Het is slim om thuis te blijven en af te spreken welke taken er allemaal gedaan worden. Laat het huis zien en geef aan wat jij belangrijk vindt. Je moet ook laten zien waar zaken als allesreiniger en schoonmaakazijn te vinden zijn.

Sites voor het vinden van schoonmaakhulpen

Het vergelijken van enthousiaste schoonmaker kan soms lastig zijn. Er bestaan nuttige portalen die hiervoor specifiek service verlenen. Hier kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kan daar eenvoudig een profiel aanmaken en in contact komen met helpers in de regio. Doorgaans regelt het platform ook de betaling. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Mogelijk vind je dit ook interessant: Tips voor het schoonmaken.

 • Helpling: Eenvoudig en transparant hulpen met elkaar vergelijken.
 • Homeworks: Vaste huishoudelijke hulp, altijd vervanging bij ziekte of vakantie.
 • Werksters.nl: Meer dan 13 duizend beschikbare poetshulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vaste prijzen, inclusief fonds bij schade door hulp.
 • Hulpen.nl: Aantrekkelijk tarief voor plaatsen zoekopdrachten.
 • Hlprs: Gemiddelde afname 12 uur per maand / per klant.
 • Marktplaats.nl: Online marktplaats voor hulp en werk in Goeree-Overflakkee.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Dirksland

Vind een professionele schoonmaakster in jouw regio!

Professionele schoonmaakbedrijven in Dirksland

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf? In het overzicht hieronder ontdek je gegevens van schoonmaakspecialisten in Dirksland, je vind hier ook glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Daarnaast kan je specifiek kijken naar interieurverzorgers in Melissant, Herkingen, Sommelsdijk en Nieuwe-Tonge.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

De hulp komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste karweitjes in jouw huishouden. Hieronder verstrekken we een lijst met taken die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Stofzuigen en een doekje over alle oppervlaktes.
 • Vloer behandeling (dweilen).
 • Altijd een blinkende badkamer en keuken.
 • Glazenwassen.
 • De vuilnis buiten zetten.
 • Nachtkastjes en bed afstoffen.
 • De was strijken.
 • Alle vuile kleding wassen en opruimen.
 • Vriezer ontdooien en schoonmaken.
 • Bloembakken water geven.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een goede poetshulp (lokaal) al in te huren vanaf €12,60 per 60 minuten.

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een net en fris kantoor draagt bij aan het werkplezier en maakt dat klanten ook een prettig gevoel hebben. Verschillende organisaties in de gemeente kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Dirksland. Ze kunnen je ondersteunen bij het schoonmaken van de bureaus en computers, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en toiletten schoonmaken. Ook meer incidentele klussen zoals de ramen schoonmaken, de buitenboel reinigen (gevelreiniging), het schoonhouden van zonnepanelen het laten reinigen van de ventilatie of graffiti verwijdering kun je mogelijk uitbesteden. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden wat betekent dat bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De gemiddelde onkosten voor kantoor schoonmaak bedragen tussen de €24,00 en €33,00 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is voordeliger dan dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Schoon houden van productiebedrijven (Industriële reiniging), zorginstellingen en ziekenhuizen, winkels, kantoren, horeca en hotels.
 • Ook voor het schoonhouden van elk VvE complex in de Provincie Zuid-Holland.
 • Prijs: tussen gemiddeld €22,00 en €32,50 per uur.
 • Ook ingewikkelde klussen zijn mogelijk: ventilatie reiniging, gevelreiniging, graffiti verwijderen, tapijtreiniging, zonnepanelen reiniging, het reinigen van het trappenhuis.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Wat is de onkostenvergoeding van een schoonmaker?

Een basis schoonmaakhulp factureert tussen de €12,80 tot wel €15,75 voor 1 uur. Wanneer je iemand inhuurt via een platform dan zijn er ook bemiddelingskosten. Sommige platforms werken daarbij met een vaste prijs per maand.

Wat kan jij de poetser allemaal laten doen?

Bij de eerste afspraak bespreek je wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. In de basis zijn er normale schoonmaakwerkzaamheden die opgepakt worden: stofzuigen, toiletten schoonmaken, ramen wassen, dweilen, afstoffen. Daarbij kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals de meubels schoonmaken of de planten water geven.

Hoe lang is een huishoudelijke hulp bezig?

De meeste gezinnen in Dirksland huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dit is genoeg tijd voor de wekelijks terugkerende taken als stofzuigen, afstoffen, het toilet schoonmaken, keuken reinigen, dweilen. Het meest optimale aantal uren hulp ligt ook aan de omvang van jouw huis, hoe netjes je bent, en welke taken je voor eigen rekening neemt.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een interieurverzorger maakt aanspraak op een minimumloon plus het wettelijke vakantiegeld van 8%. Bij ziekte of vakantie dien je de hulp een aantal werken door te betalen. Voor alle voorwaarden zie de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. Soms wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Kan ik iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Dirksland?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Ideaal als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of als opleveringsschoonmaak. De hele woning wordt volledig gereinigd en ontsmet. wat je weer een soort van nieuwe woning geeft. De kosten hiervan zijn natuurlijk afhankelijk van de situatie, maar komen uit tussen de €200,00 tot €700,00.

Plaats een reactie