Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Nieuwe-Tonge

Ben je op zoek naar een ervaren schoonmaakhulp in Nieuwe-Tonge? Meer en meer gezinnen huren een aantal uur per week een hulp in huis. Altijd een frisse en schone woning, ook de nare klusjes worden uit handen genomen, en jij kunt meer tijd besteden aan vrienden, familie en hobby’s. Je wint hier veel advies bij het zoeken naar een ijverige schoonmaker in Nieuwe-Tonge! Op deze website bekijk je duidelijke tips en adviezen voor een geschikte huishoudelijke hulp. Ook bekijk je hier bekende platforms waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Ook verstrekken we gegevens zoals naam en adres van kleinschalige schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Elke dag thuiskomen in een opgeruimd huis.
 • Je houd tijd over voor de zaken die er echt toe doen.
 • De vervelende huishoudelijke taken hoef je zelf niet meer te doen.
 • Een opgeruimd huis betekent een opgeruimd hoofd.
 • Al mogelijk vanaf €13,30 (uurtarief).

schoonmaker-zoeken-nieuwe-tonge

Een schoonmaakster in Nieuwe-Tonge inhuren

Heb je een drukke baan en houd je graag wat tijd over voor hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een betrouwbare schoonmaakster in Nieuwe-Tonge inhuren is dan een uitstekend idee. Alleen, waar vind ik een hulp in huis? Allereerst: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. Meestal zijn er studenten of vrouwen die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens Facebook of Marktplaats. Ten derde zijn er diverse praktische platforms waar je werksters kunt zoeken. In het bijgaande stappenplan vind je een handig stappenplan.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Nieuwe-Tonge inhuren

 1. Voer je adres in

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door te beginnen met het invoeren van je locatie. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Aantal schoonmaakdagen kiezen

  Ten eerste bepaal je de frequentie hoe vaak je wil dat de hulp komt poetsen. Je kunt meestal kiezen uit om de twee weken of wekelijks. Vervolgens kies je het aantal uur van een poetsbeurt en selecteer de startdatum van de werker.

 3. Schoonmaaksters vergelijken

  Bekijk en vergelijk de gevonden huishoudelijke helpers. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als prijs, ervaring, werkzaamheden en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Leg het eerste contact

  Selecteer 1 of 2 schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. Indien jouw aanvraag positief wordt ontvangen heb je jouw werkster gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De poetshulp zal de eerste keer komen werken op de overeengekomen datum. Ons advies is om zelf ook zeker in huis te zijn en door te spreken wat er verwacht wordt. Laat alle kamers in het huis zien en vertel waar jij waarde aan hecht. Je moet ook laten zien waar jouw doekjes, stofzuiger en andere schoonmaakspullen liggen.

Zoekmachines voor schoonmaakhulpen

Het zoeken van een ervaren schoonmaker is niet altijd gemakkelijk. Je kunt een beroep doen op praktische online marktplaatsen die je hierbij kunnen ondersteunen. Op dergelijke platforms komen vraag- en aanbod samen. Je kunt binnen een paar minuten een account registreren en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Dikwijls wordt de betaling ook geregeld door het platform. We sommen de populaire sites voor je op. Tip: bekijk ook eens de pagina over Ikzoekeenschoonmaakster.nl schoonmaakservice.

 • Helpling: Transparante markplaats met honderden schoonmakers.
 • Homeworks: Goede huishoudelijke hulp én zorg.
 • Werksters.nl: Advertenties van hulpen in de buurt bekijken of zelf oproep plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: 87% heeft binnen 3 dagen een schoonmaakster.
 • Hulpen.nl: Zowel mannelijke als vrouwelijke medewerkers in dienst.
 • Hlprs: Voor o.a. Huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp en oppas.
 • Care.com: Snelle manier voor het vinden van een lokale hulp in Goeree-Overflakkee.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Nieuwe-Tonge

Vind een enthousiaste schoonmaakster in de gemeente!

Zoek schoonmaakbedrijven in Nieuwe-Tonge

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor een grote klus? In het overzicht hieronder delen wij bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Nieuwe-Tonge, inclusief glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Als alternatief kan het mogelijk interessant zijn te zoeken naar interieurverzorgers in Sommelsdijk, Dirksland, Stad aan ’t Haringvliet en Middelharnis.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

Een schoonmaker helpt jou graag met allerlei karweitjes in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. Hieronder bieden wij enkele veel voorkomende werkzaamheden die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Stofzuigen en een doekje over alle oppervlaktes.
 • Ondergrond reinigen, dweilen en droog maken.
 • Sanitair reinigen (keuken en badkamer).
 • Het schoonmaken van de ramen.
 • Deuren en deurklinken afvegen.
 • Nachtkastjes en bed afstoffen.
 • Kledingstukken strijken en opruimen.
 • Wassen van kleding.
 • De ventilatie reinigen.
 • Planten water geven.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een deskundige poetshulp uit de regio al mogelijk vanaf €13,50 (uurloon).

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een schoon kantoor heeft effect op de werksfeer en productiviteit en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Meerdere schoonmakers in de gemeente kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Nieuwe-Tonge. Typische werkzaamheden zijn bureaus en tafels afnemen, het legen van de vuilnisbakken en het reinigen van het sanitair. Ook de tijdsintensieve onderdelen zoals ramen en vensters bijhouden, gevelreiniging, het schoonmaken van zonnepanelen, ventilatiereiniging of het bladvrij maken van de dakgoten zijn populaire klussen. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract waarbij bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De vergoedingen voor kantoor schoonmaak bedragen tussen de €22,50 en €31,50 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is doorgaans betaalbaarder dan dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Reinigen van zorginstellingen en ziekenhuizen, productiebedrijven (Industriële reiniging), winkels, kantoren, horeca en hotels.
 • Ook voor het schoonhouden van elk VvE complex in de Provincie Zuid-Holland.
 • Tarief: tussen om en nabij de €25,00 en €33,50 per uur.
 • Ook voor meer incidentele klussen zoals: graffiti verwijderen, zonnepanelen reiniging, gevelreiniging, tapijtreiniging, het reinigen van het trappenhuis, vloeronderhoud.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Hoeveel betaal ik een schoonmaker?

Een doorsnee schoonmaakhulp factureert tussen de €12,80 tot wel €18,50 voor 1 uur werken. Wanneer je iemand inhuurt via een platform dan zijn er ook bemiddelingskosten. De kosten van schoonmaakmiddelen zijn voor eigen rekening.

Wat zijn de werkzaamheden van een poetser?

Voordat de werkdag begint bespreek jij wat je precies verwacht van de schoonmaakster. In de basis zijn er normale werkzaamheden die afgewerkt worden: keuken reinigen, stofzuigen, afstoffen, dweilen, ramen wassen. In aanvulling hierop kan je afspraken maken over oven schoonmaken of de tuin doen.

Hoeveel tijd heeft de huishoudelijke hulp nodig?

De meeste gezinnen in Nieuwe-Tonge huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dit is genoeg tijd voor bijvoorbeeld ramen lappen, afstoffen, dweilen, stofzuigen, keuken reinigen. Het precieze aantal uur dat nodig is wordt berekend a.d.h.v. de omvang van jouw huis, jullie leefstijl en welke taken je voor eigen rekening neemt.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een poetser zal altijd het minimumloon verdienen plus 8% vakantiegeld. Zij hebben altijd recht op doorbetaling bij vakantie en ziekte. Bekijk ook Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. Een witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. Soms loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Wat kost een eenmalige schoonmaak in Nieuwe-Tonge?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. Perfect voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of wanneer je je huis wilt verkopen. Jouw woning wordt opgeruimd, schoongemaakt en nagekeken zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De kosten voor deze klus zijn per woning verschillend maar liggen tussen de €225,00 tot €700,00.

Plaats een reactie