Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Stad aan ’t Haringvliet

Op zoek naar een schoonmaakhulp in Stad aan ’t Haringvliet? Steeds meer huishoudens nemen zo’n hulp in huis. Iedere dag thuiskomen in een schoon huis, ook de nare klusjes worden uit handen genomen, en je houdt tijd over voor de belangrijke zaken. Wij geven advies bij het zoeken naar een bedreven schoonmaker in Stad aan ’t Haringvliet! Op deze website delen wij concrete tips en aanbevelingen voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Daarbij delen we bekende platforms waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Ook delen we gegevens van plaatselijke schoonmaakbedrijven.

Het gemak van een schoonmaker in huis

 • Elke dag thuiskomen in een opgeruimd huis.
 • Je houd tijd over voor de zaken die er echt toe doen.
 • Nooit meer zelf de badkamer en keuken schoonmaken.
 • Ouderen kunnen langer zelfstandig thuis blijven wonen.
 • Al vanaf €12,80 per uur.

schoonmaker-zoeken-stad-aan-t-haringvliet

Een schoonmaakster in Stad aan ’t Haringvliet vinden

Zit jouw hele week vaak volgepland en wil je meer focus op nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een enthousiaste schoonmaakster in Stad aan ’t Haringvliet inhuren is dan misschien wel iets voor jou. Alleen, waar vind ik een hulp in huis? Onze aanbevelingen: gooi eens een balletje op in je eigen kring. Dikwijls zijn er mensen te vinden die een aantal uur per week schoonmaken. Of plaats een oproep op Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Als laatste heb je allerlei speciale platforms waar je een werkster kunt vinden. Hieronder leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Een huishoudelijke hulp in Stad aan ’t Haringvliet zoeken

 1. Adres invoeren

  Check alle huishoudelijke hulpen door je postcode in te vullen. Je ziet dan diverse werksters met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Stel pakket samen

  Ten eerste bepaal je de frequentie hoe vaak je wil dat de poetshulp komt werken. Meestal is het iedere 4, 2 of 1 week (soms kan je ook eenmalig kiezen). Bepaal nu het aantal uur van een poetsbeurt en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Vergelijk helpers

  Bekijk en vergelijk de actieve huishoudelijke helpers. Je kunt specifiek zoeken op prijs per uur, takenpakket en gemiddelde beoordeling.

 4. Rond de aanvraag af

  Je kunt een bericht sturen naar een aantal schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. Op het moment dat jouw uitnodiging geaccepteerd wordt heb jij een poetsvrouw gevonden!

 5. Kennismakingsgesprek

  De huishoudelijke hulp komt aan huis op de afgesproken datum. We raden aan om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en om uitleg te geven over de woning en spullen. Tip: loop samen een rondje door de woning en geef aan welke dingen wat extra tijd mag kosten. Laat ook zien waar zaken als allesreiniger en schoonmaakazijn zijn opgeslagen.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

Het zoeken van een betrouwbare schoonmaker is ingewikkeld. Tegenwoordig zijn er nuttige applicaties die jou helpen zoeken. Op dit soort websites kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kunt hier eenvoudig een profiel aanmaken en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Meestal regelt het platform ook de betaling. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Klik eventueel direct door naar: Werksters.nl schoonmaakservice.

 • Helpling: Helpling heeft een verzekering voor materiële schade.
 • Homeworks: Een vaste medewerker voor contact en support.
 • Werksters.nl: Bijna 15.000 werksters aangesloten.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Ruim 265.000 aangesloten schoonmakers door heel Nederland.
 • Hulpen.nl: Honderden hulpen bekijken of zelf oproep plaatsen.
 • Hlprs: Maar liefst 27.000 actieve helpers in het netwerk.
 • Hulp.nl: Snelle manier voor het vinden van een lokale hulp in Goeree-Overflakkee.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Stad aan ’t Haringvliet

Vind een betrouwbare schoonmaakster in jouw gemeente!

Overzicht met schoonmaakbedrijven in Stad aan ’t Haringvliet

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf? In het onderstaande overzicht check je adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Stad aan ’t Haringvliet, met ook partijen als glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Als alternatief kan je specifiek kijken naar interieurverzorgers in Nieuwe-Tonge, Sommelsdijk, Middelharnis en Zwartewaal.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

Een schoonmaakster staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende karweitjes in jouw huishouden. In het gedeelte hieronder verstrekken we enkele veel voorkomende taken die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Stoffen en stofzuigen.
 • Ondergrond reinigen, dweilen en droog maken.
 • Grondig schoonmaken van keuken en badkamer.
 • Het schoonmaken van de ramen.
 • Het legen van prullenbakken.
 • Het schoonmaken van de slaapkamers.
 • Opvouwen van de kleren.
 • Wassen en drogen.
 • De garage opruimen.
 • Planten binnen- en buiten water geven.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Een uitstekende poetshulp (regionaal) al in te huren vanaf €13,40 als uurtarief.

Bedrijfspanden schoonmaken (kantoor)

Een schone kantoorruimte heeft effect op een efficiënte werksfeer en zal zorgen voor een professioneel beeld van je organisatie. Een groot aantal dienstverleners die in dit gebied werkzaam zijn kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Stad aan ’t Haringvliet. Ze dragen verantwoording voor bureaus schoonmaken, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en toiletten schoonmaken. Ook intensievere activiteiten zoals ramen zemen, gevelonderhoud buitenkant (gevelreiniging), zonnepanelen reinigen, reiniging van ventilatie of het bladvrij maken van de dakgoten kunnen worden meegenomen. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden zodat er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De gemiddelde tarieven van kantoor schoonmaak vinden we terug tussen de €23,50 en €30,50 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is efficiënter dan een in-house schoonmaakploeg.
 • Reiniging van horeca en hotels, zorginstellingen en ziekenhuizen, scholen, productiebedrijven (Industriële reiniging), kantoren.
 • Ook handig voor Vereniging van Eigenaars (VvE) voor algemene ruimtes in de Provincie Zuid-Holland.
 • Tarieven: tussen plus minus €20,50 en €30,50 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: het reinigen van het trappenhuis, graffiti verwijderen, ventilatie reiniging, gevelreiniging, vloeronderhoud, tapijtreiniging.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Hoeveel moet ik betalen voor de schoonmaakster?

Een gemiddelde schoonmaakhulp rekent gemiddeld gezien tussen de €12,70 tot €17,25 op uurbasis. De verhuurorganisatie kan eventueel nog bemiddelingskosten rekenen. De schoonmaakmiddelen regel je zelf.

Wat kan je verwachten van een poetser?

Je maakt altijd afspraken over wat je precies verwacht van de schoonmaakster. In de praktijk zijn er een aantal klussen die gedaan worden: afstoffen, toiletten schoonmaken, ramen wassen, dweilen, keuken reinigen. Daarbij kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals schoonmaken van deuren, deurknoppen, trapleuning of de was doen en opvouwen.

Hoe lang is een huishoudelijke hulp bezig?

De meeste gezinnen in Stad aan ’t Haringvliet huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dat is ruim voldoende voor belangrijke taken zoals ramen lappen, het toilet schoonmaken, keuken reinigen, afstoffen, dweilen. Het meest optimale aantal uren hulp ligt aan de grootte van de woning, jouw leefstijl, en wat je eventueel zelf nog wil doen.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een interieurverzorger ontvangt altijd het minimumloon met jaarlijks vakantiegeld. Bij vakantie of ziekte betaal je een aantal weken door. Zie ook Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. De witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. In sommige gevallen wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Ik wil graag iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Stad aan ’t Haringvliet?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Een uitkomst als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of als opleveringsschoonmaak. De woning wordt volledig gereinigd en ontsmet. zodat het aanvoelt als nieuw. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt liggen gemiddeld genomen tussen de €275,00 tot €525,00.

Plaats een reactie