Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Goeree-Overflakkee

Behoefte aan een schoonmaakhulp in Goeree-Overflakkee? Meer en meer mensen hebben behoefte aan extra hulp in huis. Altijd thuiskomen in een schoon en opgeruimd huis, ook de vervelende klusjes worden gedaan en je houdt tijd over voor de belangrijke zaken. Wij ondersteunen jou bij het zoeken naar een betrouwbare schoonmaker in Goeree-Overflakkee! Op deze pagina vind je praktische tips en adviezen voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Daarbij behandelen we diverse sites waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Ook delen we gegevens zoals naam en adres van actieve schoonmaakbedrijven.

5 voordelen van een schoonmaker in huis

 • Ontspannen en genieten in een opgeruimd en schoon huis.
 • Er blijft meer tijd over voor familie en vrienden.
 • Schoonmakers zijn professioneel en zorgen dat het echt schoon is.
 • Een opgeruimd huis betekent een opgeruimd hoofd.
 • Al voor €12,60 per uur.

schoonmaker-zoeken-goeree-overflakkee

Een schoonmaakster in Goeree-Overflakkee zoeken

Houd je niet van schoonmaken en wil je meer focus op de dingen die er echt toe doen? Een vakkundige schoonmaakster in Goeree-Overflakkee inhuren is dan misschien wel iets voor jou. Hoe kom ik in contact met een hulp in huis? Onze tips: vraag eens rond in je eigen netwerk. Meestal zijn er dames die een aantal uur per week schoonmaken. Geen succes? Kijk dan eens op een lokale Facebook groep. Ten derde zien wij steeds meer schoonmaakplatforms waar je in contact kunt komen met lokale werksters. In onderstaande paragraaf lopen we dit stap-voor-stap door.

Een huishoudelijke hulp in Goeree-Overflakkee vinden

 1. Postcodecheck

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door eerst even jouw postcode in te voeren. Er worden dan meerdere werksters getoont in jouw eigen regio.

 2. Kies het aantal service-uren

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de poetshulp komt schoonmaken. Vaak is dit 1x per week, 1x per 14 dagen of 1x per maand. Kies hierna het aantal uur van een poetsbeurt en selecteer de startdatum van de werker.

 3. Schoonmaaksters vergelijken

  Vergelijk nu direct de diverse huishoudelijke helpers. Je kunt filteren op prijs p/uur, ervaring en beoordelingen.

 4. Contact opnemen

  Je kunt een aanvraag doen bij een aantal schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. Indien de opdracht goedgekeurd wordt heb jij een werkster gevonden!

 5. Proefschoonmaak

  De hulp zal bij je thuis komen op de afgesproken datum. Het is goed om thuis te blijven en om goed uit te leggen hoe en wat er verwacht wordt. Laat het huis zien en aarzel niet om te vertellen waar jij waarde aan hecht. Laat ook zien waar jouw doekjes, stofzuiger en andere schoonmaakspullen liggen.

Platforms voor schoonmaakhulp

Het vinden van een betrouwbare schoonmaker is niet heel eenvoudig. Door middel van het internet kun je terecht op speciale portalen die je hierbij helpen. Online kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kan daar eenvoudig een eigen zoekprofiel maken en beschikbare helpers vinden. Doorgaans wordt de betaling ook geregeld door het platform. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Tip: bekijk ook eens de pagina over Ikzoekeenschoonmaakster.nl.

 • Helpling: Flexibel en 6 dagen per week klantenservice.
 • Homeworks: Verzekerde hulp, gegarandeerde tevredenheid.
 • Werksters.nl: Onbeperkt reacties versturen naar hulpen in de buurt.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Altijd garantie op het geleverde schoonmaakwerk.
 • Hulpen.nl: Voor €9,95 p/maand onbeperkt oproepen plaatsen en reageren.
 • Hlprs: Voor o.a. Huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp en oppas.
 • Hulpstudent.nl: Matching op basis van jouw persoonlijke wensen in Goeree-Overflakkee.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Goeree-Overflakkee

Vind een ijverige schoonmaakster in jouw regio!

Regionale schoonmaakbedrijven in Goeree-Overflakkee

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor zakelijke of particuliere klussen? In de tabel hieronder check je bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Goeree-Overflakkee, met daarbij ook glazenwassers en meer schoonmaakservices. Daarbij kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Hoeksche Waard, Dordrecht, Westvoorne en Brielle.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

Een schoonmaakster staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende klussen in en rondom jouw woning. Hieronder bieden wij de meest gangbare taken die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Vloer stofzuigen en afstoffen.
 • Een glad en schoon gedweild vloeroppervlak.
 • Een hygiënische badkamer en keuken.
 • Schone ramen.
 • Schoonmaken van de gootsteen.
 • Bed opmaken.
 • Opvouwen van de kleren.
 • Kleding wassen en uithangen.
 • Waterkoker en koffiezetapparaat ontkalken.
 • Planten binnen- en buiten water geven.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een privé poetshulp in de buurt al mogelijk vanaf €12,50 (uurloon).

Zakelijke (kantoor)-schoonmaak (bedrijfspanden)

Een schone werkplek (kantoor) bevordert een prettige werksfeer en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Verscheidene bedrijven in de omgeving bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Goeree-Overflakkee. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals het afnemen van de bureaus, de kantine/pantry schoonmaken en de wc’s schoonmaken plus verbruiksartikelen bijvullen. Ook de tijdsintensieve onderdelen zoals glasbewassing, buiten gevelreiniging, zonnepanelen schoonmaken, ventilatiereiniging of vloeronderhoud behoren tot de mogelijkheden. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in waarin wordt geregeld dat op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De prijzen voor kantoor schoonmaak zijn geïndiceerd tussen de €24,50 en €30,50 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is vaak goedkoper dan dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Interieurverzorging van horeca en hotels, scholen, kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen, winkels.
 • Ook voor het schoonhouden van elk VvE complex in de Provincie Zuid-Holland.
 • Kosten: tussen om en nabij de €20,00 en €32,50 per uur.
 • Ook voor alle bijzondere werkzaamheden zoals: het reinigen van het trappenhuis, vloeronderhoud, graffiti verwijderen, zonnepanelen reiniging, gevelreiniging, ventilatie reiniging.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Hoeveel betaal ik een schoonmaker?

Een basis schoonmaakhulp rekent tussen de €13,20 tot €16,25 voor 1 uur. Boek je via een platform? Dan zijn er soms bemiddelingskosten. Soms heb je ook nog maandelijkse kosten van een schoonmaak abonnement.

Wat zijn de werkzaamheden van een poetser?

Bij de eerste afspraak bespreek je wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. Meestal zijn er standaard klussen die gedaan worden: dweilen, stofzuigen, toiletten schoonmaken, keuken reinigen, ramen wassen. Indien gewenst kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals schoonmaken van deuren, deurknoppen, trapleuning of de tuin doen.

Hoe vaak kan de huishoudelijke hulp komen?

De meeste huishoudens in Goeree-Overflakkee huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dat is voldoende voor de meest voorkomende taken als keuken reinigen, stofzuigen, afstoffen, ramen lappen, dweilen. Het meest optimale aantal uren hulp is afhankelijk van het aantal m2, jullie leefstijl en wat je eventueel zelf nog wil doen.

Hoe kan ik betalen?

Een schoonmaakhulp heeft recht op het minimumloon plus de vakantiegeld toelage van 8%. De hulp heeft ook recht op doorbetaling bij ziekte of vakantie. Check ook de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. In bepaalde cases gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Ik zoek iemand voor een eenmalige schoonmaak in Goeree-Overflakkee?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Ideaal plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of wanneer je je huis wilt verkopen. De woning wordt dan grondig gereinigd en ontsmet zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt zijn per woning verschillend maar liggen tussen de €225,00 tot €700,00.Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie