Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Westvoorne

Behoefte aan een schoonmaakhulp in Westvoorne? Meer en meer Nederlanders huren een aantal uur per week een hulp in huis. Een schoon en net huis als je thuiskomt, je hoeft zelf geen vervelende klusjes meer te doen en er blijft voor jou veel meer vrije tijd over. Je wint hier veel advies bij het vinden van een vakkundige schoonmaker in Westvoorne! Op deze website lees je duidelijke tips en aanbevelingen voor een geschikte huishoudelijke hulp. Eveneens bekijk je hier enkele landelijke sites waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Ook delen we gegevens zoals naam en adres van regionale schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Geen vieze plekken meer in huis.
 • Je hebt meer tijd voor de belangrijke zaken in het leven.
 • Geen rotklusjes meer uitvoeren.
 • Je hoeft je niet meer te schamen voor je woning.
 • Al vanaf €12,50 (uurtarief).

schoonmaker-zoeken-westvoorne

Een schoonmaakster in Westvoorne vinden

Zit jouw hele week vaak volgepland en wil je tijd investeren in de belangrijke dingen in het leven? Een bedreven schoonmaakster in Westvoorne inhuren moet je dan absoluut overwegen. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? Allereerst: vraag na in jouw eigen netwerk. Over het algemeen zijn er mensen te vinden die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Geen succes? Kijk dan eens op de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Als laatste heb je allerlei praktische platforms waar je lokale werksters kunt benaderen. In het stukje hieronder vind je een handig stappenplan.

Huishoudelijke hulp in Westvoorne vergelijken

 1. Geef contactgegevens in

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door te beginnen met het invoeren van je locatie. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Kies het aantal service-uren

  Selecteer de frequentie hoe vaak je wilt dat de hulp komt schoonmaken. Vaak is dit elke week of om de twee weken (soms 1x per maand). Vervolgens kies je het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en selecteer de startdatum van de werker.

 3. Helpers vergelijken

  Je ziet nu meteen huishoudelijke helpers die je kunt kiezen. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als prijs per uur, bijzondere werkzaamheden zoals strijken of glazen wassen en recensies.

 4. Contactverzoek

  Selecteer meerdere schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. In het geval jouw inschrijving ingewilligd wordt heb je jouw poetsvrouw gevonden!

 5. Kennismakingsgesprek

  De poetshulp komt op locatie langs op een dag/tijd dat voor beide passend is. Het is goed om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en af te spreken welke taken er allemaal gedaan worden. Loop samen een rondje door het huis en vertel wat jouw wensen en prioriteiten zijn. Laat ook zien waar zaken als allesreiniger en schoonmaakazijn zijn opgeslagen.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

In contact komen met een betrouwbare schoonmaker is niet heel eenvoudig. Je kunt gebruik maken van verschillende bemiddelaars die hiervoor specifiek service verlenen. Op deze portalen worden vraag en aanbod gebundeld. Je kunt binnen een paar minuten een profiel maken en een selectie bekijken van diverse poetshulpen. Meestal wordt ook de gehele betaling & administratie uit handen genomen. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Bekijk ook direct meer info over: Werksters.nl.

 • Helpling: Een vaste hulp vanaf €14,75 per uur.
 • Homeworks: 96% van de klanten beveelt HomeWorks aan!
 • Werksters.nl: Advertenties van hulpen in de buurt bekijken of zelf oproep plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Altijd garantie op het geleverde schoonmaakwerk.
 • Hulpen.nl: Ervaren vakmensen met veel professionele opleiding.
 • Hlprs: Een vaste helper, eenmalige servicekosten van €14,95.
 • Nationalehulpgids.nl: Eenvoudig een profiel of oproep plaatsen in Westvoorne.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Westvoorne

Vind een geschikte schoonmaakster in jouw gemeente!

Regionale schoonmaakbedrijven in Westvoorne

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor een grote klus? In de onderstaande tabel tref je gegevens van schoonmaakspecialisten in Westvoorne, maar ook van o.a. glazenwassers en overige schoonmaakservices. Ook kan jij ook een overzicht vinden van interieurverzorgers in Goeree-Overflakkee, Hoeksche Waard, Brielle en Hellevoetsluis.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

De hulp is er voor alle karweitjes binnen- en buitenshuis. Hieronder check je de meest gangbare taken die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een doekje.
 • Vloeren reinigen en dweilen.
 • Fornuis schoonmaken, wastafel en douche uitspoelen.
 • Binnen en buiten ramen doen.
 • Schoonmaken van de gootsteen.
 • Bed opmaken.
 • Opvouwen van de kleren.
 • Het wassen van de kleding.
 • De GFT-bakken reinigen.
 • De kamerplanten water geven.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een eigen poetshulp (plaatselijk) nu al vanaf €13,10 (uurloon).

Zakelijke (kantoor)-schoonmaak (bedrijfspanden)

Een schone werkplek (kantoor) zorgt voor een efficiënte werksfeer en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Een groot aantal bedrijven die in de buurt gevestigd zijn kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Westvoorne. Ze dragen verantwoording voor het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, het ledigen van prullenbakken en het schoonhouden van de toiletten. Ook grote klussen zoals glasbewassing, buiten gevelreiniging, het schoonmaken van zonnepanelen, het ventilatiesysteem laten reinigen of het bladvrij maken van de dakgoten kunnen worden meegenomen. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden waarbij er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De gemiddelde vergoedingen voor kantoor schoonmaak bedragen tussen de €21,00 en €32,50 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is vaak goedkoper dan dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Interieurverzorger van scholen, kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen, horeca en hotels, winkels.
 • Ook voor het schoonhouden van elk VvE complex in de Provincie Zuid-Holland.
 • Tarieven: tussen om en nabij de €23,50 en €34,50 per uur.
 • Ook voor meer incidentele klussen zoals: het reinigen van het trappenhuis, zonnepanelen reiniging, vloeronderhoud, ventilatie reiniging, gevelreiniging, tapijtreiniging.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Wat kost een schoonmaker per uur?

Een standaard schoonmaakhulp factureert tussen de €12,80 tot +/- €15,50 per gewerkt uur. Houd ook rekening met (eenmalige) bemiddelingskosten. De kosten van schoonmaakmiddelen zijn voor eigen rekening.

Welke activiteiten kan de poetser uitvoeren?

Aan het begin van de dag bespreek jij wat je precies verwacht van de schoonmaakster. Meestal zijn er standaard werkzaamheden die hij/zij zal doen zoals: toiletten schoonmaken, keuken reinigen, stofzuigen, ramen wassen, dweilen. Daarbij kan de hulp extra klussen oppakken zoals koelkast schoonmaken of de planten doen.

Voor hoeveel uur huur ik de huishoudelijke hulp in?

Drukke huishoudens in Westvoorne laten de hulp zo’n 3 uur per week in huis komen. Dit is in de praktijk genoeg voor onder andere het toilet schoonmaken, stofzuigen, dweilen, keuken reinigen, ramen lappen. Wat de schoonmaakster aanraad qua uren kan worden gecalculeerd door het aantal ruimtes, hoe netjes je bent, en wat je eventueel zelf nog wil doen.

Hoe gaat de betaling?

Een poetsvrouw heeft recht op het minimumloon plus het wettelijke vakantiegeld van 8%. Zij hebben altijd recht op doorbetaling bij vakantie en ziekte. Bekijk ook Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). Soms betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Wat zijn de mogelijkheden voor een eenmalige schoonmaak in Westvoorne?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Dat is met name handig als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of bij een verhuizing. Het huis wordt dan grondig gereinigd en ontsmet wat maakt dat de woning weer als nieuw aanvoelt. De kosten voor deze klus bedragen tussen de €350,00 tot €500,00.Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie