Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Hellevoetsluis

Op zoek naar een schoonmaakhulp in Hellevoetsluis? Meer en meer mensen nemen zo’n hulp in huis. Altijd een super schone woning, ook de vervelende klusjes worden gedaan en je houdt meer tijd over voor hobbys, vrienden en familie. Wij helpen je graag op weg bij het zoeken naar een professionele schoonmaker in Hellevoetsluis! Op deze website bieden we concrete tips en adviezen voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Daarnaast bespreken we een aantal sites waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Ook vind je hier adressen van plaatselijke schoonmaakbedrijven.

Pluspunten van een schoonmaker in huis

 • Heerlijk thuiskomen in een schoon huis.
 • Er blijft meer tijd over voor familie en vrienden.
 • Geen rotklusjes meer uitvoeren.
 • Minder onrust en stress dankzij een opgeruimde woning.
 • Al in te huren vanaf €12,50 per 60 minuten.

schoonmaker-zoeken-hellevoetsluis

Een schoonmaakster in Hellevoetsluis vinden

Maak je niet graag schoon en creëer je graag wat extra tijd voor familie, vrienden en hobby’s? Een enthousiaste schoonmaakster in Hellevoetsluis inhuren kan dan de ideale uitkomst zijn. Hoe vind ik nu precies een hulp in huis? Onze aanbevelingen: vraag eens rond bij de mensen die je kent. Vaak zijn er studenten of vrouwen die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Of plaats een oproep op de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Ook heb je allerlei handige platforms voor het vinden van een werkster. In het bijgaande stappenplan leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Hellevoetsluis vergelijken

 1. Selecteer je adres

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door het invullen van jouw postcode. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Aantal uren en dagen kiezen

  Ten eerste bepaal je de frequentie hoe vaak je wil dat de hulp bij je thuis komt. De keuze is vaak elke week of om de twee weken (soms 1x per maand). Selecteer nu het aantal uur per schoonmaakbeurt en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Werksters vergelijken

  In de volgende stap bekijk je huishoudelijke helpers die graag aan de slag gaan. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als prijs, ervaring en gemiddelde beoordeling.

 4. Contact opnemen

  Selecteer 1 of meerdere schoonmakers die passen bij jouw wensen. Zodra jouw inschrijving ingewilligd wordt heb je jouw poetshulp gevonden!

 5. Kennismaking

  De hulp komt bij je thuis op datum en tijdstip zoals besproken. Het is verstandig om dan aanwezig te zijn en door te spreken wat er verwacht wordt. Laat alle kamers in het huis zien en vertel wat voor jou van belang is. Je moet ook laten zien waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen klaarstaan.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

Het vergelijken van goede schoonmaker is best lastig. Goed nieuws: er zijn handige bemiddelaars die jou helpen zoeken. Op dergelijke platforms komen vraag- en aanbod samen. Zonder heel veel moeite kun je daar een profiel maken en zoeken tussen de verschillende werksters. Dikwijls wordt ook de gehele betaling & administratie uit handen genomen. We sommen de populaire sites voor je op. Klik eventueel direct door naar: Helpling.

 • Helpling: Een vaste hulp vanaf €14,75 per uur.
 • Homeworks: Persoonlijk contact, betrouwbaar en ervaren hulpen.
 • Werksters.nl: Meer dan 13 duizend beschikbare poetshulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vaste prijzen, inclusief fonds bij schade door hulp.
 • Hulpen.nl: Hulp inschakelen voor allerlei soorten klussen.
 • Hlprs: Veilig betalen en een goede verzekering voor de service.
 • Hulp.nl: Vind actieve helpers in de gemeente Hellevoetsluis.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Hellevoetsluis

Vind een goede schoonmaakster in jouw omgeving!

Schoonmaakbedrijven in Hellevoetsluis

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor zakelijke of particuliere klussen? Hieronder bekijk je namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Hellevoetsluis, inclusief glazenwassers en overige schoonmaakservices. Eveneens bieden we een overzicht met interieurverzorgers in Brielle, Westvoorne, Nissewaard en Albrandswaard.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

De werkster huur je in voor de meest gangbare huishoudelijke klussen in jouw huishouden. In het overzicht hieronder delen wij een overzicht met huishoudelijke taken die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Stoffen en stofzuigen.
 • Ondergrond reinigen, dweilen en droog maken.
 • Grondig schoonmaken van keuken en badkamer.
 • Ramen zemen.
 • De kattenbak schoonmaken.
 • Opmaken van de bedden.
 • De was strijken.
 • De was opvouwen.
 • Vriezer ontdooien en schoonmaken.
 • Bloembakken water geven.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Vind een poetshulp uit de regio al in te huren vanaf €13,40 per uur, inclusief alles.

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een schone werkplek (kantoor) stimuleert de productiviteit en is tegelijkertijd een uitstekend visitekaartje. Meerdere dienstverleners die in dit gebied werkzaam zijn bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Hellevoetsluis. Ze voeren werkzaamheden uit zoals bureaus en tafels afnemen, stofzuigen en dweilen en de toiletruimtes reinigen. Ook intensieve taken zoals ramen zemen, gevelonderhoud en gevelreiniging, het schoonhouden van zonnepanelen het ventilatiesysteem laten reinigen of vloeronderhoud zijn populaire klussen. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract zodat er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De gemiddelde tarieven van kantoor schoonmaak schommelen tussen de €23,50 en €32,00 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is doorgaans betaalbaarder dan een in-house schoonmaakploeg.
 • Reinigen van kantoren, horeca en hotels, winkels, zorginstellingen en ziekenhuizen, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Ook voor het schoonhouden van elk VvE complex in de Provincie Zuid-Holland.
 • Tarieven: tussen +/- €20,00 en €30,00 per uur.
 • Ook ingewikkelde klussen zijn mogelijk: tapijtreiniging, vloeronderhoud, ventilatie reiniging, zonnepanelen reiniging, gevelreiniging, het reinigen van het trappenhuis.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Wat zijn de onkosten van een schoonmaker?

Een normale schoonmaakhulp vraagt tussen de €13,50 tot +/- €17,25 per uur. Wanneer je iemand inhuurt via een platform dan zijn er ook bemiddelingskosten. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Welke werkzaamheden voert een poetser uit?

Je bespreekt altijd vooraf het takenpakket van de schoonmaakster. Doorgaans zijn er standaard klussen die afgewerkt worden: keuken reinigen, dweilen, stofzuigen, ramen wassen, toiletten schoonmaken. In aanvulling hierop kun je ook extra dingen aanvragen zoals de meubels schoonmaken of de stoep aanvegen.

Hoeveel uur heeft een huishoudelijke hulp nodig bij mij thuis?

Jonge gezinnen in Hellevoetsluis kiezen voor 2 tot 3 uur per week hulp in huis. Dat is voldoende voor belangrijke taken zoals dweilen, ramen lappen, het toilet schoonmaken, afstoffen, stofzuigen. Het meest optimale aantal uren hulp wordt berekend a.d.h.v. de grootte van het huis, het aantal bewoners en hoe snel de hulp werkt.

Hoe kan ik betalen?

Een poetser hanteert altijd minimaal het minimumloon en jaarlijks vakantiegeld. De hulp heeft ook recht op doorbetaling bij ziekte of vakantie. Bekijk ook het document regeling dienstverlening aan huis. De witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. In meer en meer situaties wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Ik zoek iemand voor een eenmalige schoonmaak in Hellevoetsluis?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. Ideaal voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij oplevering van een woning. De hele woning wordt van beneden tot boven gereinigd zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De totale kosten zijn natuurlijk afhankelijk van de situatie, maar komen uit tussen de €325,00 tot €650,00.

Plaats een reactie