Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Sterksel

Wil je gebruik maken van een schoonmaakhulp in Sterksel? Meer en meer huishoudens hebben een extra hulp in huis. Heerlijk thuiskomen in een schoon huis, ook de nare klusjes worden uit handen genomen, en er blijft voor jou veel meer vrije tijd over. Wij bieden tips en tricks het vinden van een professionele schoonmaker in Sterksel! Op schoonmakerzoeken.nl tref je nuttige tips en informatie voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Bovendien bekijk je hier een overzicht met een aantal sites waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Ook bieden wij gegevens zoals naam en adres van betrouwbare schoonmaakbedrijven.

5 voordelen van een schoonmaker in huis

 • Altijd een lekker schoon en opgeruimd huis.
 • Je creëert extra tijd voor familie en vrienden.
 • Ook de vervelende klusjes worden voor je gedaan.
 • Senioren zijn langer zelfstandig met een paar uur hulp in huis.
 • Al beschikbaar vanaf €12,90 per uur.

schoonmaker-zoeken-sterksel

Een schoonmaakster in Sterksel vinden

Heb je een druk bestaan en spendeer je graag wat meer tijd aan nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een ervaren schoonmaakster in Sterksel inhuren is dan misschien wel iets voor jou. Alleen, waar vind ik een hulp in huis? Allereerst: vraag eens rond bij de mensen die je kent. Dikwijls zijn er studenten of vrouwen die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Of plaats een oproep op sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Daarnaast heb je steeds meer online marktplaatsen waar je een werkster kunt vinden. In het gedeelte hieronder nemen we je stap-voor-stap mee.

Huishoudelijke hulp in Sterksel vergelijken

 1. Geef contactgegevens in

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door middel van de postcodecheck. Je ziet dan diverse werksters met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Aantal uren en dagen kiezen

  Ten eerste bepaal je de frequentie hoe vaak je wil dat de poetsvrouw komt schoonmaken. Populaire opties zijn elke week, 2 weken of 4 weken. Daarna kies je het aantal schoonmaakuren en kies een datum voor de eerste afspraak.

 3. Vergelijk helpers

  Hierna bekijk je direct de diverse huishoudelijke helpers. Sorteer op prijs, werkzaamheden en recensies.

 4. Verzoek versturen

  Je kunt een aanvraag doen bij een aantal schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. Op het moment dat jouw verzoek beantwoord wordt heb jij een poetshulp gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De poetshulp komt aan huis op het gekozen moment. Het is handig om dan thuis te zijn en om goed uit te leggen hoe en wat er verwacht wordt. Laat het huis zien en vertel wat jij belangrijk vindt. Vertel ook waar stofdoeken, de zeem, dweil, emmers en schoonmaakmiddelen klaarstaan.

Platforms voor schoonmaakhulp

Het zoekproces naar een goede schoonmaker is best lastig. Je kunt een beroep doen op nuttige Apps en websites die hiervoor specifiek service verlenen. Op dergelijke platforms komen vraag- en aanbod samen. Zonder heel veel moeite kun je daar een zoekopdracht plaatsen en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Vaak gaat de betaling ook rechtstreeks via het platform. We sommen de populaire sites voor je op. Tip: bekijk ook eens de pagina over Helpling schoonmaakhulp.

 • Helpling: Beschikbaar in heel veel Nederlandse steden.
 • Homeworks: Goede huishoudelijke hulp én zorg.
 • Werksters.nl: Snel in contact komen met een plaatselijke interieurverzorger.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Inclusief fonds bij schade door hulp.
 • Hulpen.nl: Gemakkelijk en snel vraag- en aanbod doorzoeken.
 • Hlprs: Maar liefst 27.000 actieve helpers in het netwerk.
 • Hulpstudent.nl: Snelste manier om een lokale hulp te contacteren in Heeze-Leende.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Sterksel

Vind een geschikte schoonmaakster in jouw wijk!

Bekijk schoonmaakbedrijven in Sterksel

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf? Hieronder check je namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Sterksel, je vind hier ook glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Daarnaast bieden we een overzicht met interieurverzorgers in Nederweert-Eind, Ospel, Gastel en Soerendonk.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

De poetsvrouw staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende schoonmaakklusjes in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. Hieronder bekijk je de meest gangbare schoonmaakklusjes die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Stoffen en stofzuigen.
 • Met de swiffer over de vloer.
 • De badkamer en keuken en beurt geven.
 • Schone ramen.
 • Schoonmaken van de gootsteen.
 • Verschonen van beddengoed.
 • Strijken.
 • Alle vuile kleding wassen en opruimen.
 • Reinigen van de radiatoren.
 • Buitenboel aanvegen.

Huishoudelijke hulp inhuren

Een uitstekende poetshulp uit de regio al vanaf €12,60 (uurtarief).

Zakelijke (kantoor)-schoonmaak (bedrijfspanden)

Een fris en opgeruimd kantoor heeft effect op een fijne werksituatie en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Diverse bedrijven in de gemeente kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Sterksel. Typische werkzaamheden zijn het schoonmaken van de bureaus en computers, de kantine/pantry schoonmaken en het schoonhouden van de toiletten. Ook intensieve taken zoals ramen en vensters bijhouden, gevelreiniging, het schoonmaken van zonnepanelen, het ventilatiesysteem laten reinigen of het bladvrij maken van de dakgoten kun je mogelijk uitbesteden. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in wat betekent dat bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De doorsnee prijzen voor kantoor schoonmaak variëren tussen de €23,50 en €32,00 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is voordeliger dan dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Schoonmaak van productiebedrijven (Industriële reiniging), winkels, horeca en hotels, zorginstellingen en ziekenhuizen, scholen.
 • Ook zeer geschikt voor de VVE-schoonmaak in de Provincie Noord-Brabant.
 • Prijs: tussen om en nabij de €20,50 en €33,50 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: ventilatie reiniging, het reinigen van het trappenhuis, vloeronderhoud, zonnepanelen reiniging, gevelreiniging, graffiti verwijderen.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Hoeveel betaal ik een schoonmaker?

Een ervaren schoonmaakhulp kost gemiddeld genomen tussen de €12,60 tot zo’n €18,00 voor 1 uur werken. Wanneer je iemand inhuurt via een platform dan zijn er ook bemiddelingskosten. De schoonmaakmiddelen regel je zelf.

Wat zijn de taken van een poetser?

Vooraf bespreek je wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. Vaak zijn er standaard taken die uitgevoerd worden: toiletten schoonmaken, keuken reinigen, dweilen, stofzuigen, afstoffen. Verder kan jij ook nog wat extra klussen doorgeven zoals houten vloer in de was zetten of de was doen en opvouwen.

Hoe vaak kan de huishoudelijke hulp komen?

Jonge gezinnen in Sterksel kiezen voor 2 tot 3 uur per week hulp in huis. Dat biedt voldoende ruimte voor belangrijke taken zoals ramen lappen, afstoffen, keuken reinigen, stofzuigen, het toilet schoonmaken. Hoeveel je precies nodig hebt qua uren ligt ook aan de omvang van jouw huis, samenstelling van jullie gezin en overige specifieke wensen.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een poetsvrouw ontvangt altijd het minimumloon met vakantiegeld (8%). Bij ziekte of vakantie dien je de hulp een aantal werken door te betalen. Vraag ook naar Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). In bepaalde cases gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Wat zijn de opties voor een eenmalige schoonmaak in Sterksel?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Dat biedt een oplossing voor voor de grote voorjaarsschoonmaak, of bij een verbouwing/renovatie. Elke ruimte wordt van top tot teen gereinigd wat maakt dat de woning weer als nieuw aanvoelt. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt zijn per woning verschillend maar liggen tussen de €350,00 tot €600,00.

Plaats een reactie