Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Ospel

Wil je een schoonmaakhulp in Ospel? Meer en meer mensen huren een aantal uur per week een hulp in huis. Altijd een super schone woning, de vervelende klussen blijven niet liggen, en je houdt meer tijd over voor hobbys, vrienden en familie. Wij ondersteunen jou bij het vinden van een ijverige schoonmaker in Ospel! Op deze pagina vind je concrete tips en informatie voor een geschikte huishoudelijke hulp. Verder bekijk je hier een overzicht met enkele schoonmaakplatforms waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Ook verstrekken we contactgegevens van betrouwbare schoonmaakbedrijven.

5 voordelen van een schoonmaker in huis

 • Altijd een lekker schoon en opgeruimd huis.
 • Je creëert extra tijd voor familie en vrienden.
 • Nooit meer zelf de badkamer en keuken schoonmaken.
 • Minder onrust en stress dankzij een opgeruimde woning.
 • Al vanaf €13,50 per 60 minuten.

schoonmaker-zoeken-ospel

Een schoonmaakster in Ospel gezocht

Maak je niet graag schoon en wil je meer focus op nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een betrouwbare schoonmaakster in Ospel inhuren kan dan de ideale uitkomst zijn. De vraag is: waar vind ik een hulp in huis? Onze suggesties: vraag eens rond in je eigen netwerk. In veel gevallen zijn er wel kennissen die een aantal uur per week schoonmaken. Je kunt ook een oproepje doen op Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Als laatste zijn er diverse schoonmaakplatforms waar je in contact kunt komen met lokale werksters. In het volgende gedeelte laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Een huishoudelijke hulp in Ospel vergelijken

 1. Geef contactgegevens in

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door te beginnen met het invoeren van je locatie. Er worden dan meerdere werksters getoont die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Aantal schoonmaakdagen kiezen

  Geef aan hoe vaak je wenst dat de poetshulp bij je thuis komt. Meestal is het 1x per week, 1x per 14 dagen of 1x per maand. Selecteer nu het aantal uur van een poetsbeurt en kies de startdatum.

 3. Helpers vergelijken

  Bekijk en vergelijk huishoudelijke helpers die je kunt kiezen. Sorteer op uurtarief, werkzaamheden en gemiddelde beoordeling.

 4. Rond de aanvraag af

  Je kunt een bericht sturen naar 1 of meerdere schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. Zodra jouw oproep geaccepteerd wordt heb je jouw poetshulp gevonden!

 5. Kennismakingsgesprek

  De huishoudelijke hulp zal bij je thuis komen op een dag/tijd dat voor beide passend is. Het is slim om dan aanwezig te zijn en af te stemmen wat er moet gebeuren. Loop samen een rondje door het huis en benoem wat jouw wensen en prioriteiten zijn. Vertel ook waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen liggen.

Schoonmaakhulp platforms

Het zoekproces naar een geschikte schoonmaker kan soms lastig zijn. Door middel van het internet kun je terecht op praktische online marktplaatsen die daarbij helpen. Op dergelijke platforms kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Zonder heel veel moeite kun je daar een account registreren en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Meestal gaat de betaling ook rechtstreeks via het platform. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Tip: bekijk ook eens de pagina over Werksters.nl schoonmaakhulp.

 • Helpling: Flexibel en 6 dagen per week klantenservice.
 • Homeworks: Betrouwbare hulp voor in huis en in de tuin.
 • Werksters.nl: Snelle en goedkope manier voor het vinden van een lokale werkster.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Altijd garantie op het geleverde schoonmaakwerk.
 • Hulpen.nl: Zowel mannelijke als vrouwelijke medewerkers in dienst.
 • Hlprs: Tevens ook Tuinhulp, Klushulp en Oppas mogelijk.
 • Hulpstudent.nl: Handig platform voor het vinden van lokale hulp in Nederweert.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Ospel

Vind een vakkundige schoonmaakster in de buurt!

Adressen van schoonmaakbedrijven in Ospel

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor binnen- en buitenshuis? In de tabel hieronder vind je bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Ospel, maar ook van o.a. glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Daarbij kan jij ook een overzicht vinden van interieurverzorgers in Kelpen-Oler, Stramproy, Nederweert-Eind en Sterksel.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

Een schoonmaker is er voor alle karweitjes binnen- en buitenshuis. In het volgende deel check je enkele veel voorkomende werkzaamheden die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Afstoffen en stofzuigen van de vloer.
 • Een glad en schoon gedweild vloeroppervlak.
 • De badkamer en keuken en beurt geven.
 • Ramen zemen.
 • Deuren en deurposten afnemen.
 • Bed opmaken.
 • Het strijken van overhemden.
 • Kleren wassen.
 • De terrasmeubels schoonmaken.
 • Harken en bladruimen in de tuin.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een deskundige poetshulp uit de regio al vanaf €13,30 per 60 minuten.

Bedrijfsschoonmaak voor kantoren en instellingen

Een schone werkplek (kantoor) zorgt voor een fijne werksfeer en maakt dat klanten ook een prettig gevoel hebben. Verschillende bedrijven in de regio kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Ospel. Ze dragen verantwoording voor bureaus en tafels afnemen, stofzuigen en dweilen en het reinigen van het sanitair. Ook intensievere activiteiten zoals de ramen schoonmaken, gevelreiniging aan de buitenzijde van het pand, zonnepanelen stof & vuilvrij maken het laten reinigen van de ventilatie of dakreiniging zijn populaire klussen. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in wat inhoudt dat op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De doorsnee kosten van kantoor schoonmaken liggen tussen de €25,00 en €30,50 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is kostentechnisch interessanter om eigen personeel dit te laten doen.
 • Interieurverzorging van kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen, productiebedrijven (Industriële reiniging), scholen, winkels.
 • Het uitbesteden van de VvE schoonmaak in de Provincie Limburg.
 • Kosten: tussen de €22,00 en €31,50 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: het reinigen van het trappenhuis, ventilatie reiniging, graffiti verwijderen, vloeronderhoud, gevelreiniging, tapijtreiniging.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Wat zijn de onkosten van een schoonmaker?

Een ervaren schoonmaakhulp rekent tussen de €12,60 tot +/- €15,00 per uur. Houd ook rekening met (eenmalige) bemiddelingskosten. De schoonmaakmiddelen regel je zelf.

Welke huishoudelijke taken doet een poetser?

Je bespreekt altijd vooraf wat je precies verwacht van de schoonmaakster. In de basis zijn er normale schoonmaakklusjes die de hulp uitvoert: ramen wassen, toiletten schoonmaken, afstoffen, stofzuigen, keuken reinigen. Indien nodig kan jij ook nog wat extra klussen doorgeven zoals strijken of het doen van de was.

Hoeveel tijd heeft de huishoudelijke hulp nodig?

Een groot deel van de huishoudens in Ospel kiezen voor 2 tot 3 uur per week hulp in huis. Dat is genoeg tijd voor de wekelijks terugkerende taken als dweilen, het toilet schoonmaken, afstoffen, keuken reinigen, ramen lappen. Wat de schoonmaakster aanraad qua uren wordt mede bepaald door het aantal ruimtes, jouw leefstijl, en de ervaring van de poetser.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een schoonmaak assistent hanteert altijd minimaal het minimumloon en vakantiegeld (8%). Bij vakantie of ziekte betaal je een aantal weken door. Voor alle voorwaarden zie de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. Steeds vaker loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Zijn er bedrijven voor een eenmalige schoonmaak in Ospel?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. Dat is met name handig als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of bij een verbouwing/renovatie. De woning wordt van beneden tot boven gereinigd zodat het weer als nieuw voelt. De kosten voor deze klus zijn afhankelijk van het type woning en liggen tussen de €300,00 tot €500,00.

Plaats een reactie