Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Stramproy

Hulp nodig bij het vinden van een schoonmaakhulp in Stramproy? Steeds meer mensen nemen zo’n hulp in huis. Thuiskomen in een schone en frisse woning, de vervelende klusjes hoef je niet zelf te doen, en je houdt tijd over voor de belangrijke zaken. Wij bieden tips en tricks het zoeken naar een professionele schoonmaker in Stramproy! Op onze schoonmaakwebsite verstrekken we nuttige tips en informatie over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Daarnaast delen we bekende platforms waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Als laatste vind je ook gegevens van betrouwbare schoonmaakbedrijven.

Pluspunten van een schoonmaker in huis

 • Elke dag thuiskomen in een opgeruimd huis.
 • Houd tijd over voor hobby’s, vrienden en familie.
 • De professional zorgt dat alles ook écht schoon is.
 • Je hoeft je niet meer te schamen voor je woning.
 • Al mogelijk vanaf €12,70 (uurloon).

schoonmaker-zoeken-stramproy

Een schoonmaakster in Stramproy zoeken

Heb je een druk leven en spendeer je graag wat meer tijd aan hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een vakkundige schoonmaakster in Stramproy inhuren is dan zeker erg aan te bevelen. Alleen, waar vind ik een hulp in huis? Om te beginnen: vraag eens rond bij de mensen die je kent. Over het algemeen blijken er wel mensen te zijn die op die manier wat bijverdienen. Geen succes? Kijk dan eens op Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Daarnaast heb je steeds meer praktische platforms waar je een werkster kunt vinden. Hieronder leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Stramproy vergelijken

 1. Geef adresgegevens in

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door je adresgegevens in te voeren. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden in jouw eigen regio.

 2. Maak een keuze uit meerdere schoonmaakdagen

  Kies hoe vaak je wilt dat de poetser aan huis komt. Populaire opties zijn 1x per week, 1x per 14 dagen of 1x per maand. Kies hierna het aantal uur per schoonmaakbeurt en een datum voor de eerste afspraak.

 3. Schoonmakers vergelijken

  Check en analyseer huishoudelijke helpers die graag aan de slag gaan. Je kunt specifiek zoeken op prijs per uur, takenpakket en gemiddelde beoordeling.

 4. Contactverzoek

  Je kunt een bericht sturen naar meerdere schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Op het moment dat jouw aanvraag positief wordt ontvangen heb je jouw poetsvrouw gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De poetshulp komt aan huis op een moment dat in goed overleg wordt gekozen. Het is handig om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en samen de werkzaamheden door te nemen. Tip: loop samen een rondje door de woning en aarzel niet om te vertellen wat jouw wensen en prioriteiten zijn. Laat ook zien waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen liggen.

Sites met aanbod schoonmaakhulpen

Het vinden van een betrouwbare schoonmaker kan complex zijn. Tegenwoordig zijn er speciale platforms die je hierbij kunnen ondersteunen. Op deze sites wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kunt binnen een paar minuten een eigen zoekprofiel maken en beschikbare helpers vinden. Vaak wordt ook de gehele betaling & administratie uit handen genomen. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Mogelijk vind je dit ook interessant: Kantoor schoonmaak.

 • Helpling: Eenvoudig afspraken online beheren.
 • Homeworks: De beste hulp die past bij jouw wensen en situatie.
 • Werksters.nl: Snel, voordelig en gemakkelijk in contact komen met lokale hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vaste schoonmaakster voor € 13,50 per uur.
 • Hulpen.nl: Hulp inschakelen voor allerlei soorten klussen.
 • Hlprs: Meer dan 27.000 actieve helpers door heel NL.
 • Care.com: Voordelig een goede huishoudelijke hulp in Weert.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Stramproy

Vind een professionele schoonmaakster in de gemeente!

Erkende schoonmaakbedrijven in Stramproy

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor een grote klus? In de tabel hieronder delen wij adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Stramproy, je vind hier ook glazenwassers en overige schoonmaakservices. Daarbij bieden we een overzicht met interieurverzorgers in Herten, Maasbracht, Kelpen-Oler en Ospel.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

De helper helpt jou graag met allerlei werkzaamheden in en rondom jouw woning. In onderstaande paragraaf vind je de meest voorkomende schoonmaakklusjes die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een doekje.
 • Ondergrond reinigen, dweilen en droog maken.
 • Schoonmaken en ontsmetten van badkamer en keuken.
 • Ramen zemen.
 • Het legen van prullenbakken.
 • Het schoonmaken van de slaapkamers.
 • Het strijken van overhemden.
 • Opvouwen van de was.
 • Reinigen van de radiatoren.
 • Gras maaien.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een goede poetshulp (plaatselijk) al in te huren vanaf €13,50 (uurtarief).

Schoonmakers voor bedrijven (kantoor)

Een schoon kantoor stimuleert een fijne werksfeer en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Verscheidene bedrijven in de gemeente kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Stramproy. Voorbeeld werkzaamheden zijn het schoonmaken van de bureaus en computers, vloeren stofzuigen en dweilen en het schoonhouden van de toiletten. Ook meer incidentele klussen zoals de ramen schoonmaken, gevelonderhoud en gevelreiniging, zonnepanelen schoonmaken, reiniging van ventilatie of de dakgoten schoonmaken zijn vaak mogelijk. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden waarin wordt geregeld dat bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De doorsnee onkosten voor kantoor schoonmaak liggen tussen de €20,00 en €32,50 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is voordeliger dan een in-house schoonmaakploeg.
 • Schoonmaak van zorginstellingen en ziekenhuizen, productiebedrijven (Industriële reiniging), horeca en hotels, scholen, winkels.
 • Een uitkomst voor reiniging van gemeenschappelijke ruimtes (VvE) in de Provincie Limburg.
 • Tarieven: tussen ongeveer €24,00 en €32,00 per uur.
 • Ook voor meer incidentele klussen zoals: ventilatie reiniging, zonnepanelen reiniging, tapijtreiniging, gevelreiniging, het reinigen van het trappenhuis, graffiti verwijderen.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Hoeveel betaal ik een schoonmaker?

Een basis schoonmaakhulp factureert tussen de €12,70 tot wel €18,25 op uurbasis. Wanneer je iemand inhuurt via een platform dan zijn er ook bemiddelingskosten. De schoonmaakmiddelen regel je zelf.

Welke activiteiten kan de poetser uitvoeren?

Voordat de werkdag begint bespreek jij welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. Doorgaans zijn er standaard klussen die opgepakt worden: keuken reinigen, stofzuigen, ramen wassen, afstoffen, toiletten schoonmaken. Verder kan jij ook nog wat extra klussen doorgeven zoals opruimen of het wassen van kleding.

Hoeveel tijd heeft de huishoudelijke hulp nodig?

Jonge gezinnen in Stramproy huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dit is voldoende tijd voor bijvoorbeeld het toilet schoonmaken, ramen lappen, stofzuigen, afstoffen, dweilen. Het meest optimale aantal uren hulp hangt af van het type woning, hoe netjes je bent, en het werktempo.

Hoe werkt de betaling?

Een interieurverzorger ontvangt altijd het minimumloon met vakantiegeld (8%). Zij hebben altijd recht op doorbetaling bij vakantie en ziekte. Check ook de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. Steeds vaker betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Kan ik iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Stramproy?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Dat is met name handig plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of wanneer je je huis wilt verkopen. Je complete woning wordt volledig gereinigd en ontsmet. zodat het weer als nieuw voelt. De eenmalige kosten bedragen tussen de €200,00 tot €650,00.

Plaats een reactie