Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Waalre

Wil je gebruik maken van een schoonmaakhulp in Waalre? Flink wat Nederlanders kiezen voor extra hulp in huis. Altijd thuiskomen in een schoon en opgeruimd huis, minder stress, en je houdt meer tijd over voor hobbys, vrienden en familie. Je wint hier veel advies bij het vinden van een ijverige schoonmaker in Waalre! Op deze website delen wij diverse tips en tricks voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Daarbij bieden we diverse sites waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Daarbij delen wij ook adresgegevens van actieve schoonmaakbedrijven.

Pluspunten van een schoonmaker in huis

 • Je hoeft nooit meer na te denken of je woning wel schoon is.
 • Meer vrije tijd voor leuke dingen.
 • De professional zorgt dat alles ook écht schoon is.
 • Zowel voor de binnenkant als buitenkant van je woning.
 • Al in te huren vanaf €12,90 per werkuur.

schoonmaker-zoeken-waalre

Een schoonmaakster in Waalre vinden

Zit jouw hele week vaak volgepland en houd je graag meer tijd over voor familie en vrienden? Een vakkundige schoonmaakster in Waalre inhuren moet je dan absoluut overwegen. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? Allereerst: vraag na in jouw eigen netwerk. In veel gevallen zijn er wel mensen die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Of plaats een oproep op een lokale Facebook groep. Ten derde heb je allerlei praktische platforms waar je in contact kunt komen met lokale werksters. In het gedeelte hieronder laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Een huishoudelijke hulp in Waalre zoeken

 1. Vul je postcode in

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door eerst even jouw postcode in te voeren. Er worden dan meerdere werksters getoont met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Aantal uren en dagen kiezen

  Kies hoe vaak je wilt dat de werkster komt werken. De keuze is vaak elke week of om de twee weken (soms 1x per maand). Kies hierna het aantal uur van een poetsbeurt en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Vergelijk helpers

  Hierna bekijk je direct de beschikbare huishoudelijke helpers. Filter op prijs p/uur, bijzondere werkzaamheden zoals strijken of glazen wassen en beoordelingsscore.

 4. Contact opnemen

  Je kunt een contactverzoek versturen naar meerdere schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Indien jouw uitnodiging passend is voor de werknemer heb jij een poetsvrouw gevonden!

 5. Kennismakingsgesprek

  De hulp komt aan huis op datum en tijdstip zoals besproken. We raden aan om dan aanwezig te zijn en direct even door te nemen wat voor jou belangrijk is. Loop samen een rondje door het huis en maak duidelijk wat je precies verwacht. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen te pakken zijn.

Sites voor het vinden van schoonmaakhulpen

In contact komen met een goede schoonmaker is best lastig. Er bestaan nuttige online marktplaatsen die daarbij helpen. Via internet kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Je kunt hier eenvoudig een profiel maken en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. In veel gevallen wordt de betaling ook geregeld door het platform. We sommen de populaire sites voor je op. Tip: bekijk ook eens de pagina over Schoonmaaktips.

 • Helpling: Vergelijk profielen op basis van beoordelingen.
 • Homeworks: 96% van de klanten beveelt HomeWorks aan!
 • Werksters.nl: Bijna 15.000 werksters aangesloten.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Er is een speciaal fonds voor schade aan persoonlijke bezittingen.
 • Hulpen.nl: Ook hulp met de tuin, computer of andere klusjes.
 • Hlprs: Vind snel een gescreende hulp bij jou in de buurt.
 • Care.com: Snelste manier om een lokale hulp te contacteren in Waalre.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Waalre

Vind een professionele schoonmaakster in jouw wijk!

Erkende schoonmaakbedrijven in Waalre

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor binnen- en buitenshuis? In de bijgaande tabel tref je adressen van schoonmaakspecialisten in Waalre, met daarbij ook glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Daarbij kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Heeze-Leende, Eindhoven, Bergeijk en Valkenswaard.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

Een schoonmaker is er voor alle werkzaamheden in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. Hieronder verstrekken we de meest voorkomende taken die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Stoffen en stofzuigen.
 • Vloer dweilen en streeploos schoonmaken.
 • Fornuis schoonmaken, wastafel en douche uitspoelen.
 • Ramen lappen.
 • Deuren en deurposten afnemen.
 • Slaapkamer opruimen.
 • Al het strijkwerk doen.
 • Dagelijkse kleren opruimen en wassen.
 • De ventilatie reinigen.
 • Harken en bladruimen in de tuin.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een eigen poetshulp (plaatselijk) al voor €13,20 per gewerkt uur.

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een netjes bijgehouden kantoor draagt bij aan een fijne werksituatie en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Een groot aantal schoonmakers die in dit gebied werkzaam zijn zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Waalre. Voorbeeld werkzaamheden zijn het schoonmaken van de bureaus en computers, vloeren stofzuigen en dweilen en toiletten schoonmaken. Ook intensievere activiteiten zoals ramen zemen, de buitenboel reinigen (gevelreiniging), zonnepanelen schoonmaken, ventilatie schoonmaken of vloeronderhoud kun je mogelijk uitbesteden. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract waardoor bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De doorsnee tarieven van kantoor schoonmaak zijn geïndiceerd tussen de €22,50 en €32,50 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is doorgaans betaalbaarder dan dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Schoonmaakwerkzaamheden voor kantoren, scholen, horeca en hotels, productiebedrijven (Industriële reiniging), winkels.
 • Het schoonmaken van gemeenschappelijke ruimten van een VvE in de Provincie Noord-Brabant.
 • Kosten: tussen gemiddeld €23,50 en €31,50 per uur.
 • Ook voor alle bijzondere werkzaamheden zoals: het reinigen van het trappenhuis, tapijtreiniging, gevelreiniging, graffiti verwijderen, zonnepanelen reiniging, vloeronderhoud.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Hoeveel betaal ik een schoonmaker?

Een basis schoonmaakhulp vraagt tussen de €13,20 tot +/- €19,00 (uurtarief). Houd ook rekening met (eenmalige) bemiddelingskosten. De kosten van schoonmaakmiddelen zijn voor eigen rekening.

Wat zijn de taken van een poetser?

Je bespreekt altijd vooraf de werkzaamheden van de schoonmaakster. Vaak zijn er standaard huishoudelijke taken die hij/zij zal doen zoals: toiletten schoonmaken, dweilen, keuken reinigen, stofzuigen, ramen wassen. Indien gewenst kan de hulp extra klussen oppakken zoals de meubels schoonmaken of de was doen.

Hoeveel uur heb ik een huishoudelijke hulp nodig?

Een groot deel van de huishoudens in Waalre huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dat biedt voldoende ruimte voor bijvoorbeeld keuken reinigen, het toilet schoonmaken, dweilen, afstoffen, ramen lappen. Het exacte aantal uur per week kan worden gecalculeerd door het aantal ruimtes, de gezinssamenstelling en de ervaring van de poetser.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een schoonmaakhulp hanteert altijd minimaal het minimumloon en de vakantiegeld toelage van 8%. Bij ziekte en vakantie dien je de hulp door de betalen. Vraag ook naar Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. Een witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). In aparte gevallen wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Ik zoek iemand voor een eenmalige schoonmaak in Waalre?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. DIt komt van pas voor de grote voorjaarsschoonmaak, of wanneer je je huis wilt verkopen. Het complete huis wordt op een professionele manier gereinigd en ontsmet zodat jouw huis er weer stralend fris uitziet. De kosten hiervan zijn variabel en liggen tussen de €225,00 tot €500,00.

Plaats een reactie