Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Bergeijk

Op zoek naar een schoonmaakhulp in Bergeijk? Meer en meer mensen huren een aantal uur per week een hulp in huis. Altijd een frisse en schone woning, de vervelende klusjes hoef je niet zelf te doen, en je houdt meer tijd over voor hobbys, vrienden en familie. Je wint hier veel advies bij het zoeken naar een professionele schoonmaker in Bergeijk! Op schoonmakerzoeken.nl bekijk je duidelijke tips en aandachtspunten voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Eveneens vergelijken wij enkele landelijke sites waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Afsluitend bekijk je hier ook contactdetails van kleinschalige schoonmaakbedrijven.

Waarom een schoonmaker in huis?

 • Elke dag thuiskomen in een opgeruimd huis.
 • Meer vrije tijd voor leuke dingen.
 • Geen half werk, maar echt goede schoonmaak in huis.
 • Veel minder druk en stress in huis.
 • Al vanaf €13,40 p/uur.

schoonmaker-zoeken-bergeijk

Een schoonmaakster in Bergeijk inhuren

Heb je een drukke baan en wil je tijd investeren in nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een ervaren schoonmaakster in Bergeijk inhuren moet je dan absoluut overwegen. Alleen, waar vind ik een hulp in huis? Allereerst: gooi eens een balletje op in je eigen kring. In veel gevallen zijn er studenten of vrouwen die een aantal uur per week schoonmaken. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Verder heb je allerlei online marktplaatsen waar je in contact kunt komen met lokale werksters. In het bijgaande stappenplan leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Een huishoudelijke hulp in Bergeijk zoeken

 1. Geef contactgegevens in

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door je adresgegevens in te voeren. Er worden dan meerdere werksters getoont die dichtbij wonen.

 2. Stel pakket samen

  Kies hoe vaak je wilt dat de huishoudelijke hulp bij je thuis komt. Vaak is dit elke week, 2 weken of 4 weken. Maak nu een keuze voor het aantal uur per schoonmaakbeurt en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Vergelijk schoonmaaksters

  Hierna bekijk je direct de beschikbare huishoudelijke helpers. Je kunt filteren op prijs per uur, ervaring en beoordelingsscore.

 4. Verzoek versturen

  Kies 1 of 2 schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. Zodra jouw oproep positief wordt ontvangen heb je jouw helper gevonden!

 5. Kennismakingsgesprek

  De poetshulp komt aan huis op het gekozen moment. Het is handig om zelf ook zeker in huis te zijn en om goed uit te leggen hoe en wat er verwacht wordt. Laat alle kamers in het huis zien en benoem wat je precies verwacht. Laat ook zien waar jouw doekjes, stofzuiger en andere schoonmaakspullen te pakken zijn.

Sites met aanbod schoonmaakhulpen

Het zoeken van een enthousiaste schoonmaker is best lastig. Gelukkig zijn er handige websites die daarbij helpen. Hier wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kunt daar in enkele muisklikken een profiel aanmaken en een selectie bekijken van diverse poetshulpen. Doorgaans wordt ook de gehele betaling & administratie uit handen genomen. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Andere relevante onderwerpen: Voor bedrijven.

 • Helpling: Altijd een passende vervanger bij ziekte of vakantie.
 • Homeworks: Betrouwbare hulp voor in huis en in de tuin.
 • Werksters.nl: Snel, voordelig en gemakkelijk in contact komen met lokale hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Ruim 265.000 aangesloten schoonmakers door heel Nederland.
 • Hulpen.nl: Gemakkelijk filteren op werkzaamheden en beschikbaarheid.
 • Hlprs: Maar liefst 27.000 actieve helpers in het netwerk.
 • Nationalehulpgids.nl: Geverifieerde en betrouwbare profielen in de gemeente Bergeijk.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Bergeijk

Vind een bedreven schoonmaakster in jouw wijk!

Professionele schoonmaakbedrijven in Bergeijk

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? In het onderstaande overzicht tref je adressen van schoonmaakspecialisten in Bergeijk, met daarbij ook glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Daarnaast kan je specifiek kijken naar interieurverzorgers in Waalre, Heeze-Leende, Valkenswaard en Reusel-De Mierden.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

De poetsvrouw ondersteunt jou bij de meest voorkomende werkzaamheden in de keuken, badkamer en rest van de woning. In het volgende deel tref je de meest voorkomende huishoudelijke taken die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Alle oppervlaktes afnemen en stofzuigen.
 • Vloer behandeling (dweilen).
 • De badkamer en keuken en beurt geven.
 • Ramen wassen.
 • Schoonmaken van de gootsteen.
 • Bed verschonen en opmaken.
 • Het strijken van de kleding.
 • Het wassen van de kleding.
 • De vaatwasser schoonmaken.
 • Hand en spandiensten in de tuin.

Huishoudelijke hulp inhuren

Vind een poetshulp uit de omgeving al mogelijk vanaf €12,70 per uur.

Schoonmakers voor bedrijven (kantoor)

Een schone werkplek (kantoor) draagt bij aan een efficiënte werksfeer en maakt dat klanten ook een prettig gevoel hebben. Een groot aantal aanbieders in de gemeente kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Bergeijk. Ze voeren werkzaamheden uit zoals het schoonmaken van de bureaus en computers, vloeren stofzuigen en dweilen en het reinigen van het sanitair. Ook de arbeidsintensieve aspecten zoals ramen en vensters bijhouden, gevelonderhoud buitenkant (gevelreiniging), zonnepanelen schoonmaken, ventilatie schoonmaken of dakreiniging kun je mogelijk uitbesteden. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm waarbij er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De doorsnee kosten van kantoor schoonmaken vinden we terug tussen de €24,50 en €34,50 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is doorgaans betaalbaarder dan om eigen personeel dit te laten doen.
 • Interieurverzorger van scholen, productiebedrijven (Industriële reiniging), kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen, winkels.
 • Schoonmaak en portiekonderhoud voor Vereniging van Eigenaren (VVE) in de Provincie Noord-Brabant.
 • Tarief: tussen ongeveer €23,50 en €34,00 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: het reinigen van het trappenhuis, ventilatie reiniging, tapijtreiniging, gevelreiniging, vloeronderhoud, zonnepanelen reiniging.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Hoeveel betaal ik een schoonmaker?

Een standaard schoonmaakhulp vraagt tussen de €13,50 tot +/- €19,75 voor 1 uur werken. Het kan zijn dat er nog bemiddelingskosten aan worden toegevoegd. De kosten van schoonmaakmiddelen zijn voor eigen rekening.

Welke werkzaamheden voert een poetser uit?

Je maakt altijd afspraken over wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. In de basis zijn er normale schoonmaakklusjes die afgewerkt worden: toiletten schoonmaken, afstoffen, ramen wassen, keuken reinigen, stofzuigen. Verder kan jij ook nog wat extra klussen doorgeven zoals afwassen of rondom de woning vegen.

Kan de huishoudelijke hulp op meerdere momenten komen?

Drukke huishoudens in Bergeijk kiezen voor 2 tot 3 uur per week hulp in huis. Dat is genoeg tijd voor belangrijke taken zoals ramen lappen, dweilen, stofzuigen, het toilet schoonmaken, keuken reinigen. Het precieze aantal uur dat nodig is hangt af van de grootte van het huis, jouw leefstijl, en de ervaring van de poetser.

Hoe kan ik betalen?

Een poetser hanteert altijd minimaal het minimumloon en vakantiegeld (8%). Bij ziekte en vakantie dien je de hulp door de betalen. Voor meer informatie zie de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. In sommige gevallen loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Zijn er bedrijven voor een eenmalige schoonmaak in Bergeijk?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. Een uitkomst voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of als je je woning te koop zet. Jouw woning wordt volledig gereinigd en ontsmet. zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De tarieven liggen tussen de €225,00 tot €550,00.Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie