Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Reusel-De Mierden

Wil je een schoonmaakhulp in Reusel-De Mierden? Steeds meer Nederlanders nemen zo’n hulp in huis. Altijd een frisse en schone woning, je hoeft zelf geen vervelende klusjes meer te doen en jij kunt meer tijd besteden aan vrienden, familie en hobby’s. Op deze website vind je veel tips bij het zoeken naar een goede schoonmaker in Reusel-De Mierden! Op onze schoonmaakwebsite ontdek je veel tips en adviezen voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Daarbij bieden we bekende platforms waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Ook verstrekken we contactdetails van kleinschalige schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Je hoeft nooit meer na te denken of je woning wel schoon is.
 • Je creëert extra tijd voor familie en vrienden.
 • Alle vuile klusjes uitgevoerd door een professional.
 • Ouderen kunnen langer zelfstandig thuis blijven wonen.
 • Al in te huren vanaf €13,40 per uur.

schoonmaker-zoeken-reusel-de-mierden

Een schoonmaakster in Reusel-De Mierden inhuren

Heb je een druk bestaan en wil je jouw agenda vrij maken voor familie en vrienden? Een goede schoonmaakster in Reusel-De Mierden inhuren kan dan de oplossing zijn. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? We hebben wat tips: vraag eens rond in je eigen netwerk. Over het algemeen zijn er dames die op die manier wat bijverdienen. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Als laatste ontstaan er meer en meer praktische platforms waar je lokale werksters kunt benaderen. In onderstaande paragraaf leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Reusel-De Mierden zoeken

 1. Postcodecheck

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door je postcode in te vullen. Het platform toont dan enkel werksters die op kleine afstand van je woning.

 2. Aantal uren en dagen kiezen

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de huishoudelijke hulp aan huis komt. Bijvoorbeeld om de twee weken of wekelijks. Selecteer nu hoe lang de hulp moet komen en kies een datum voor de eerste afspraak.

 3. Werksters vergelijken

  In het volgende scherm tonen ze de actieve huishoudelijke helpers. Maak gebruik van de filters zoals prijs, takenpakket en reviews.

 4. Leg het eerste contact

  Selecteer 1 of meerdere schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. Zodra jouw aanmelding gehonoreerd wordt heb jij een werkster gevonden!

 5. Kennismaking

  De huishoudelijke hulp komt bij je thuis op de afgesproken datum. Het is handig om dan ook thuis te zijn en af te spreken welke taken er allemaal gedaan worden. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en wijs meteen aan waar jij waarde aan hecht. Laat ook zien waar stofdoeken, de zeem, dweil, emmers en schoonmaakmiddelen zijn opgeslagen.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

In contact komen met een bedreven schoonmaker gaat soms niet zo snel. Er bestaan nuttige portalen die je hierbij helpen. Op dit soort websites treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Je kan daar eenvoudig een profiel aanmaken en zoeken tussen de verschillende werksters. Doorgaans gaat de betaling via het platform. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Andere relevante onderwerpen: Werksters.nl.

 • Helpling: Flexibel en 6 dagen per week klantenservice.
 • Homeworks: Persoonlijk contact, betrouwbaar en ervaren hulpen.
 • Werksters.nl: Snelle en goedkope manier voor het vinden van een lokale werkster.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Meestal al binnen 3 dagen een hulp gevonden.
 • Hulpen.nl: Gemakkelijk en snel vraag- en aanbod doorzoeken.
 • Hlprs: Alleen gescreende helpers voor thuis.
 • Hulpstudent.nl: Vind actieve helpers in de gemeente Reusel-De Mierden.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Reusel-De Mierden

Vind een professionele schoonmaakster in jouw wijk!

Bekijk schoonmaakbedrijven in Reusel-De Mierden

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor zakelijke of particuliere klussen? In de onderstaande tabel tref je adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Reusel-De Mierden, met daarbij ook glazenwassers en meer schoonmaakservices. Als alternatief kan je specifiek kijken naar interieurverzorgers in Valkenswaard, Bergeijk, Bladel en Eersel.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

De poetser ondersteunt jou bij de meest voorkomende huishoudelijke taken in en rondom jouw woning. In onderstaande paragraaf vind je de meest gangbare huishoudelijke taken die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Alles afnemen met een sopje en stofzuigen.
 • Dweilen, afstoppen en drogen.
 • Een hygiënische badkamer en keuken.
 • Ramen zemen (binnenkant).
 • Het legen van prullenbakken.
 • Beddengoed wassen.
 • Het strijken van de kleding.
 • Wassen van kleding.
 • De vaatwasser schoonmaken.
 • Planten binnen- en buiten water geven.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een deskundige poetshulp (plaatselijk) al voor €12,60 per uur.

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een netjes bijgehouden kantoor heeft effect op gelukkige werknemers en zal zorgen voor een professioneel beeld van je organisatie. Verschillende schoonmaakondernemers die in dit gebied werkzaam zijn kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Reusel-De Mierden. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals bureaus schoonmaken, het leegmaken van prullenbakken en toiletten schoonmaken. Ook grote klussen zoals glazen wassen, gevelreiniging aan de buitenzijde van het pand, de zonnepanelen laten reinigen reiniging van ventilatie of graffiti verwijdering behoren tot de mogelijkheden. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm wat betekent dat er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De gemiddelde vergoedingen voor kantoor schoonmaak zijn geïndiceerd tussen de €21,00 en €30,50 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is vaak financieel gunstiger dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Reiniging van kantoren, winkels, productiebedrijven (Industriële reiniging), zorginstellingen en ziekenhuizen, horeca en hotels.
 • Een uitkomst voor reiniging van gemeenschappelijke ruimtes (VvE) in de Provincie Noord-Brabant.
 • Prijs: tussen ongeveer €20,50 en €34,50 per uur.
 • Ook voor alle bijzondere werkzaamheden zoals: vloeronderhoud, zonnepanelen reiniging, tapijtreiniging, ventilatie reiniging, het reinigen van het trappenhuis, graffiti verwijderen.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Hoe duur is een schoonmaker?

Een basis schoonmaakhulp betaal je gemiddeld tussen de €13,40 tot +/- €19,75 voor 1 uur werken. Boek je via een platform? Dan zijn er soms bemiddelingskosten. De kosten van schoonmaakmiddelen zijn voor eigen rekening.

Wat maakt een poetser schoon?

Voordat de werkdag begint bespreek jij de werkzaamheden van de schoonmaakster. Doorgaans zijn er standaard klussen die hij/zij zal doen zoals: keuken reinigen, afstoffen, dweilen, stofzuigen, ramen wassen. Daarbij kan de hulp extra klussen oppakken zoals afwassen of rondom de woning vegen.

Hoeveel tijd heeft de huishoudelijke hulp nodig?

Veel gezinnen en families in Reusel-De Mierden huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dit is genoeg tijd voor onder andere het toilet schoonmaken, afstoffen, dweilen, keuken reinigen, ramen lappen. Hoeveel uur daadwerkelijk nodig is wordt berekend a.d.h.v. de grootte van de woning, hoe netjes je bent, en welke taken je voor eigen rekening neemt.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een schoonmaakhulp heeft recht op het minimumloon plus het wettelijke vakantiegeld van 8%. Bij vakantie of ziekte betaal je een aantal weken door. Bekijk ook Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. De witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. In bepaalde cases betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Ik zoek iemand voor een eenmalige schoonmaak in Reusel-De Mierden?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. Ideaal voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of wanneer je je huis wilt verkopen. Je complete woning wordt helemaal ontsmet zodat het aanvoelt als nieuw. De eenmalige kosten liggen gemiddeld genomen tussen de €325,00 tot €600,00.Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie