Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Eersel

Behoefte aan een schoonmaakhulp in Eersel? Steeds meer Nederlanders ontdekken het voordeel van een hulp in huis. Je komt thuis in een schoon en net huis, ook de nare klusjes worden uit handen genomen, en meer tijd voor familie en vrienden. Wij ondersteunen jou bij het zoeken naar een ervaren schoonmaker in Eersel! Op dit platform verstrekken we volop tips en instructies over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Tevens bespreken we enkele schoonmaakplatforms waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Ook vind je hier namen en adressen van actieve schoonmaakbedrijven.

Het gemak van een schoonmaker in huis

 • Je hoeft nooit meer na te denken of je woning wel schoon is.
 • Meer tijd voor je gezin, vrienden en hobby’s.
 • Ook de rotklusjes worden voor je uit handen genomen.
 • Je kunt met een gerust hart mensen uitnodigen.
 • Al in te huren vanaf €12,90 per werkuur.

schoonmaker-zoeken-eersel

Een schoonmaakster in Eersel vinden

Maak je niet graag schoon en wil je meer focus op nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een professionele schoonmaakster in Eersel inhuren moet je dan absoluut overwegen. Hoe kom ik in contact met een hulp in huis? Onze aanbevelingen: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. In sommige situaties blijken er wel mensen te zijn die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens een lokale Facebook groep. Ten derde kan je gebruik maken van praktische platforms waar je werksters kunt zoeken. In het gedeelte hieronder leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Een huishoudelijke hulp in Eersel zoeken

 1. Geef adresgegevens in

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door eerst even jouw postcode in te voeren. Je krijgt dan alleen werksters te zien in jouw eigen regio.

 2. Frequentie, datum en tijd

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de poetshulp aan huis komt. De keuze is vaak elke week, 2 weken of 4 weken. Kies hierna het aantal schoonmaakuren en een datum voor de eerste afspraak.

 3. Vergelijk schoonmaaksters

  In de volgende stap bekijk je huishoudelijke helpers die graag aan de slag gaan. Filter op prijs per uur, speciale werkzaamheden en beoordelingsscore.

 4. Aanvraag indienen

  Selecteer een aantal schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Zodra jouw uitnodiging positief wordt ontvangen heb jij een poetsvrouw gevonden!

 5. Kennismaking

  De hulp zal bij je thuis komen op de vooraf gekozen datum & tijd Het is handig om thuis te blijven en af te spreken welke taken er allemaal gedaan worden. Geef een complete rondleiding door de woning en benoem wat jij belangrijk vindt. Deel ook waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen klaarstaan.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

De zoektocht naar een bedreven schoonmaker is niet altijd gemakkelijk. Je kunt natuurlijk gebruik maken van diverse webapplicaties die jou helpen zoeken. Op deze sites treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Je kan daar eenvoudig een zoekopdracht doorgeven en beschikbare helpers vinden. Doorgaans gaat de betaling via het platform. We sommen de populaire sites voor je op. Advies: lees ook eens alles door over Helpling.

 • Helpling: Automatische betalingen via het platform.
 • Homeworks: Een vaste medewerker voor contact en support.
 • Werksters.nl: Bespaar op de bemiddelingskosten (slechts een kleine fee).
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vaste schoonmaakster voor € 13,50 per uur.
 • Hulpen.nl: In heel Nederland actief op het gebied van interieurverzorging.
 • Hlprs: Meer dan 27.000 actieve helpers door heel NL.
 • Nationalehulpgids.nl: Direct contact met elkaar op basis van jouw oproep in Eersel.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Eersel

Vind een enthousiaste schoonmaakster in jouw regio!

Zoek schoonmaakbedrijven in Eersel

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor een woning of bedrijfspand? Hieronder tonen wij adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Eersel, je vind hier ook glazenwassers en meer schoonmaakservices. Daarnaast kun je zoeken naar interieurverzorgers in Bladel, Reusel-De Mierden, Veldhoven en Meierijstad.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

De poetsvrouw huur je in voor de meest gangbare klussen in de keuken, badkamer en rest van de woning. In het gedeelte hieronder vind je de meest voorkomende klusjes die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een doekje.
 • Vloer behandeling (dweilen).
 • Afnemen van keuken en badkamer.
 • Ramen streeploos schoonmaken.
 • Het reinigen van de oven en magnetron.
 • Beddengoed verschonen en opmaken.
 • Strijken.
 • De was opvouwen.
 • Vriezer ontdooien en schoonmaken.
 • Planten water geven.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een goede poetshulp in de buurt al mogelijk vanaf €13,30 per gewerkt uur.

Schoonmakers voor bedrijven (kantoor)

Een fris en opgeruimd kantoor draagt bij aan de productiviteit en maakt dat klanten ook een prettig gevoel hebben. Allerlei schoonmakers in de omgeving staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Eersel. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, vloeren stofzuigen en dweilen en toiletten schoonmaken. Ook de tijdsintensieve onderdelen zoals ramen zemen, de buitenboel reinigen (gevelreiniging), zonnepanelen stof & vuilvrij maken ventilatie schoonmaken of het bladvrij maken van de dakgoten kunnen worden meegenomen. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden waarin wordt geregeld dat er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De gemiddelde tarieven van kantoor schoonmaak variëren tussen de €24,50 en €34,00 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is kostentechnisch interessanter dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Reiniging van scholen, productiebedrijven (Industriële reiniging), winkels, horeca en hotels, kantoren.
 • Ook handig voor Vereniging van Eigenaars (VvE) voor algemene ruimtes in de Provincie Noord-Brabant.
 • Tarief: tussen plus minus €25,00 en €34,00 per uur.
 • Ook voor intensieve reinigingswerkzaamheden: tapijtreiniging, vloeronderhoud, het reinigen van het trappenhuis, gevelreiniging, ventilatie reiniging, graffiti verwijderen.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Wat kost een schoonmaker per uur?

Een gemiddelde schoonmaakhulp betaal je gemiddeld tussen de €12,50 tot €16,00 per gewerkt uur. Het kan zijn dat er nog bemiddelingskosten aan worden toegevoegd. Soms heb je ook nog maandelijkse kosten van een schoonmaak abonnement.

Welke huishoudelijke taken doet een poetser?

Voordat de werkdag begint bespreek jij welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. Doorgaans zijn er standaard schoonmaakklusjes die opgepakt worden: toiletten schoonmaken, ramen wassen, dweilen, stofzuigen, afstoffen. Indien nodig kan de hulp extra klussen oppakken zoals binnenkant van (keuken)kasten schoonmaken of het doen van de was.

Hoe vaak kan de huishoudelijke hulp komen?

Jonge gezinnen in Eersel kiezen voor 2 tot 3 uur per week hulp in huis. Dit is in de praktijk genoeg voor het hele takenpakket van het toilet schoonmaken, afstoffen, keuken reinigen, stofzuigen, ramen lappen. Hoeveel je precies nodig hebt qua uren ligt ook aan het aantal ruimtes, jouw leefstijl, en wat je eventueel zelf nog wil doen.

Hoe gaat de betaling?

Een schoonmaakhulp heeft recht op het minimumloon plus de vakantiegeld toelage van 8%. De hulp heeft ook recht op doorbetaling bij ziekte of vakantie. Check ook de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. Soms gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Wat zijn de opties voor een eenmalige schoonmaak in Eersel?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Perfect als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of als opleveringsschoonmaak. Het complete huis wordt opgeruimd, schoongemaakt en nagekeken zodat het huis weer helemaal fris is. De kosten hiervan zijn afhankelijk van het type woning en liggen tussen de €275,00 tot €525,00.Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie