Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Wintelre

Hulp nodig bij het vinden van een schoonmaakhulp in Wintelre? Steeds meer gezinnen maken gebruik van een hulp in huis. Je komt thuis in een schoon en net huis, geen rotklusjes meer en je houdt enkele uurtjes vrije tijd over. Wij ondersteunen jou bij het zoeken naar een betrouwbare schoonmaker in Wintelre! Op schoonmakerzoeken.nl bieden we diverse tips en informatie voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Daarnaast delen we bekende platforms waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Als laatste vind je ook gegevens zoals naam en adres van actieve schoonmaakbedrijven.

Waarom een schoonmaker in huis?

 • Heerlijk thuiskomen in een opgeruimd en schoon huis.
 • Je houdt meer tijd over voor vrienden en familie.
 • Schoonmakers zijn professioneel en zorgen dat het echt schoon is.
 • Je hoeft je niet meer te schamen voor je woning.
 • Nu al vanaf €13,10 (uurtarief).

schoonmaker-zoeken-wintelre

Een schoonmaakster in Wintelre zoeken

Heb je een druk bestaan en spendeer je graag wat meer tijd aan hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een geschikte schoonmaakster in Wintelre inhuren is dan zeker het overwegen waard. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? Om te beginnen: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. Soms zijn er dames die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Verder kan je gebruik maken van speciale platforms waar je in contact kunt komen met lokale werksters. In het gedeelte hieronder leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Huishoudelijke hulp in Wintelre opzoeken

 1. Voer je adres in

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door je adresgegevens in te voeren. Je ziet dan diverse werksters met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Kies het aantal service-uren

  Kies hoe vaak je wilt dat de poetshulp aan huis komt. Meestal is het elke week of om de twee weken (soms 1x per maand). Bepaal nu het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en kies een datum voor de eerste afspraak.

 3. Werksters vergelijken

  Check en analyseer de geselecteerde huishoudelijke helpers. Je kunt filteren op kosten, speciale werkzaamheden en reviews.

 4. Aanvraag indienen

  Selecteer meerdere schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Indien de opdracht goedgekeurd wordt heb jij een poetsvrouw gevonden!

 5. Kennismaking

  De huishoudelijke hulp komt op locatie langs op een moment dat in goed overleg wordt gekozen. We raden aan om op locatie te zijn en samen de werkzaamheden door te nemen. Tip: loop samen een rondje door de woning en communiceer wat voor jouw de focus ruimtes zijn. Laat ook zien waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen klaarstaan.

Zoekmachines voor schoonmaakhulpen

De zoektocht naar een goede schoonmaker kan complex zijn. Tegenwoordig zijn er nuttige online bemiddelaarsdiensten die dit een stukje eenvoudiger maken. Via internet kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kunt snel en soms gratis een zoekopdracht doorgeven en beschikbare helpers vinden. In veel gevallen gaat de betaling ook rechtstreeks via het platform. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Tip: bekijk ook eens de pagina over Helpling schoonmaakservice.

 • Helpling: Een vaste hulp vanaf €14,75 per uur.
 • Homeworks: Persoonlijke zorg en 100% maatwerk.
 • Werksters.nl: Bijna 15.000 werksters aangesloten.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Met een gerust hart uitbesteden door de prima verzekering.
 • Hulpen.nl: Vind snel een hulp voor jouw hulpvraag.
 • Hlprs: Alleen gescreende helpers voor thuis.
 • Hulpstudent.nl: Matching op basis van jouw wensen in Eersel.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Wintelre

Vind een professionele schoonmaakster in jouw wijk!

Schoonmaakbedrijven in Wintelre

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf? In het overzicht hieronder bekijk je de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Wintelre, maar ook van o.a. glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Tevens kan je specifiek kijken naar interieurverzorgers in Steensel, Duizel, Vessem en Knegsel.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

De werkster huur je in voor de meest gangbare karweitjes binnen- en buitenshuis. Bijgaand delen wij een opsomming met schoonmaakwerkzaamheden die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Stoffen en stofzuigen.
 • Geen vieze plakkerige vloer meer (dweilen).
 • Altijd een blinkende badkamer en keuken.
 • Ramen lappen.
 • Deuren en deurklinken afvegen.
 • Het schoonmaken van de slaapkamers.
 • Het strijken van overhemden.
 • Alle vuile kleding wassen en opruimen.
 • de ventilatieroosters schoonmaken.
 • Harken en bladruimen in de tuin.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Een deskundige poetshulp in de buurt al vanaf €12,80 als uurtarief.

Bedrijfspanden schoonmaken (kantoor)

Een fris en opgeruimd kantoor bevordert een prettige werksfeer en zorgt dat alles er representatief uitziet. Meerdere dienstverleners in de gemeente kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Wintelre. Typische werkzaamheden zijn het afnemen van de bureaus, vloeren stofzuigen en dweilen en de sanitaire voorzieningen onderhouden. Ook meer incidentele klussen zoals ramen lappen, gevelreiniging, zonnepanelen reinigen, het ventilatiesysteem laten reinigen of trappenhuis reinigen zijn populaire klussen. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden waarbij bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De onkosten voor kantoor schoonmaak liggen tussen de €20,00 en €31,50 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is doorgaans betaalbaarder dan dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Reinigen van scholen, winkels, productiebedrijven (Industriële reiniging), zorginstellingen en ziekenhuizen, horeca en hotels.
 • Ook voor het schoonhouden van elk VvE complex in de Provincie Noord-Brabant.
 • Kosten: tussen gemiddeld €20,50 en €30,50 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: het reinigen van het trappenhuis, zonnepanelen reiniging, tapijtreiniging, ventilatie reiniging, graffiti verwijderen, gevelreiniging.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Hoeveel betaal ik een schoonmaker?

Een normale schoonmaakhulp hanteert een vergoeding tussen de €13,30 tot +/- €18,75 voor 1 uur. Soms betaal je ook bemiddelingskosten. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Wat zijn de taken van een poetser?

Je maakt altijd afspraken over wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. Meestal zijn er standaard klussen die uitgevoerd worden: afstoffen, stofzuigen, toiletten schoonmaken, ramen wassen, keuken reinigen. Tevens kan je afspraken maken over koelkast schoonmaken of het wassen van kleding.

Hoeveel uur heeft een huishoudelijke hulp nodig bij mij thuis?

De meeste huishoudens in Wintelre kiezen voor zo’n 3 uur aan poetshulp in huis. Dat is voldoende voor belangrijke taken zoals het toilet schoonmaken, afstoffen, ramen lappen, keuken reinigen, stofzuigen. Het precieze aantal uur dat nodig is ligt ook aan het aantal ruimtes, de gezinssamenstelling en de ervaring van de poetser.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een werkster zal altijd het minimumloon verdienen plus het wettelijke vakantiegeld van 8%. Ook bij ziekte of vakantie dien je door te betalen. Zie ook de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). In aparte gevallen loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Wat zijn de opties voor een eenmalige schoonmaak in Wintelre?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. Een uitkomst plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of bij een verbouwing/renovatie. Je complete woning wordt van top tot teen gereinigd zodat jouw huis er weer stralend fris uitziet. De kosten voor deze klus zijn afhankelijk van het type woning en liggen tussen de €200,00 tot €575,00.

Plaats een reactie