Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Knegsel

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Knegsel? Steeds meer mensen ontdekken het voordeel van een hulp in huis. Je komt thuis in een schoon en net huis, de vervelende klussen blijven niet liggen, en er blijft voor jou veel meer vrije tijd over. Wij helpen je graag op weg bij het zoeken naar een professionele schoonmaker in Knegsel! Op dit platform vind je veel tips en adviezen voor een goede huishoudelijke hulp . Tevens behandelen we een aantal sites waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Afsluitend bekijk je hier ook adresgegevens van kleinschalige schoonmaakbedrijven.

Pluspunten van een schoonmaker in huis

 • Elke dag thuiskomen in een opgeruimd huis.
 • Je houdt meer tijd over voor vrienden en familie.
 • Geen half werk, maar echt goede schoonmaak in huis.
 • Minder onrust en stress dankzij een opgeruimde woning.
 • Al in te huren vanaf €12,60 per gewerkt uur.

schoonmaker-zoeken-knegsel

Een schoonmaakster in Knegsel vinden

Heb je een drukke baan en creëer je graag wat extra tijd voor nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een professionele schoonmaakster in Knegsel inhuren is dan zeker het overwegen waard. Hoe kom ik in contact met een hulp in huis? Onze aanbevelingen: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. Dikwijls zijn er wel mensen die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Afsluitend zijn er diverse platforms waar je werksters kunt zoeken. In het bijgaande stappenplan vind je een handig stappenplan.

Eigen huishoudelijke hulp in Knegsel vergelijken

 1. Postcodecheck

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door te beginnen met het invoeren van je locatie. Je ziet dan diverse werksters die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Aantal schoonmaakdagen kiezen

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de poetsvrouw komt poetsen. Meestal is het iedere 4, 2 of 1 week (soms kan je ook eenmalig kiezen). Kies vervolgens het aantal uur van een poetsbeurt en kies de startdatum.

 3. Schoonmaaksters vergelijken

  In de volgende stap bekijk je huishoudelijke helpers die je kunt kiezen. Je kunt specifiek zoeken op tarief, werkzaamheden en gemiddelde beoordeling.

 4. Rond de aanvraag af

  Je kan een aanvraag indienen bij een aantal schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. Als de opdracht passend is voor de werknemer heb je jouw werkster gevonden!

 5. Kennismaking

  De poetser komt op locatie langs op de overeengekomen datum. Ons advies is om dan ook thuis te zijn en om uitleg te geven over de woning en spullen. Geef een complete rondleiding door de woning en maak duidelijk welke plekken extra aandacht nodig hebben. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar alle schoonmaakmiddelen en benodigdheden te pakken zijn.

Platforms voor schoonmaakhulp

Het vinden van een geschikte schoonmaker duurt soms langer dan je wil. Tegenwoordig zijn er nuttige online marktplaatsen die jou helpen zoeken. Op dergelijke platforms komen vraag- en aanbod samen. Je kan daar eenvoudig een zoekopdracht doorgeven en beschikbare helpers vinden. Dikwijls gaat de betaling via het platform. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Advies: lees ook eens alles door over Voor bedrijven.

 • Helpling: Groot aanbod helpers, transparant beoordelingssysteem.
 • Homeworks: Betrouwbare hulp voor in huis en in de tuin.
 • Werksters.nl: Gratis aanmelden en oproep plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Er is een speciaal fonds voor schade aan persoonlijke bezittingen.
 • Hulpen.nl: Ervaren vakmensen met veel professionele opleiding.
 • Hlprs: Veilig betalen en een goede verzekering voor de service.
 • Hulpstudent.nl: Direct contact met elkaar op basis van jouw oproep in Eersel.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Knegsel

Vind een vakkundige schoonmaakster in de gemeente!

Adressen van schoonmaakbedrijven in Knegsel

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor horeca, hotels of kantoor? In ons overzicht ontdek je gegevens van schoonmaakspecialisten in Knegsel, maar ook van o.a. glazenwassers en meer schoonmaakservices. Daarbij kan het mogelijk interessant zijn te zoeken naar interieurverzorgers in Vessem, Wintelre, Sint-Oedenrode en Schijndel.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

De helper helpt jou graag met allerlei werkzaamheden in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. Hieronder tref je de meest gangbare schoonmaakklusjes die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een stofdoek.
 • Dweilen & vloerwisser toepassen.
 • Schoonmaken en ontsmetten van badkamer en keuken.
 • Glazenwassen.
 • Het in- en uitpakken van de vaatwasser.
 • Verschonen van beddengoed.
 • Opvouwen van de kleren.
 • De was opvouwen.
 • Vriezer ontdooien en schoonmaken.
 • Tuin onderhouden.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een eigen poetshulp uit de regio al beschikbaar vanaf €12,90 (uurtarief).

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een schoon kantoor helpt bij het werkplezier en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Diverse bedrijven in de regio zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Knegsel. Ze voeren werkzaamheden uit zoals bureaus en tafels afnemen, het legen van de vuilnisbakken en het schoonhouden van de toiletten. Ook grote klussen zoals ramen zemen, gevelonderhoud buitenkant (gevelreiniging), zonnepanelen schoonmaken, ventilatiereiniging of graffiti verwijdering kunnen worden meegenomen. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm wat inhoudt dat er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De doorsnee onkosten voor kantoor schoonmaak bedragen tussen de €24,50 en €31,50 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is voordeliger dan wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Reinigen van productiebedrijven (Industriële reiniging), horeca en hotels, zorginstellingen en ziekenhuizen, scholen, winkels.
 • Vaste schoonmaak voor uw VvE of appartementencomplex in de Provincie Noord-Brabant.
 • Tarief: tussen +/- €21,00 en €33,50 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: zonnepanelen reiniging, het reinigen van het trappenhuis, gevelreiniging, tapijtreiniging, ventilatie reiniging, vloeronderhoud.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Hoeveel moet ik betalen voor de schoonmaakster?

Een gewone schoonmaakhulp rekent gemiddeld gezien tussen de €12,90 tot wel €19,00 voor 1 uur werken. De verhuurorganisatie kan eventueel nog bemiddelingskosten rekenen. Soms heb je ook nog maandelijkse kosten van een schoonmaak abonnement.

Wat doet een poetser?

Je bespreekt altijd vooraf welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. Doorgaans zijn er standaard werkzaamheden die hij/zij zal doen zoals: keuken reinigen, toiletten schoonmaken, stofzuigen, dweilen, afstoffen. Daarbij kan jij ook nog wat extra klussen doorgeven zoals strijken of rondom de woning vegen.

Hoeveel uur moet ik een huishoudelijke hulp inhuren?

De meeste huishoudens in Knegsel huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dat biedt voldoende ruimte voor belangrijke taken zoals keuken reinigen, het toilet schoonmaken, afstoffen, dweilen, stofzuigen. Wat de schoonmaakster aanraad qua uren wordt berekend a.d.h.v. de grootte van de woning, hoe netjes je bent, en hoe snel de hulp werkt.

Hoe gaat de betaling?

Een poetsvrouw heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij het wettelijke vakantiegeld van 8%. Ook heeft de hulp recht op maximaal 6 weken doorbetaling bij ziekte en vakantiedagen. Check ook de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. In sommige gevallen wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Wat zijn de mogelijkheden voor een eenmalige schoonmaak in Knegsel?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. Ideaal als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of wanneer je je huis wilt verkopen. Het complete huis wordt van top tot teen gereinigd zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De tarieven liggen tussen de €350,00 tot €650,00.

Plaats een reactie