Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Schijndel

Wil je gebruik maken van een schoonmaakhulp in Schijndel? Steeds meer huishoudens hebben behoefte aan extra hulp in huis. Een schoon en net huis als je thuiskomt, de vervelende klusjes hoef je niet zelf te doen, en je houdt enkele uurtjes vrije tijd over. Je wint hier veel advies bij het vinden van een ijverige schoonmaker in Schijndel! Op deze website tref je handige tips en tricks voor een goede huishoudelijke hulp . Bovendien bieden we enkele landelijke sites waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Daarbij delen wij ook gegevens zoals naam en adres van plaatselijke schoonmaakbedrijven.

Een schoonmaker in huis: de 5 grootste voordelen

 • Heerlijk thuiskomen in een schoon huis.
 • Je houd tijd over voor de zaken die er echt toe doen.
 • Ook de rotklusjes worden voor je uit handen genomen.
 • Voor ouderen: langer zelfstandig thuiswonen.
 • Al mogelijk vanaf €13,30 per 60 minuten.

schoonmaker-zoeken-schijndel

Een schoonmaakster in Schijndel inhuren

Zit jouw hele week vaak volgepland en wil je jouw agenda vrij maken voor familie, vrienden en hobby’s? Een geschikte schoonmaakster in Schijndel inhuren is dan misschien wel iets voor jou. Echter, hoe kom ik aan een hulp in huis? Onze adviezen: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. Vaak zijn er mensen te vinden die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Je kunt ook een oproepje doen op de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Als laatste zien wij steeds meer vraag- en aanbodsites waar je lokale werksters kunt benaderen. In het bijgaande stukje nemen we je stap-voor-stap mee.

Een huishoudelijke hulp in Schijndel vergelijken

 1. Geef adresgegevens in

  Check alle huishoudelijke hulpen door te beginnen met het invoeren van je locatie. Het platform toont dan enkel werksters die hun werkgebied rondom jouw wijk hebben.

 2. Bepaal aantal werkdagen

  Kies hoe vaak je wilt dat de poetshulp aan huis komt. Vaak is dit eenmalig, wekelijks of iedere twee weken. Selecteer nu het aantal schoonmaakuren en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Hulpen vergelijken

  Vergelijk nu direct huishoudelijke helpers die graag aan de slag gaan. Maak gebruik van de filters zoals uurtarief, bijzondere werkzaamheden zoals strijken of glazen wassen en beoordelingsscore.

 4. Verzoek versturen

  Je kunt een bericht sturen naar 1 of 2 schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. Als jouw aanvraag gehonoreerd wordt heb je een match.

 5. Proefschoonmaak

  De poetser komt aan huis op de afgesproken datum. Het is handig om thuis te blijven en af te stemmen wat er moet gebeuren. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en benoem wat voor jouw de focus ruimtes zijn. Deel ook waar jouw doekjes, stofzuiger en andere schoonmaakspullen te vinden zijn.

Sites voor het vinden van schoonmaakhulpen

Het vergelijken van geschikte schoonmaker is niet altijd gemakkelijk. Er bestaan praktische online bemiddelaarsdiensten die je hierbij helpen. Op deze sites kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kunt snel en soms gratis een profiel aanmaken en in contact komen met helpers in de regio. Doorgaans gaat ook de administratie via deze sites. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Andere relevante onderwerpen: Werksters.nl.

 • Helpling: Automatische betalingen via het platform.
 • Homeworks: Goede huishoudelijke hulp én zorg.
 • Werksters.nl: Snel, voordelig en gemakkelijk in contact komen met lokale hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Het uurloon gaat volledig naar de schoonmaakster.
 • Hulpen.nl: Direct zoeken op beschikbaarheid en werkzaamheden.
 • Hlprs: Je eerste hulp bij een druk leven.
 • Marktplaats.nl: Gebruiksvriendelijke marktplaats voor hulp in huis in Meierijstad.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Schijndel

Vind een ervaren schoonmaakster in de gemeente!

Adressen van schoonmaakbedrijven in Schijndel

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor zakelijke of particuliere klussen? In ons overzicht ontdek je adressen van schoonmaakspecialisten in Schijndel, met ook partijen als glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Daarbij kan het mogelijk interessant zijn te zoeken naar interieurverzorgers in Sint-Oedenrode, Knegsel, Vorstenbosch en Heeswijk-Dinther.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat maakt een schoonmaakster schoon?

De werkster staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende klussen binnen- en buitenshuis. Bijgaand tref je een opsomming met klussen die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Stoffen en stofzuigen.
 • Het dweilen van de vloer.
 • De badkamer en keuken en beurt geven.
 • Ramen zemen.
 • Het legen van prullenbakken.
 • Nachtkastjes en bed afstoffen.
 • Opvouwen van de kleren.
 • De was opvouwen.
 • De GFT-bakken reinigen.
 • Hand en spandiensten in de tuin.

Huishoudelijke hulp inhuren

Een goede poetshulp (lokaal) al in te huren vanaf €12,80 per werkuur.

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een schoon kantoor heeft effect op een fijne werksituatie en zorgt dat alles er representatief uitziet. Verscheidene aanbieders in de regio bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Schijndel. Voorbeeld werkzaamheden zijn het schoonmaken van de bureaus en computers, de kantine/pantry schoonmaken en de wc’s schoonmaken plus verbruiksartikelen bijvullen. Ook de tijdsintensieve onderdelen zoals vensterbanken en ramen wassen, gevelreiniging, het schoonhouden van zonnepanelen reiniging van ventilatie of de dakgoten schoonmaken kunnen worden meegenomen. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden waarin wordt geregeld dat bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De onkosten voor kantoor schoonmaak liggen tussen de €24,50 en €32,50 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is doorgaans betaalbaarder dan dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Schoon houden van productiebedrijven (Industriële reiniging), scholen, winkels, zorginstellingen en ziekenhuizen, kantoren.
 • Het schoonmaken van gemeenschappelijke ruimten van een VvE in de Provincie Noord-Brabant.
 • Prijzen: tussen ongeveer €21,00 en €31,50 per uur.
 • Ook voor meer incidentele klussen zoals: vloeronderhoud, het reinigen van het trappenhuis, gevelreiniging, tapijtreiniging, ventilatie reiniging, zonnepanelen reiniging.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Wat zijn de onkosten van een schoonmaker?

Een gemiddelde schoonmaakhulp kost gemiddeld genomen tussen de €12,80 tot +/- €16,50 per uur. Soms betaal je ook bemiddelingskosten. De kosten van schoonmaakmiddelen zijn voor eigen rekening.

Wat maakt een poetser schoon?

Vooraf bespreek je de werkzaamheden van de schoonmaakster. In de basis zijn er normale klusjes die opgepakt worden: afstoffen, keuken reinigen, dweilen, ramen wassen, toiletten schoonmaken. Tevens kan je afspraken maken over binnenkant van (keuken)kasten schoonmaken of de planten doen.

Hoe lang is een huishoudelijke hulp bezig?

Veel gezinnen en families in Schijndel hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dit is genoeg tijd voor het uitvoeren van o.a. keuken reinigen, stofzuigen, afstoffen, het toilet schoonmaken, ramen lappen. Het precieze aantal uur dat nodig is kan worden gecalculeerd door de grootte van de woning, jouw leefstijl, en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Hoe werkt de betaling?

Een poetsvrouw zal altijd het minimumloon verdienen plus wettelijk vakantiegeld. Ook heb je verplichtingen bij ziekte of vakantie. Voor meer informatie zie Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. Steeds vaker gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden en kosten van eenmalige schoonmaak in Schijndel?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. Een uitkomst voor de grote voorjaarsschoonmaak, of wanneer je je huis wilt verkopen. Elke ruimte wordt helemaal ontsmet zodat het huis weer helemaal fris is. De totale kosten liggen gemiddeld genomen tussen de €300,00 tot €525,00.

Plaats een reactie