Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Sint-Oedenrode

Wil je gebruik maken van een schoonmaakhulp in Sint-Oedenrode? Meer en meer huishoudens kiezen voor extra hulp in huis. Altijd een frisse en schone woning, altijd een gezonde woning, en jij kunt meer tijd besteden aan vrienden, familie en hobby’s. Wij helpen jou bij het vinden van een enthousiaste schoonmaker in Sint-Oedenrode! Op schoonmakerzoeken.nl vind je handige tips en adviezen over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Ook bekijk je hier enkele schoonmaakplatforms waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Ook vind je hier adressen van kleinschalige schoonmaakbedrijven.

Een schoonmaker in huis: de 5 grootste voordelen

 • Ontspannen en genieten in een opgeruimd en schoon huis.
 • Je hebt meer tijd voor de belangrijke zaken in het leven.
 • Alle vuile klusjes uitgevoerd door een professional.
 • Je kunt met een gerust hart mensen uitnodigen.
 • Al voor €12,50 per 60 minuten.

schoonmaker-zoeken-sint-oedenrode

Een schoonmaakster in Sint-Oedenrode zoeken

Houd je niet van schoonmaken en wil je tijd investeren in nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een geschikte schoonmaakster in Sint-Oedenrode inhuren is dan een uitstekend idee. Alleen, waar vind ik een hulp in huis? Ons advies: vraag eens rond bij de mensen die je kent. Meestal zijn er dames die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Je kunt ook een oproepje doen op Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Ten derde heb je allerlei online marktplaatsen waar je in contact kunt komen met lokale werksters. In het gedeelte hieronder vind je een handig stappenplan.

Eigen huishoudelijke hulp in Sint-Oedenrode vinden

 1. Vul je postcode in

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door je adresgegevens in te voeren. Er worden dan meerdere werksters getoont die op kleine afstand van je woning.

 2. Kies datum, tijd en frequentie

  Ten eerste bepaal je de frequentie hoe vaak je wil dat de werkster komt werken. Dit kan zijn elke week of om de twee weken (soms 1x per maand). Maak nu een keuze voor het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Vergelijk schoonmakers

  Bekijk snel meer info over de beschikbare huishoudelijke helpers. Filter op prijs, ervaring, werkzaamheden en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Leg het eerste contact

  Kies diverse schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. Zodra jouw oproep passend is voor de werknemer heb je jouw nieuwe hulp gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De hulp komt op locatie langs op de overeengekomen datum. Het is goed om thuis te blijven en om uitleg te geven over de woning en spullen. Laat het huis zien en communiceer wat jij belangrijk vindt. Je moet ook laten zien waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen klaarstaan.

Platforms voor schoonmaakhulp

Het vinden van een vakkundige schoonmaker duurt soms langer dan je wil. Er bestaan gebruiksvriendelijke Apps en websites die je hierbij kunnen ondersteunen. Hier kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Zonder heel veel moeite kun je daar een zoekopdracht plaatsen en beschikbare helpers vinden. Vaak gaat ook de administratie via deze sites. We sommen de populaire sites voor je op. Advies: lees ook eens alles door over Ikzoekeenschoonmaakster.nl.

 • Helpling: Actief in meer dan 50 grote steden in Nederland!
 • Homeworks: Persoonlijk contact, betrouwbaar en ervaren hulpen.
 • Werksters.nl: Meer dan 13 duizend beschikbare poetshulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vaste prijzen, inclusief fonds bij schade door hulp.
 • Hulpen.nl: In heel Nederland actief op het gebied van interieurverzorging.
 • Hlprs: Eenvoudig helpers doorzoeken en vergelijken.
 • Marktplaats.nl: De marktplaats voor hulp in huis in de gemeente Meierijstad.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Sint-Oedenrode

Vind een ervaren schoonmaakster in jouw gemeente!

Professionele schoonmaakbedrijven in Sint-Oedenrode

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor zakelijke of particuliere klussen? In de bijgaande tabel ontdek je bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Sint-Oedenrode, inclusief glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Als alternatief bieden we een overzicht met interieurverzorgers in Knegsel, Vessem, Schijndel en Vorstenbosch.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

De hulp is er voor alle werkzaamheden in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. Hieronder delen wij een overzicht met schoonmaakwerkzaamheden die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Alle oppervlaktes afnemen en stofzuigen.
 • Met de swiffer over de vloer.
 • Schoonmaken en ontsmetten van badkamer en keuken.
 • Het schoonmaken van de ramen.
 • Het reinigen van de oven en magnetron.
 • Nachtkastjes en bed afstoffen.
 • Kledingstukken strijken en opruimen.
 • De was wegwerken.
 • de ventilatieroosters schoonmaken.
 • Harken en bladruimen in de tuin.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een privé poetshulp uit de regio al in te huren vanaf €12,80 (uurtarief).

Zakelijke (kantoor)-schoonmaak (bedrijfspanden)

Een fris en opgeruimd kantoor helpt bij fijne en veilige werkplekken en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Een groot aantal schoonmaakondernemers in deze streek staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Sint-Oedenrode. Ze voeren werkzaamheden uit zoals bureaus en tafels afnemen, het leegmaken van prullenbakken en het reinigen van het sanitair. Ook grote klussen zoals glazen wassen, gevelreiniging, het schoonhouden van zonnepanelen onderhoud en schoonmaken van ventilatie of dakreiniging kun je mogelijk uitbesteden. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract waarbij er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De gemiddelde vergoedingen voor kantoor schoonmaak bedragen tussen de €20,00 en €30,00 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is doorgaans betaalbaarder dan dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Reinigen van productiebedrijven (Industriële reiniging), horeca en hotels, zorginstellingen en ziekenhuizen, kantoren, winkels.
 • Een uitkomst voor reiniging van gemeenschappelijke ruimtes (VvE) in de Provincie Noord-Brabant.
 • Tarief: tussen ongeveer €21,00 en €33,50 per uur.
 • Ook voor alle bijzondere werkzaamheden zoals: tapijtreiniging, graffiti verwijderen, het reinigen van het trappenhuis, ventilatie reiniging, zonnepanelen reiniging, gevelreiniging.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Wat zijn de onkosten van een schoonmaker?

Een normale schoonmaakhulp kost tussen de €12,90 tot €16,50 op uurbasis. Houd ook rekening met (eenmalige) bemiddelingskosten. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Wat kan je verwachten van een poetser?

Aan het begin van de dag bespreek jij wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. Doorgaans zijn er standaard taken die de hulp uitvoert: keuken reinigen, stofzuigen, ramen wassen, dweilen, afstoffen. Tevens kan de hulp extra klussen oppakken zoals opruimen of de stoep aanvegen.

Hoeveel uur heeft een huishoudelijke hulp nodig bij mij thuis?

Veel gezinnen en families in Sint-Oedenrode hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dat is voldoende voor de meest voorkomende taken als dweilen, het toilet schoonmaken, afstoffen, stofzuigen, ramen lappen. Het meest optimale aantal uren hulp wordt mede bepaald door de omvang van jouw huis, jullie leefstijl en het werktempo.

Hoe werkt de betaling?

Een interieurverzorger zal altijd het minimumloon verdienen plus jaarlijks vakantiegeld. De hulp heeft ook recht op doorbetaling bij ziekte of vakantie. Voor meer informatie zie de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. Soms wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Wat zijn de mogelijkheden voor een eenmalige schoonmaak in Sint-Oedenrode?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Perfect als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of wanneer je je huis wilt verkopen. Het complete huis wordt van top tot teen gereinigd zodat het huis weer helemaal fris is. De kosten voor deze klus zijn afhankelijk van het type woning en liggen tussen de €250,00 tot €525,00.

Plaats een reactie