Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Vessem

Wil je gebruik maken van een schoonmaakhulp in Vessem? Steeds meer Nederlanders maken gebruik van een hulp in huis. Je komt thuis in een schoon en net huis, ook de nare klusjes worden uit handen genomen, en jij kunt meer tijd besteden aan vrienden, familie en hobby’s. Wij helpen jou bij het zoeken naar een bedreven schoonmaker in Vessem! Op onze schoonmaakwebsite bekijk je concrete tips en aanbevelingen over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Eveneens vergelijken wij een aantal sites waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Je treft op deze pagina ook namen en adressen van kleinschalige schoonmaakbedrijven.

Waarom een schoonmaker in huis?

 • Het is een verademing om thuis te komen in een schoon huis.
 • Meer vrije tijd voor leuke dingen.
 • Ook de vervelende klusjes worden voor je gedaan.
 • Veel minder druk en stress in huis.
 • Nu al vanaf €13,10 (uurloon).

schoonmaker-zoeken-vessem

Een schoonmaakster in Vessem vinden

Heb je een druk bestaan en wil je jouw agenda vrij maken voor familie en vrienden? Een vakkundige schoonmaakster in Vessem inhuren is dan een uitstekend idee. Echter, hoe kom ik aan een hulp in huis? Onze aanbevelingen: vraag eens rond in je eigen netwerk. Meestal zijn er wel kennissen die een aantal uur per week schoonmaken. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens Facebook of Marktplaats. Als laatste zijn er diverse schoonmaakplatforms waar je werksters kunt zoeken. In het bijgaande stukje laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Huishoudelijke hulp in Vessem vergelijken

 1. Vul je postcode in

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door je postcode in te vullen. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden die op kleine afstand van je woning.

 2. Bepaal aantal werkdagen

  Selecteer de frequentie hoe vaak je wilt dat de poetsvrouw aan de slag gaat. Meestal is het 1x per week, 1x per 14 dagen of 1x per maand. Bepaal nu het aantal schoonmaakuren en kies een datum voor de eerste afspraak.

 3. Hulpen vergelijken

  Je ziet nu meteen de geselecteerde huishoudelijke helpers. Filter op uurtarief, speciale werkzaamheden en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Contact opnemen

  Je kunt een bericht sturen naar meerdere schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. In het geval jouw uitnodiging ingewilligd wordt heb je jouw helper gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De huishoudelijke hulp zal bij je thuis komen op datum en tijdstip zoals besproken. We raden aan om dan thuis te zijn en samen de werkzaamheden door te nemen. Laat alle kamers in het huis zien en communiceer wat jij belangrijk vindt. Het is ook van belang aan te geven waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen klaarliggen.

Schoonmaakhulp platforms

Het zoekproces naar een betrouwbare schoonmaker kan soms lastig zijn. Door middel van het internet kun je terecht op nuttige online zoekmachines die je hierbij helpen. Hier komen vraag- en aanbod samen. Je kunt hier eenvoudig een account registreren en zoeken naar een hulp in de buurt. Doorgaans regelt het platform ook de betaling. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Klik eventueel direct door naar: Schoonmaaktips.

 • Helpling: Actief in meer dan 50 grote steden in Nederland!
 • Homeworks: 96% van de klanten beveelt HomeWorks aan!
 • Werksters.nl: Gratis aanmelden en oproep plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Geen wachtlijst, binnen 3 dagen een geschikte hulp in huis.
 • Hulpen.nl: Snelle manier voor het vinden van hulp voor jouw aanvraag.
 • Hlprs: Slechts €14,95 servicekosten bij een succesvolle match.
 • Hulp.nl: Voor al jouw huishoudelijke hulp in Eersel.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Vessem

Vind een goede schoonmaakster in de gemeente!

Erkende schoonmaakbedrijven in Vessem

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor zakelijke of particuliere klussen? In de bijgaande tabel tonen wij bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Vessem, je vind hier ook glazenwassers en meer schoonmaakservices en dienstverleners. Eveneens kun je zoeken naar interieurverzorgers in Wintelre, Steensel, Knegsel en Sint-Oedenrode.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

De werkster huur je in voor de meest gangbare karweitjes in de keuken, badkamer en rest van de woning. In het gedeelte hieronder tref je enkele veel voorkomende schoonmaakwerkzaamheden die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een stofdoek.
 • Vloer dweilen en streeploos schoonmaken.
 • Keuken en badkamer schoonmaken.
 • Ramen lappen.
 • De vuilnis buiten zetten.
 • Dekbedden luchten en wassen.
 • Het strijken van overhemden.
 • Wassen van kleding.
 • Vriezer ontdooien en schoonmaken.
 • Bloembakken water geven.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Een eigen poetshulp uit de regio al voor €12,50 per gewerkt uur.

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een fris en opgeruimd kantoor helpt bij het werkgenot en maakt dat klanten ook een prettig gevoel hebben. Verschillende aanbieders die in de buurt gevestigd zijn bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Vessem. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals het schoonmaken van de bureaus en computers, de kantine/pantry schoonmaken en toiletten schoonmaken. Ook intensieve taken zoals ramen en vensters bijhouden, gevelonderhoud en gevelreiniging, zonnepanelen stof & vuilvrij maken ventilatie schoonmaken of vloeronderhoud behoren tot de opties. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden waarbij op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De onkosten voor kantoor schoonmaak schommelen tussen de €22,50 en €33,50 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is vaak goedkoper dan dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Schoonmaak van scholen, zorginstellingen en ziekenhuizen, winkels, kantoren, horeca en hotels.
 • Ook zeer geschikt voor de VVE-schoonmaak in de Provincie Noord-Brabant.
 • Kosten: tussen plus minus €22,00 en €32,50 per uur.
 • Ook voor alle bijzondere werkzaamheden zoals: tapijtreiniging, ventilatie reiniging, vloeronderhoud, graffiti verwijderen, zonnepanelen reiniging, gevelreiniging.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Hoeveel rekent een schoonmaker per uur?

Een normale schoonmaakhulp factureert tussen de €13,40 tot zo’n €16,25 (uurtarief). Daarbij komen soms nog bemiddelingskosten. Sommige platforms werken daarbij met een vaste prijs per maand.

Welke werkzaamheden voert een poetser uit?

Voordat de werkdag begint bespreek jij wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. Doorgaans zijn er standaard schoonmaakwerkzaamheden die opgepakt worden: toiletten schoonmaken, stofzuigen, dweilen, keuken reinigen, ramen wassen. Indien nodig kan je afspraken maken over verschonen van het beddengoed of de vuilnisemmers legen.

Hoeveel uur moet ik een huishoudelijke hulp inhuren?

Jonge gezinnen in Vessem huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dat is ruim voldoende voor onder andere ramen lappen, afstoffen, het toilet schoonmaken, stofzuigen, keuken reinigen. Het meest optimale aantal uren hulp hangt af van het type woning, jullie leefstijl en welke taken je voor eigen rekening neemt.

Hoe gaat de betaling?

Een poetsvrouw ontvangt altijd het minimumloon met vakantiegeld (8%). De hulp heeft ook recht op doorbetaling bij ziekte of vakantie. Zie ook de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). Soms doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Kan ik iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Vessem?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. Perfect als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of bij oplevering van een woning. De volledige woning wordt gepoetst, gesopt en gereinigd zodat het aanvoelt als nieuw. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt zijn variabel en liggen tussen de €200,00 tot €700,00.

Plaats een reactie