Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Steensel

Wil je een schoonmaakhulp in Steensel? Steeds meer Nederlanders nemen zo’n hulp in huis. Altijd thuiskomen in een schoon en opgeruimd huis, ook de vervelende klusjes worden gedaan en je houdt tijd over voor de belangrijke zaken. Je wint hier veel advies bij het zoeken naar een goede schoonmaker in Steensel! Op onze schoonmaakwebsite verstrekken we handige tips en tricks voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Ook bespreken we populaire websites waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Daarbij delen wij ook namen en adressen van kleinschalige schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Na een werkdag thuiskomen in een net en schoon huis.
 • Er blijft meer tijd over voor familie en vrienden.
 • Ook de rotklusjes worden voor je uit handen genomen.
 • Senioren zijn langer zelfstandig met een paar uur hulp in huis.
 • Al mogelijk vanaf €13,40 per 60 minuten.

schoonmaker-zoeken-steensel

Een schoonmaakster in Steensel gezocht

Houd je niet van schoonmaken en houd je graag meer tijd over voor familie en vrienden? Een betrouwbare schoonmaakster in Steensel inhuren is dan zeker het overwegen waard. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? Onze suggesties: vraag eens rond bij de mensen die je kent. In veel gevallen zijn er mensen te vinden die op die manier wat bijverdienen. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens een lokale Facebook groep. Verder ontstaan er meer en meer schoonmaakplatforms waar je werksters kunt zoeken. In het bijgaande stappenplan vind je een handig stappenplan.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Steensel zoeken

 1. Geef adresgegevens in

  Check alle huishoudelijke hulpen door je adresgegevens in te voeren. Je ziet dan alleen werksters met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Stel pakket samen

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de poetser komt poetsen. Dit kan zijn eenmalig, wekelijks of iedere twee weken. Hierna kies je het aantal schoonmaakuren en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Vergelijk schoonmakers

  Hierna bekijk je direct de geselecteerde huishoudelijke helpers. Er zijn filters zoals prijs per uur, werkzaamheden en reviews.

 4. Contact opnemen

  Je kunt een aanvraag doen bij 1 of 2 schoonmakers die passen bij jouw wensen. In het geval jouw verzoek goedgekeurd wordt heb je een match.

 5. Proefschoonmaak

  De poetsvrouw komt bij je thuis op een moment dat in goed overleg wordt gekozen. Ons advies is om dan thuis te zijn en samen de werkzaamheden door te nemen. Loop samen een rondje door het huis en communiceer welke plekken extra aandacht nodig hebben. Je moet ook laten zien waar zaken als allesreiniger en schoonmaakazijn klaarliggen.

Sites voor het vinden van schoonmaakhulpen

De zoektocht naar een professionele schoonmaker kan soms lastig zijn. Je kunt een beroep doen op praktische websites die dit een stukje eenvoudiger maken. Hier wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kunt snel en soms gratis een zoekopdracht plaatsen en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Dikwijls wordt ook de gehele betaling & administratie uit handen genomen. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Advies: lees ook eens alles door over Homeworks schoonmaakservice.

 • Helpling: Eenvoudig online je afspraken beheren.
 • Homeworks: De beste hulp die past bij jouw wensen en situatie.
 • Werksters.nl: Meer dan 13 duizend beschikbare poetshulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vervangende hulp bij ziekte of beëindiging van contract.
 • Hulpen.nl: Voor €10,00 per maand onbeperkt reacties versturen.
 • Hlprs: Gescreende helpers, Geen risico, altijd opzegbaar.
 • Marktplaats.nl: Vind een hulp voor jouw huishoudelijke taken in Eersel.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Steensel

Vind een geschikte schoonmaakster in jouw gemeente!

Professionele schoonmaakbedrijven in Steensel

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf? In het overzicht hieronder tref je adressen van schoonmaakspecialisten in Steensel, met daarbij ook glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Daarbij kan jij ook een overzicht vinden van interieurverzorgers in Duizel, Hapert, Wintelre en Vessem.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

De poetsvrouw komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste karweitjes in en rondom jouw woning. In het overzicht hieronder bekijk je enkele veel voorkomende klusjes die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Afstoffen en stofzuigen van de vloer.
 • Vloer behandeling (dweilen).
 • Een hygiënische badkamer en keuken.
 • Glazenwassen.
 • Deuren en deurklinken afvegen.
 • Slaapkamer opruimen.
 • Kleding strijken.
 • Wassen en drogen.
 • De GFT-bakken reinigen.
 • De oprit en tuin aanvegen.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een uitstekende poetshulp (lokaal) al in te huren vanaf €13,30 per werkuur.

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een fris en opgeruimd kantoor bevordert gelukkige werknemers en zal zorgen voor een professioneel beeld van je organisatie. Een groot aantal organisaties in de gemeente kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Steensel. Ze voeren werkzaamheden uit zoals bureaus en tafels afnemen, het ledigen van prullenbakken en de toiletruimtes reinigen. Ook de arbeidsintensieve aspecten zoals ramen lappen, de buitenboel reinigen (gevelreiniging), zonnepanelen reinigen, reiniging van ventilatie of het bladvrij maken van de dakgoten behoren tot de opties. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden zodat er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De doorsnee tarieven van kantoor schoonmaak schommelen tussen de €21,50 en €33,00 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is kostentechnisch interessanter om eigen personeel dit te laten doen.
 • Interieurverzorging van kantoren, horeca en hotels, zorginstellingen en ziekenhuizen, winkels, scholen.
 • Het uitbesteden van de VvE schoonmaak in de Provincie Noord-Brabant.
 • Kostprijs: tussen plus minus €22,50 en €30,50 per uur.
 • Ook ingewikkelde klussen zijn mogelijk: vloeronderhoud, ventilatie reiniging, zonnepanelen reiniging, het reinigen van het trappenhuis, gevelreiniging, graffiti verwijderen.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Hoe duur is een schoonmaker?

Een standaard schoonmaakhulp factureert tussen de €12,80 tot +/- €15,75 per uur. Wanneer je iemand inhuurt via een platform dan zijn er ook bemiddelingskosten. Soms betaal je ook een vaste prijs per maand voor een abonnement.

Wat kan jij de poetser allemaal laten doen?

Aan het begin van de dag bespreek jij wat je precies verwacht van de schoonmaakster. In de basis zijn er normale klussen die gedaan worden: dweilen, stofzuigen, ramen wassen, afstoffen, keuken reinigen. Daarbij kan de hulp extra klussen oppakken zoals afwassen of de stoep aanvegen.

Voor hoeveel uur huur ik de huishoudelijke hulp in?

Een groot deel van de huishoudens in Steensel huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dit is genoeg tijd voor de wekelijks terugkerende taken als afstoffen, ramen lappen, keuken reinigen, dweilen, stofzuigen. Het daadwerkelijke aantal benodigde uren wordt mede bepaald door het aantal vierkante meters, de gezinssamenstelling en hoe snel de hulp werkt.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een schoonmaakhulp heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij de vakantiegeld toelage van 8%. Ook heeft de hulp recht op maximaal 6 weken doorbetaling bij ziekte en vakantiedagen. Zie ook Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. In sommige gevallen betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Zijn er bedrijven voor een eenmalige schoonmaak in Steensel?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. Perfect voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of als je je woning te koop zet. De hele woning wordt van top tot teen gereinigd zodat jouw huis er weer stralend fris uitziet. De tarieven bedragen tussen de €200,00 tot €550,00.

Plaats een reactie