Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Hapert

Hulp nodig bij het vinden van een schoonmaakhulp in Hapert? Flink wat Nederlanders huren een aantal uur per week een hulp in huis. Altijd een super schone woning, je hoeft zelf geen vervelende klusjes meer te doen en je houdt tijd over voor de belangrijke zaken. Wij helpen jou bij het vinden van een bedreven schoonmaker in Hapert! Op deze pagina tref je diverse tips en aandachtspunten voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Daarbij vergelijken wij bekende platforms waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Ook vind je hier gegevens van erkende schoonmaakbedrijven.

5 voordelen van een schoonmaker in huis

 • Ontspannen en genieten in een opgeruimd en schoon huis.
 • Je creëert extra tijd voor familie en vrienden.
 • Je hoeft zelf de nare klusjes niet meer te doen.
 • Minder stressgevoelens.
 • Al beschikbaar vanaf €12,50 p/uur.

schoonmaker-zoeken-hapert

Een schoonmaakster in Hapert gezocht

Heb je een druk leven en spendeer je graag wat meer tijd aan hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een vakkundige schoonmaakster in Hapert inhuren is dan een uitstekend idee. De vraag is: waar vind ik een hulp in huis? Onze suggesties: vraag na in jouw eigen netwerk. Vaak zijn er wel kennissen die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Of plaats een oproep op sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Ten derde zien wij steeds meer speciale platforms waar je werksters kunt zoeken. In het bijgaande stappenplan leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Hapert opzoeken

 1. Geef adresgegevens in

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door je postcode in te vullen. Je krijgt dan alleen werksters te zien die hun werkgebied rondom jouw wijk hebben.

 2. Kies datum, tijd en frequentie

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de poetser bij je thuis komt. Bijvoorbeeld eenmalig, wekelijks of iedere twee weken. Selecteer nu hoe lang de hulp moet komen en selecteer de startdatum van de werker.

 3. Vergelijk werksters

  Vergelijk nu direct de beschikbare huishoudelijke helpers. Maak gebruik van de filters zoals uurtarief, ervaring, werkzaamheden en beoordelingen.

 4. Rond de aanvraag af

  Je kunt een bericht sturen naar meerdere schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. Wanneer de opdracht positief wordt ontvangen heb jij een poetshulp gevonden!

 5. Kennismaking

  De poetsvrouw komt bij je thuis op een dag/tijd dat voor beide passend is. We raden aan om zelf ook zeker in huis te zijn en om goed uit te leggen hoe en wat er verwacht wordt. Tip: loop samen een rondje door de woning en communiceer wat jij belangrijk vindt. Het is ook van belang aan te geven waar jouw doekjes, stofzuiger en andere schoonmaakspullen te vinden zijn.

Sites met aanbod schoonmaakhulpen

Het zoekproces naar een vakkundige schoonmaker is niet altijd gemakkelijk. Je kunt gebruik maken van verschillende applicaties die dit een stukje eenvoudiger maken. Online worden vraag en aanbod gebundeld. Je kunt daar in enkele muisklikken een zoekopdracht plaatsen en in contact komen met helpers in de regio. Soms gaat de betaling via het platform. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Klik eventueel direct door naar: Ikzoekeenschoonmaakster.nl schoonmaakservice.

 • Helpling: Ruim aanbod met flexibele hulpen voor thuis.
 • Homeworks: De beste hulp die past bij jouw wensen en situatie.
 • Werksters.nl: Meer dan 13 duizend beschikbare poetshulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Razendsnelle service met een enorm aanbod schoonmaaksters door heel NL.
 • Hulpen.nl: Hulp inschakelen voor allerlei soorten klussen.
 • Hlprs: Je eerste hulp bij een druk leven.
 • Hulp.nl: Matching op basis van jouw wensen in Bladel.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Hapert

Vind een bedreven schoonmaakster in de buurt!

Bekijk schoonmaakbedrijven in Hapert

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf? In de bijgaande tabel check je gegevens van schoonmaakspecialisten in Hapert, maar ook van o.a. glazenwassers en meer schoonmaakservices. Eveneens kun je zoeken naar interieurverzorgers in Hoogeloon, Casteren, Duizel en Steensel.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

De helper huur je in voor de meest gangbare karweitjes binnen- en buitenshuis. In het volgende deel bekijk je een overzicht met klussen die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een stofdoek.
 • Ondergrond reinigen, dweilen en droog maken.
 • Sanitair reinigen (keuken en badkamer).
 • Ramen wassen.
 • Het reinigen van de oven en magnetron.
 • Bed opmaken.
 • Het strijken van overhemden.
 • Kleding wassen en uithangen.
 • Reinigen van de radiatoren.
 • Gras maaien.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een deskundige poetshulp uit de omgeving al in te huren vanaf €12,70 (uurloon).

Bedrijfsschoonmaak voor kantoren en instellingen

Een schoon kantoor heeft effect op een efficiënte werksfeer en zal zorgen voor een professioneel beeld van je organisatie. Verscheidene dienstverleners in deze streek staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Hapert. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals bureaus en tafels afnemen, het legen van de vuilnisbakken en het schoonhouden van de toiletten. Ook intensievere activiteiten zoals de ramen schoonmaken, gevelonderhoud buitenkant (gevelreiniging), zonnepanelen schoonmaken, reiniging van ventilatie of trappenhuis reinigen kun je mogelijk uitbesteden. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract waarbij er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De tarieven van kantoor schoonmaak zijn geïndiceerd tussen de €20,00 en €34,00 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is kostentechnisch interessanter om eigen personeel dit te laten doen.
 • Reiniging van scholen, horeca en hotels, productiebedrijven (Industriële reiniging), kantoren, winkels.
 • Schoonmaak en portiekonderhoud voor Vereniging van Eigenaren (VVE) in de Provincie Noord-Brabant.
 • Kostprijs: tussen +/- €22,50 en €31,00 per uur.
 • Ook ingewikkelde klussen zijn mogelijk: gevelreiniging, ventilatie reiniging, het reinigen van het trappenhuis, graffiti verwijderen, tapijtreiniging, vloeronderhoud.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Hoe duur is een schoonmaker?

Een gewone schoonmaakhulp factureert tussen de €13,40 tot wel €16,25 voor 1 uur werken. Wanneer je iemand inhuurt via een platform dan zijn er ook bemiddelingskosten. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Wat kan jij de poetser allemaal laten doen?

Je bespreekt altijd vooraf wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. In de regel zijn er standaard schoonmaakklusjes die opgepakt worden: toiletten schoonmaken, stofzuigen, ramen wassen, dweilen, keuken reinigen. In aanvulling hierop kan jij ook nog wat extra klussen doorgeven zoals oven schoonmaken of het doen van de was.

Hoe lang is een huishoudelijke hulp bezig?

De meeste huishoudens in Hapert kiezen voor zo’n 3 uur aan poetshulp in huis. Dat is ruim voldoende voor onder andere dweilen, ramen lappen, afstoffen, het toilet schoonmaken, stofzuigen. Wat de ideale hoeveelheid uren is kan worden gecalculeerd door de grootte van de woning, hoe netjes je bent, en het werktempo.

Hoe kan ik betalen?

Een poetsvrouw heeft recht op het minimumloon plus wettelijk vakantiegeld. Ook bij ziekte of vakantie dien je door te betalen. Voor alle voorwaarden zie de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). In sommige gevallen loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Kan ik iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Hapert?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. DIt komt van pas plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of bij een verhuizing. Het volledige huis wordt dan grondig gereinigd en ontsmet wat je weer een soort van nieuwe woning geeft. De totale kosten zijn per woning verschillend maar liggen tussen de €200,00 tot €500,00.

Plaats een reactie