Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Hoogeloon

Behoefte aan een schoonmaakhulp in Hoogeloon? Steeds meer mensen nemen zo’n hulp in huis. Altijd thuiskomen in een schoon en opgeruimd huis, ook de vervelende klusjes worden gedaan en veel meer vrije tijd. Op deze website vind je veel tips bij het zoeken naar een vakkundige schoonmaker in Hoogeloon! Op dit platform vind je veel tips en instructies voor een goede huishoudelijke hulp . Bovendien bekijk je hier diverse sites waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Afsluitend bekijk je hier ook namen en adressen van erkende schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Je hoeft nooit meer na te denken of je woning wel schoon is.
 • Meer vrije tijd voor leuke dingen.
 • Geen rotklusjes meer uitvoeren.
 • Voor ouderen: langer zelfstandig thuiswonen.
 • Al mogelijk vanaf €13,40 per werkuur.

schoonmaker-zoeken-hoogeloon

Een schoonmaakster in Hoogeloon gezocht

Heb je een druk bestaan en wil je graag meer tijd voor familie en vrienden? Een ervaren schoonmaakster in Hoogeloon inhuren moet je dan absoluut overwegen. Alleen, waar vind ik een hulp in huis? Ons advies: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. Dikwijls zijn er dames die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Je kunt ook een oproepje doen op sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Ten derde heb je allerlei speciale platforms waar je werksters kunt zoeken. In het bijgaande stappenplan leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Huishoudelijke hulp in Hoogeloon opzoeken

 1. Selecteer je adres

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door te beginnen met het invoeren van je locatie. Het platform toont dan enkel werksters die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Aantal schoonmaakdagen kiezen

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de poetser komt werken. Vaak is dit 1x per week, 1x per 14 dagen of 1x per maand. Maak nu een keuze voor hoe lang de hulp moet komen en selecteer een datum voor de eerste keer.

 3. Vergelijk schoonmakers

  Check en analyseer de diverse huishoudelijke helpers. Filter op uurtarief, takenpakket en reviews.

 4. Aanvraag indienen

  Kies verschillende schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. Zodra jouw oproep wederzijds passend is heb je jouw poetsvrouw gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De poetshulp komt op locatie langs op het gekozen moment. Het is handig om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en om goed uit te leggen hoe en wat er verwacht wordt. Loop samen een rondje door het huis en aarzel niet om te vertellen wat jouw wensen en prioriteiten zijn. Laat ook zien waar stofdoeken, de zeem, dweil, emmers en schoonmaakmiddelen liggen.

Sites voor het vinden van schoonmaakhulpen

Het zoekproces naar een professionele schoonmaker is best lastig. Er bestaan praktische Apps en websites die hiervoor specifiek service verlenen. Op deze portalen kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kunt hier eenvoudig een profiel maken en zoeken tussen de verschillende werksters. Vaak gaat ook de administratie via deze sites. We sommen de populaire sites voor je op. Advies: lees ook eens alles door over Bedrijfsschoonmaak.

 • Helpling: Snel, gebruiksvriendelijk en betaalbare helpers.
 • Homeworks: Een vaste medewerker voor contact en support.
 • Werksters.nl: Bijna 15.000 werksters aangesloten.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Altijd een vervangende hulp indien de hulp stopt.
 • Hulpen.nl: Niet alles voor binnenshuis maar ook voor buitenshuis.
 • Hlprs: Voor o.a. Huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp en oppas.
 • Hulp.nl: Snelste manier om een lokale hulp te contacteren in Bladel.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Hoogeloon

Vind een ervaren schoonmaakster in de gemeente!

Zoek schoonmaakbedrijven in Hoogeloon

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor een grote klus? In ons overzicht check je bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Hoogeloon, maar ook van o.a. glazenwassers en overige schoonmaakservices. Daarbij kun je zoeken naar interieurverzorgers in Casteren, Netersel, Hapert en Duizel.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat maakt een schoonmaakster schoon?

De poetsvrouw huur je in voor de meest gangbare huishoudelijke klussen in en rondom huis. In het gedeelte hieronder verstrekken we de meest gangbare schoonmaakwerkzaamheden die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Alles afnemen met een stofdoek en stofzuigen.
 • Vloer behandeling (dweilen).
 • Een hygiënische badkamer en keuken.
 • Ramen streeploos schoonmaken.
 • De kattenbak schoonmaken.
 • Slaapkamer opruimen.
 • Het strijken van de kleding.
 • Kleding wassen en drogen.
 • De vaatwasser schoonmaken.
 • Planten binnen- en buiten water geven.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een goede poetshulp (plaatselijk) nu al vanaf €13,40 als uurtarief.

Zakelijke (kantoor)-schoonmaak (bedrijfspanden)

Een representatief schoon kantoor zorgt voor de productiviteit en draagt bij aan een algehele professionele uitstraling. Meerdere dienstverleners in deze streek kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Hoogeloon. Typische werkzaamheden zijn bureaus schoonmaken, het leegmaken van prullenbakken en het reinigen van het sanitair. Ook meer incidentele klussen zoals ramen lappen, gevelonderhoud en gevelreiniging, zonnepanelen stof & vuilvrij maken ventilatie schoonmaken of het bladvrij maken van de dakgoten kun je mogelijk uitbesteden. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in wat inhoudt dat bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De prijzen voor kantoor schoonmaak bedragen tussen de €24,50 en €31,50 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is doorgaans betaalbaarder dan dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Schoon houden van kantoren, scholen, winkels, horeca en hotels, zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Ook handig voor Vereniging van Eigenaars (VvE) voor algemene ruimtes in de Provincie Noord-Brabant.
 • Prijzen: tussen +/- €20,50 en €34,50 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: zonnepanelen reiniging, het reinigen van het trappenhuis, vloeronderhoud, gevelreiniging, ventilatie reiniging, graffiti verwijderen.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Hoe duur is een schoonmaker?

Een normale schoonmaakhulp factureert tussen de €13,40 tot +/- €19,75 per gewerkt uur. Het kan zijn dat er nog bemiddelingskosten aan worden toegevoegd. De schoonmaakmiddelen regel je zelf.

Wat kan je verwachten van een poetser?

Voordat de werkdag begint bespreek jij de werkzaamheden van de schoonmaakster. In de praktijk zijn er een aantal werkzaamheden die afgewerkt worden: dweilen, afstoffen, toiletten schoonmaken, stofzuigen, ramen wassen. Indien gewenst kun je ook extra dingen aanvragen zoals houten vloer in de was zetten of de was doen.

Kan de huishoudelijke hulp op meerdere momenten komen?

De meeste gezinnen in Hoogeloon hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dat is voldoende voor onder andere stofzuigen, dweilen, afstoffen, keuken reinigen, het toilet schoonmaken. Het daadwerkelijke aantal benodigde uren kan worden gecalculeerd door het type woning, het aantal bewoners en hoe snel de hulp werkt.

Hoe werkt de betaling?

Een poetsvrouw maakt aanspraak op een minimumloon plus de vakantiegeld toelage van 8%. Ook bij ziekte of vakantie dien je door te betalen. Bekijk ook de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. Soms doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Wat zijn de opties voor een eenmalige schoonmaak in Hoogeloon?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. Dat biedt een oplossing voor als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij een verhuizing. De hele woning wordt dan grondig gereinigd en ontsmet zodat het weer als nieuw voelt. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt zijn variabel en liggen tussen de €325,00 tot €700,00.

Plaats een reactie