Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Netersel

Op zoek naar een schoonmaakhulp in Netersel? Steeds meer mensen ontdekken het voordeel van een hulp in huis. Heerlijk thuiskomen in een schoon huis, altijd een gezonde woning, en er blijft voor jou veel meer vrije tijd over. Wij helpen je graag op weg bij het zoeken naar een enthousiaste schoonmaker in Netersel! Op ons portaal verstrekken we duidelijke tips en instructies voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Tevens behandelen we populaire websites waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Ook delen we contactgegevens van kleinschalige schoonmaakbedrijven.

Pluspunten van een schoonmaker in huis

 • Heerlijk thuiskomen in een opgeruimd en schoon huis.
 • Meer tijd voor je gezin, vrienden en hobby’s.
 • Geen half werk, maar echt goede schoonmaak in huis.
 • Een opgeruimd huis betekent een opgeruimd hoofd.
 • Al in te huren vanaf €13,00 (uurtarief).

schoonmaker-zoeken-netersel

Een schoonmaakster in Netersel inhuren

Heb je een druk bestaan en wil je tijd investeren in nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een bedreven schoonmaakster in Netersel inhuren moet je dan absoluut overwegen. Hoe vind ik nu precies een hulp in huis? Onze tips: vraag eens rond in je eigen netwerk. Meestal zijn er wel kennissen die een aantal uur per week schoonmaken. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens een lokale Facebook groep. Daarnaast ontstaan er meer en meer praktische platforms voor het vinden van een werkster. In het stukje hieronder vind je een handig stappenplan.

Eigen huishoudelijke hulp in Netersel inhuren

 1. Selecteer je adres

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door je postcode in te vullen. Je ziet dan diverse werksters die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Stel pakket samen

  Ten eerste bepaal je de frequentie hoe vaak je wil dat de poetser aan huis komt. Vaak is dit eenmalig, wekelijks of iedere twee weken. Bepaal nu het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en kies een datum voor de eerste afspraak.

 3. Hulpen vergelijken

  Vergelijk nu direct huishoudelijke helpers die graag aan de slag gaan. Je kunt filteren op prijs, werkzaamheden en recensies.

 4. Offerteverzoek

  Selecteer een aantal schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. Zodra jouw uitnodiging passend is voor de werknemer heb je jouw poetsvrouw gevonden!

 5. Kennismaking

  De poetser zal bij je thuis komen op de overeengekomen datum. We raden aan om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en door te spreken wat er verwacht wordt. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en geef aan welke plekken extra aandacht nodig hebben. Het is ook van belang aan te geven waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen te pakken zijn.

Schoonmaakhulp platforms

De zoektocht naar een professionele schoonmaker is niet heel eenvoudig. Door middel van het internet kun je terecht op gebruiksvriendelijke websites die hiervoor specifiek service verlenen. Op dit soort websites kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Zonder heel veel moeite kun je daar een zoekopdracht doorgeven en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Doorgaans wordt ook de gehele betaling & administratie uit handen genomen. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Mogelijk vind je dit ook interessant: Helpling schoonmaakhulp.

 • Helpling: Eenvoudig afspraken online beheren.
 • Homeworks: Verzekerde hulp, gegarandeerde tevredenheid.
 • Werksters.nl: Gebruiksvriendelijke emailservice voor het vinden van de perfecte match.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Er is een speciaal fonds voor schade aan persoonlijke bezittingen.
 • Hulpen.nl: Snelle manier voor het vinden van hulp voor jouw aanvraag.
 • Hlprs: Een 8,5/10 sterren beoordeling van gebruikers.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Voor al jouw huishoudelijke hulp in Bladel.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Netersel

Vind een vakkundige schoonmaakster in jouw wijk!

Professionele schoonmaakbedrijven in Netersel

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor horeca, hotels of kantoor? Hieronder bekijk je adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Netersel, met ook partijen als glazenwassers en meer schoonmaakservices. Daarnaast kan het mogelijk interessant zijn te zoeken naar interieurverzorgers in Reusel, Riethoven, Casteren en Hoogeloon.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

De hulp staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende klussen in jouw huishouden. Hieronder tref je een lijst met schoonmaakwerkzaamheden die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Vloer stofzuigen en afstoffen.
 • Geen vieze plakkerige vloer meer (dweilen).
 • De badkamer en keuken en beurt geven.
 • Ramen lappen.
 • Deuren en deurposten afnemen.
 • Nachtkastjes en bed afstoffen.
 • Kleding strijken.
 • Kleding wassen en uithangen.
 • de ventilatieroosters schoonmaken.
 • Buitenboel aanvegen.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een vakkundige poetshulp (plaatselijk) al in te huren vanaf €13,00 per werkuur.

Bedrijfsschoonmaak voor kantoren en instellingen

Een schone kantoorruimte helpt bij productieve werknemers en zal zorgen voor een professioneel beeld van je organisatie. Meerdere schoonmakers in de omgeving kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Netersel. Ze kunnen je ondersteunen bij het stofvrij maken van bureaus en vensterbanken, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en de toiletruimtes reinigen. Ook de meer heavy zaken zoals vensterbanken en ramen wassen, gevelonderhoud en gevelreiniging, zonnepanelen reinigen, het laten reinigen van de ventilatie of vloeronderhoud zijn populaire klussen. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden wat inhoudt dat bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De doorsnee prijzen voor kantoor schoonmaak bedragen tussen de €23,00 en €31,00 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is efficiënter dan dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Interieurverzorger van winkels, productiebedrijven (Industriële reiniging), kantoren, scholen, zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Ook zeer geschikt voor de VVE-schoonmaak in de Provincie Noord-Brabant.
 • Tarieven: tussen gemiddeld €22,00 en €32,00 per uur.
 • Ook voor intensieve reinigingswerkzaamheden: graffiti verwijderen, gevelreiniging, vloeronderhoud, het reinigen van het trappenhuis, ventilatie reiniging, tapijtreiniging.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Wat zijn de onkosten van een schoonmaker?

Een ervaren schoonmaakhulp vraagt tussen de €13,40 tot zo’n €19,50 (uurtarief). Het kan zijn dat er nog bemiddelingskosten aan worden toegevoegd. De kosten van schoonmaakmiddelen zijn voor eigen rekening.

Wat zijn de taken van een poetser?

Voordat de werkdag begint bespreek jij welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. In de basis zijn er normale klusjes die gedaan worden: stofzuigen, dweilen, ramen wassen, afstoffen, toiletten schoonmaken. Daarnaast kan jij ook nog wat extra klussen doorgeven zoals afwassen of de planten water geven.

Hoeveel uur heb ik een huishoudelijke hulp nodig?

De meeste woningen in Netersel hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dat is voldoende voor onder andere dweilen, ramen lappen, stofzuigen, afstoffen, het toilet schoonmaken. Hoeveel uur daadwerkelijk nodig is wordt berekend a.d.h.v. de omvang van jouw huis, samenstelling van jullie gezin en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Hoe kan ik betalen?

Een schoonmaak assistent ontvangt altijd het minimumloon met jaarlijks vakantiegeld. De hulp heeft ook recht op doorbetaling bij ziekte of vakantie. Check ook het document regeling dienstverlening aan huis. Een witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. In meer en meer situaties loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Ik zoek iemand voor een eenmalige schoonmaak in Netersel?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. Een uitkomst voor de grote voorjaarsschoonmaak, of als opleveringsschoonmaak. Elke ruimte wordt van top tot teen gereinigd wat je weer een soort van nieuwe woning geeft. De kosten hiervan zijn per situatie verschillend maar komen uit tussen de €375,00 tot €550,00.

Plaats een reactie