Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Reusel

Hulp nodig bij het vinden van een schoonmaakhulp in Reusel? Meer en meer gezinnen maken gebruik van een hulp in huis. Je komt thuis in een schoon en net huis, ook de lastige huishoudelijke taken hoef je niet zelf te doen, en er blijft voor jou veel meer vrije tijd over. Wij helpen je graag op weg bij het vinden van een bedreven schoonmaker in Reusel! Op onze schoonmaakwebsite verstrekken we concrete tips en informatie voor een goede huishoudelijke hulp . Daarbij behandelen we enkele landelijke sites waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Ook delen we contactdetails van kleinschalige schoonmaakbedrijven.

Het gemak van een schoonmaker in huis

 • Geen vieze plekken meer in huis.
 • Houd tijd over voor hobby’s, vrienden en familie.
 • Ook de rotklusjes worden voor je uit handen genomen.
 • Ouderen kunnen langer zelfstandig thuis blijven wonen.
 • Al in te huren vanaf €13,50 per 60 minuten.

schoonmaker-zoeken-reusel

Een schoonmaakster in Reusel inhuren

Heb je een drukke baan en wil je jouw agenda vrij maken voor hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een enthousiaste schoonmaakster in Reusel inhuren is dan misschien wel iets voor jou. Hoe kom ik in contact met een hulp in huis? Onze tips: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. In sommige situaties zijn er dames die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Geen reactie? Probeer dan eens Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Afsluitend zien wij steeds meer praktische platforms waar je in contact kunt komen met lokale werksters. In het stukje hieronder leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Een huishoudelijke hulp in Reusel vinden

 1. Vul je postcode in

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door het invullen van jouw postcode. Je krijgt dan alleen werksters te zien die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Kies het aantal service-uren

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de huishoudelijke hulp aan huis komt. Meestal is het 1x per week, 1x per 14 dagen of 1x per maand. Daarna kies je het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en selecteer een datum voor de eerste keer.

 3. Helpers vergelijken

  Bekijk snel meer info over de actieve huishoudelijke helpers. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als kosten, ervaring en beoordelingen.

 4. Verzoek versturen

  Selecteer 1 of meerdere schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. Als jouw oproep geaccepteerd wordt heb je jouw werkster gevonden!

 5. Proefschoonmaak

  De hulp komt op locatie langs op een dag/tijd dat voor beide passend is. Het is goed om dan ook thuis te zijn en af te stemmen wat er moet gebeuren. Laat het huis zien en benoem wat voor jouw de focus ruimtes zijn. Deel ook waar stofdoeken, de zeem, dweil, emmers en schoonmaakmiddelen liggen.

Sites met aanbod schoonmaakhulpen

Het vinden van een ijverige schoonmaker kan complex zijn. Goed nieuws: er zijn praktische Apps en websites die hiervoor specifiek service verlenen. Hier kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kunt snel en soms gratis een account registreren en zoeken naar een hulp in de buurt. Meestal wordt ook de gehele betaling & administratie uit handen genomen. We sommen de populaire sites voor je op. Mogelijk vind je dit ook interessant: Homeworks schoonmaakhulp.

 • Helpling: Eenvoudig afspraken online beheren.
 • Homeworks: Betrouwbare hulp voor in huis en in de tuin.
 • Werksters.nl: Snel, voordelig en gemakkelijk in contact komen met lokale hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Meestal al binnen 3 dagen een hulp gevonden.
 • Hulpen.nl: Niet alles voor binnenshuis maar ook voor buitenshuis.
 • Hlprs: Slechts €14,95 servicekosten bij een succesvolle match.
 • Hulpstudent.nl: Gebruiksvriendelijke marktplaats voor hulp in huis in Reusel-De Mierden.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Reusel

Vind een bedreven schoonmaakster in jouw gemeente!

Regionale schoonmaakbedrijven in Reusel

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf? In het onderstaande overzicht bekijk je adressen van schoonmaakspecialisten in Reusel, met daarbij ook glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Eveneens bieden we een overzicht met interieurverzorgers in Riethoven, Westerhoven, Netersel en Casteren.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

Een schoonmaakster huur je in voor de meest gangbare huishoudelijke klussen in de keuken, badkamer en rest van de woning. Bijgaand verstrekken we een lijst met taken die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een doekje.
 • Vloer behandeling (dweilen).
 • Altijd een blinkende badkamer en keuken.
 • Ramen wassen.
 • Deuren en deurposten afnemen.
 • Nachtkastjes en bed afstoffen.
 • Al het strijkwerk doen.
 • Wassen en drogen.
 • De ventilatie reinigen.
 • De oprit en tuin aanvegen.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een uitstekende poetshulp (plaatselijk) al beschikbaar vanaf €13,30 per werkuur.

Bedrijfspanden schoonmaken (kantoor)

Een net en fris kantoor draagt bij aan gelukkige werknemers en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Verschillende bedrijven in deze streek kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Reusel. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals het stofvrij maken van bureaus en vensterbanken, de kantine/pantry schoonmaken en het schoonhouden van de toiletten. Ook de meer heavy zaken zoals vensterbanken en ramen wassen, gevelonderhoud buitenkant (gevelreiniging), zonnepanelen schoonmaken, onderhoud en schoonmaken van ventilatie of de dakgoten schoonmaken zijn populaire klussen. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm zodat bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De gemiddelde vergoedingen voor kantoor schoonmaak liggen tussen de €21,00 en €31,00 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is vaak goedkoper dan dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Reiniging van kantoren, winkels, scholen, zorginstellingen en ziekenhuizen, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Schoonmaak en portiekonderhoud voor Vereniging van Eigenaren (VVE) in de Provincie Noord-Brabant.
 • Tarieven: tussen de €24,00 en €32,00 per uur.
 • Ook ingewikkelde klussen zijn mogelijk: het reinigen van het trappenhuis, ventilatie reiniging, graffiti verwijderen, zonnepanelen reiniging, tapijtreiniging, vloeronderhoud.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Wat kost een schoonmaker per uur?

Een gemiddelde schoonmaakhulp vraagt tussen de €13,30 tot wel €15,50 (uurtarief). Houd ook rekening met (eenmalige) bemiddelingskosten. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Welke activiteiten kan de poetser uitvoeren?

Je maakt altijd afspraken over de werkzaamheden van de schoonmaakster. In de praktijk zijn er een aantal klussen die gedaan worden: dweilen, ramen wassen, stofzuigen, afstoffen, toiletten schoonmaken. Daarbij kan de hulp extra klussen oppakken zoals binnenkant van (keuken)kasten schoonmaken of de stoep aanvegen.

Hoeveel tijd heeft de huishoudelijke hulp nodig?

Drukke huishoudens in Reusel hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dit is genoeg tijd voor de meest voorkomende taken als het toilet schoonmaken, dweilen, keuken reinigen, afstoffen, ramen lappen. Wat de ideale hoeveelheid uren is is afhankelijk van het type woning, jullie leefstijl en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Hoe kan ik betalen?

Een poetsvrouw zal altijd het minimumloon verdienen plus de vakantiegeld toelage van 8%. Zij hebben altijd recht op doorbetaling bij vakantie en ziekte. Vraag ook naar Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. Een witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. Steeds vaker betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Ik zoek iemand voor een eenmalige schoonmaak in Reusel?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. Een uitkomst als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of wanneer je je huis wilt verkopen. Het huis wordt helemaal ontsmet zodat het weer als nieuw voelt. De kosten hiervan liggen tussen de €325,00 tot €650,00.

Plaats een reactie