Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Casteren

Op zoek naar een schoonmaakhulp in Casteren? Veel jonge gezinnen en ouderen hebben een extra hulp in huis. Altijd een super schone woning, geen rotklusjes meer en je houdt enkele uurtjes vrije tijd over. Wij ondersteunen jou bij het zoeken naar een goede schoonmaker in Casteren! Op deze website bieden we volop tips en instructies voor een goede huishoudelijke hulp . Ook bespreken we diverse sites waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Ook verstrekken we gegevens zoals naam en adres van goede schoonmaakbedrijven.

Pluspunten van een schoonmaker in huis

 • Altijd het gevoel van een frisse en schone woning.
 • Je creëert extra tijd voor familie en vrienden.
 • Geen half werk, maar echt goede schoonmaak in huis.
 • Minder stressgevoelens.
 • Al beschikbaar vanaf €13,20 per uur.

schoonmaker-zoeken-casteren

Een schoonmaakster in Casteren inhuren

Houd je niet van schoonmaken en houd je graag meer tijd over voor nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een ervaren schoonmaakster in Casteren inhuren is dan een uitstekend idee. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? Onze adviezen: gooi eens een balletje op in je eigen kring. Meestal zijn er mensen te vinden die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Geen succes? Kijk dan eens op de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Daarnaast heb je allerlei schoonmaakplatforms voor het vinden van een werkster. In het bijgaande stukje laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Een huishoudelijke hulp in Casteren zoeken

 1. Postcodecheck

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door te beginnen met het invoeren van je locatie. Je ziet dan alleen werksters die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Kies datum, tijd en frequentie

  Kies hoe vaak je wilt dat de poetser komt poetsen. Meestal is het eenmalig, wekelijks of iedere twee weken. Selecteer nu het aantal uur van een poetsbeurt en een datum voor de eerste afspraak.

 3. Hulpen vergelijken

  Hierna bekijk je direct de diverse huishoudelijke helpers. Je kunt specifiek zoeken op prijs per uur, bijzondere werkzaamheden zoals strijken of glazen wassen en recensies.

 4. Contactverzoek

  Je kunt een aanvraag doen bij 1 of 2 schoonmakers die passen bij jouw wensen. Als jouw aanmelding positief wordt ontvangen heb je jouw helper gevonden!

 5. Kennismakingsgesprek

  De poetsvrouw komt aan huis op een moment dat in goed overleg wordt gekozen. We raden aan om dan aanwezig te zijn en samen de werkzaamheden door te nemen. Laat het huis zien en vertel wat voor jou van belang is. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar zaken als allesreiniger en schoonmaakazijn liggen.

Sites voor het vinden van schoonmaakhulpen

De zoektocht naar een ervaren schoonmaker is niet heel eenvoudig. Er bestaan gebruiksvriendelijke platforms die hiervoor specifiek service verlenen. Op deze portalen kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Je kunt snel en soms gratis een profiel maken en in contact komen met helpers in de regio. Vaak gaat de betaling via het platform. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Andere relevante onderwerpen: Tips voor het schoonmaken.

 • Helpling: Helpling heeft een verzekering voor materiële schade.
 • Homeworks: Service op maat, betrouwbaar en erg persoonlijk.
 • Werksters.nl: Snel in contact komen met een plaatselijke interieurverzorger.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Altijd garantie op het geleverde schoonmaakwerk.
 • Hulpen.nl: Voor als je opzoek bent naar een flexibele of vaste kracht.
 • Hlprs: Alleen gescreende helpers voor thuis.
 • Hulpstudent.nl: Snelle manier voor het vinden van een lokale hulp in Bladel.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Casteren

Vind een ijverige schoonmaakster in de buurt!

Lokale schoonmaakbedrijven in Casteren

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? In de onderstaande tabel tonen wij de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Casteren, maar ook van o.a. glazenwassers en meer schoonmaakservices. Als alternatief kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Netersel, Reusel, Hoogeloon en Hapert.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

De werkster is er voor alle huishoudelijke taken in en rondom jouw woning. Bijgaand tref je enkele veel voorkomende klusjes die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Alles afnemen met een stofdoek en stofzuigen.
 • Een glad en schoon gedweild vloeroppervlak.
 • Sanitair reinigen (keuken en badkamer).
 • Glazenwassen.
 • Bank en stoelen stofvrij maken.
 • Opmaken van de bedden.
 • Kleding strijken.
 • Kleding wassen en drogen.
 • de ventilatieroosters schoonmaken.
 • Buitenboel aanvegen.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een uitstekende poetshulp (regionaal) al vanaf €12,90 per werkuur.

Schoonmakers voor bedrijven (kantoor)

Een fris en opgeruimd kantoor draagt bij aan gelukkige werknemers en maakt dat klanten ook een prettig gevoel hebben. Allerlei organisaties in de omgeving staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Casteren. Ze dragen verantwoording voor het stofvrij maken van bureaus en vensterbanken, vloeren stofzuigen en dweilen en het schoonhouden van de toiletten. Ook intensievere activiteiten zoals de ramen schoonmaken, gevelonderhoud en gevelreiniging, de zonnepanelen laten reinigen reiniging van ventilatie of het bladvrij maken van de dakgoten behoren tot de mogelijkheden. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden wat betekent dat bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De gemiddelde onkosten voor kantoor schoonmaak schommelen tussen de €20,00 en €33,00 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is efficiënter dan dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Schoonmaak van winkels, kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen, horeca en hotels, scholen.
 • Ook voor het schoonhouden van elk VvE complex in de Provincie Noord-Brabant.
 • Kostprijs: tussen +/- €21,00 en €30,00 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: ventilatie reiniging, tapijtreiniging, gevelreiniging, vloeronderhoud, het reinigen van het trappenhuis, graffiti verwijderen.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Welke tarieven hanteren schoonmakers op uurbasis?

Een basis schoonmaakhulp betaal je gemiddeld tussen de €13,50 tot €20,00 voor 1 uur werken. Wanneer je iemand inhuurt via een platform dan zijn er ook bemiddelingskosten. De kosten van schoonmaakmiddelen zijn voor eigen rekening.

Wat kan je verwachten van een poetser?

Voordat de werkdag begint bespreek jij het takenpakket van de schoonmaakster. In de basis zijn er normale huishoudelijke taken die gedaan worden: dweilen, toiletten schoonmaken, keuken reinigen, ramen wassen, stofzuigen. Indien nodig kun je ook extra dingen aanvragen zoals schoonmaken van deuren, deurknoppen, trapleuning of de was doen.

Hoeveel uur heeft een huishoudelijke hulp nodig bij mij thuis?

Veel gezinnen en families in Casteren kiezen voor zo’n 3 uur aan poetshulp in huis. Dit is in de praktijk genoeg voor bijvoorbeeld het toilet schoonmaken, afstoffen, ramen lappen, stofzuigen, dweilen. Het exacte aantal uur per week is afhankelijk van het aantal m2, de gezinssamenstelling en wat je eventueel zelf nog wil doen.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een huishoudelijke hulp zal altijd het minimumloon verdienen plus 8% vakantiegeld. Bij vakantie of ziekte betaal je een aantal weken door. Voor alle voorwaarden zie de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. In aparte gevallen loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden voor een eenmalige schoonmaak in Casteren?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. Een uitkomst voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of als je je woning te koop zet. De volledige woning wordt dan grondig gereinigd en ontsmet zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt zijn natuurlijk afhankelijk van de situatie, maar komen uit tussen de €225,00 tot €650,00.

Plaats een reactie