Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Mierlo

Ben je op zoek naar een ervaren schoonmaakhulp in Mierlo? Veel jonge gezinnen en ouderen hebben behoefte aan extra hulp in huis. Je komt thuis in een schoon en net huis, geen rotklusjes meer en meer tijd voor familie en vrienden. Wij bieden tips en tricks het vinden van een professionele schoonmaker in Mierlo! Op schoonmakerzoeken.nl verstrekken we nuttige tips en adviezen voor een geschikte huishoudelijke hulp. Eveneens bespreken we enkele landelijke sites waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Als laatste vind je ook gegevens van erkende schoonmaakbedrijven.

5 voordelen van een schoonmaker in huis

 • Altijd een lekker schoon en opgeruimd huis.
 • Houd tijd over voor hobby’s, vrienden en familie.
 • Ook de vervelende klusjes worden voor je gedaan.
 • Een opgeruimd huis betekent een opgeruimd hoofd.
 • Nu al vanaf €12,70 (uurloon).

schoonmaker-zoeken-mierlo

Een schoonmaakster in Mierlo gezocht

Maak je niet graag schoon en wil je tijd investeren in familie en vrienden? Een ijverige schoonmaakster in Mierlo inhuren kan dan de oplossing zijn. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? Ons advies: gooi eens een balletje op in je eigen kring. Over het algemeen zijn er dames die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Afsluitend heb je steeds meer schoonmaakplatforms waar je werksters kunt zoeken. In het volgende gedeelte vind je een handig stappenplan.

Een huishoudelijke hulp in Mierlo opzoeken

 1. Geef contactgegevens in

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door middel van de postcodecheck. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Frequentie, datum en tijd

  Selecteer de frequentie hoe vaak je wilt dat de werkster komt werken. Dit kan zijn eenmalig, wekelijks of iedere twee weken. Kies vervolgens hoe lang de hulp moet komen en kies een datum voor de eerste afspraak.

 3. Helpers vergelijken

  Bekijk en vergelijk de actieve huishoudelijke helpers. Er zijn filters zoals tarief, werkzaamheden en beoordelingen.

 4. Offerteverzoek

  Je kunt een bericht sturen naar een aantal schoonmakers die passen bij jouw wensen. In het geval de opdracht beantwoord wordt heb je jouw poetsvrouw gevonden!

 5. Kennismakingsgesprek

  De poetshulp zal bij je thuis komen op datum en tijdstip zoals besproken. We raden aan om thuis te blijven en om goed uit te leggen hoe en wat er verwacht wordt. Loop samen een rondje door het huis en vertel welke plekken extra aandacht nodig hebben. Het is ook van belang aan te geven waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen te pakken zijn.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

De zoektocht naar een betrouwbare schoonmaker kan complex zijn. Je kunt een beroep doen op handige online zoekmachines die hiervoor specifiek service verlenen. Via internet treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Zonder heel veel moeite kun je daar een eigen zoekprofiel maken en een selectie bekijken van diverse poetshulpen. Doorgaans gaat de betaling ook rechtstreeks via het platform. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Mogelijk vind je dit ook interessant: Homeworks schoonmaakservice.

 • Helpling: Ruim aanbod met flexibele hulpen voor thuis.
 • Homeworks: Een vast team met betrouwbare en ervaren hulpen.
 • Werksters.nl: Snelle en goedkope manier voor het vinden van een lokale werkster.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Meestal al binnen 3 dagen een hulp gevonden.
 • Hulpen.nl: Direct zoeken op beschikbaarheid en werkzaamheden.
 • Hlprs: Veilig betalen en een goede verzekering voor de service.
 • Hulpstudent.nl: Gebruiksvriendelijke marktplaats voor hulp in huis in Geldrop-Mierlo.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Mierlo

Vind een enthousiaste schoonmaakster in jouw wijk!

Overzicht met schoonmaakbedrijven in Mierlo

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor een grote klus? In de tabel hieronder ontdek je gegevens van schoonmaakspecialisten in Mierlo, met daarbij ook glazenwassers en meer schoonmaakservices en dienstverleners. Daarbij kan jij ook een overzicht vinden van interieurverzorgers in Aarle-Rixtel, Lieshout, Heusden en Ommel.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat maakt een schoonmaakster schoon?

De werkster is er voor alle huishoudelijke taken in de keuken, badkamer en rest van de woning. Hieronder delen wij een lijst met taken die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een doekje.
 • Vloer dweilen en streeploos schoonmaken.
 • Schoonmaken en ontsmetten van badkamer en keuken.
 • Ramen zemen (binnenkant).
 • Deuren en deurklinken afvegen.
 • Dekbedden luchten en wassen.
 • Het strijken van de kleding.
 • Kleding wassen en drogen.
 • Kastdeuren in keuken en badkamer reinigen.
 • Hand en spandiensten in de tuin.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een goede poetshulp (plaatselijk) al in te huren vanaf €13,10 per gewerkt uur.

Bedrijfspanden schoonmaken (kantoor)

Een representatief schoon kantoor heeft effect op een fijne werksfeer en maakt dat klanten ook een prettig gevoel hebben. Allerlei aanbieders die in dit gebied werkzaam zijn bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Mierlo. Typische werkzaamheden zijn bureaus schoonmaken, vloeren stofzuigen en dweilen en het schoonhouden van de toiletten. Ook de tijdsintensieve onderdelen zoals glazen wassen, gevelreiniging aan de buitenzijde van het pand, de zonnepanelen laten reinigen onderhoud en schoonmaken van ventilatie of trappenhuis reinigen kunnen worden meegenomen. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm waarin wordt geregeld dat bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De kosten van kantoor schoonmaken schommelen tussen de €22,00 en €31,00 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is efficiënter dan een in-house schoonmaakploeg.
 • Interieurverzorger van winkels, productiebedrijven (Industriële reiniging), zorginstellingen en ziekenhuizen, horeca en hotels, scholen.
 • Ook voor het schoonhouden van elk VvE complex in de Provincie Noord-Brabant.
 • Kosten: tussen gemiddeld €25,00 en €31,00 per uur.
 • Ook ingewikkelde klussen zijn mogelijk: gevelreiniging, vloeronderhoud, graffiti verwijderen, tapijtreiniging, zonnepanelen reiniging, het reinigen van het trappenhuis.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Wat kost een schoonmaker per uur?

Een normale schoonmaakhulp rekent gemiddeld gezien tussen de €13,20 tot wel €15,75 (uurtarief). Daarbij worden misschien nog wel bemiddelingskosten in rekening gebracht. De kosten van schoonmaakmiddelen zijn voor eigen rekening.

Wat maakt een poetser schoon?

Bij de eerste afspraak bespreek je wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. In de praktijk zijn er een aantal klusjes die uitgevoerd worden: dweilen, keuken reinigen, toiletten schoonmaken, afstoffen, stofzuigen. Verder kan de hulp extra klussen oppakken zoals oven schoonmaken of het doen van de was.

Hoeveel uur moet ik een huishoudelijke hulp inhuren?

Veel gezinnen en families in Mierlo huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dit is voldoende tijd voor belangrijke taken zoals keuken reinigen, stofzuigen, ramen lappen, dweilen, het toilet schoonmaken. Het precieze aantal uur dat nodig is ligt aan het aantal m2, de gezinssamenstelling en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een werkster ontvangt altijd het minimumloon met jaarlijks vakantiegeld. Bij ziekte en vakantie dien je de hulp door de betalen. Voor meer informatie zie het document regeling dienstverlening aan huis. Een witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. In meer en meer situaties betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Wat zijn de opties voor een eenmalige schoonmaak in Mierlo?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Ideaal plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of bij oplevering van een woning. Elke ruimte wordt opgeruimd, schoongemaakt en nagekeken wat je weer een soort van nieuwe woning geeft. De totale kosten zijn variabel en liggen tussen de €350,00 tot €500,00.

Plaats een reactie