Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Aarle-Rixtel

Wil je een schoonmaakhulp in Aarle-Rixtel? Steeds meer mensen hebben behoefte aan extra hulp in huis. Na een lange werkdag thuiskomen in een schoon huis, altijd een gezonde woning, en je houdt tijd over voor de belangrijke zaken. Op deze website vind je veel tips bij het zoeken naar een vakkundige schoonmaker in Aarle-Rixtel! Op deze website delen wij duidelijke tips en informatie voor een goede huishoudelijke hulp . Ook bespreken we enkele landelijke sites waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Je treft op deze pagina ook namen en adressen van actieve schoonmaakbedrijven.

Waarom een schoonmaker in huis?

 • Heerlijk thuiskomen in een opgeruimd en schoon huis.
 • Houd tijd over voor hobby’s, vrienden en familie.
 • Schoonmakers zijn professioneel en zorgen dat het echt schoon is.
 • Minder stressgevoelens.
 • Nu al vanaf €12,80 (uurtarief).

schoonmaker-zoeken-aarle-rixtel

Een schoonmaakster in Aarle-Rixtel vinden

Heb je het erg druk en wil je tijd investeren in familie, vrienden en hobby’s? Een goede schoonmaakster in Aarle-Rixtel inhuren is dan zeker erg aan te bevelen. Hoe kom ik in contact met een hulp in huis? Om te beginnen: gooi eens een balletje op in je eigen kring. Dikwijls zijn er wel mensen die op die manier wat bijverdienen. Of plaats een oproep op sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Ten derde zijn er diverse speciale platforms waar je een werkster kunt vinden. In het bijgaande stappenplan leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Een huishoudelijke hulp in Aarle-Rixtel opzoeken

 1. Selecteer je adres

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door eerst even jouw postcode in te voeren. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Aantal schoonmaakdagen kiezen

  Kies hoe vaak je wilt dat de poetsvrouw aan de slag gaat. Meestal is het iedere 4, 2 of 1 week (soms kan je ook eenmalig kiezen). Selecteer nu het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en kies een datum voor de eerste afspraak.

 3. Vergelijk schoonmaaksters

  Bekijk en vergelijk de getoonde huishoudelijke helpers. Je kunt filteren op prijs per uur, takenpakket en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Dien je aanvraag in

  Je kunt een verzoek versturen naar een aantal schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. Op het moment dat de opdracht goedgekeurd wordt heb jij een nieuwe hulp gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De hulp komt bij je thuis op datum en tijdstip zoals besproken. Ons advies is om thuis te blijven en samen de werkzaamheden door te nemen. Tip: loop samen een rondje door de woning en maak duidelijk wat voor jouw de focus ruimtes zijn. Je moet ook laten zien waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen klaarliggen.

Sites met aanbod schoonmaakhulpen

Het vergelijken van geschikte schoonmaker kan complex zijn. Je kunt een beroep doen op nuttige portalen die jou helpen zoeken. Op dergelijke platforms worden vraag en aanbod gebundeld. Je kunt binnen een paar minuten een eigen zoekprofiel maken en beschikbare helpers vinden. Soms gaat de betaling ook rechtstreeks via het platform. We sommen de populaire sites voor je op. Bekijk ook direct meer info over: Werksters.nl schoonmaakservice.

 • Helpling: Gemiddelde beoordeling van 4,7/5 sterren!
 • Homeworks: Vaste huishoudelijke hulp, altijd vervanging bij ziekte of vakantie.
 • Werksters.nl: Onbeperkt reacties versturen naar hulpen in de buurt.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Inclusief fonds bij schade door hulp.
 • Hulpen.nl: Hulp inschakelen voor allerlei soorten klussen.
 • Hlprs: Gescreende helpers, Geen risico, altijd opzegbaar.
 • Marktplaats.nl: Snelle manier voor het vinden van een lokale hulp in Laarbeek.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Aarle-Rixtel

Vind een betrouwbare schoonmaakster in jouw gemeente!

Bekijk schoonmaakbedrijven in Aarle-Rixtel

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor een woning of bedrijfspand? In het onderstaande overzicht tref je adressen van schoonmaakspecialisten in Aarle-Rixtel, met daarbij ook glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Eveneens kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Lieshout, Mariahout, Mierlo en Heusden.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

De poetsvrouw is er voor alle schoonmaakklusjes binnen- en buitenshuis. In het overzicht hieronder verstrekken we de meest gangbare schoonmaakwerkzaamheden die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Alle oppervlaktes afnemen en stofzuigen.
 • Vloer behandeling (dweilen).
 • Afnemen van keuken en badkamer.
 • Glazenwassen.
 • Deuren en deurposten afnemen.
 • Beddengoed wassen.
 • Kledingstukken strijken en opruimen.
 • Dagelijkse kleren opruimen en wassen.
 • Vriezer ontdooien en schoonmaken.
 • Planten water geven.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Vind een poetshulp uit de omgeving al in te huren vanaf €12,90 per uur, inclusief alles.

Bedrijfsschoonmaak voor kantoren en instellingen

Een net en fris kantoor draagt bij aan gelukkige werknemers en zorgt dat alles er representatief uitziet. Verschillende organisaties in de omgeving bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Aarle-Rixtel. Ze dragen verantwoording voor bureaus schoonmaken, vloeren stofzuigen en dweilen en het reinigen van het sanitair. Ook grote taken zoals ramen lappen, de buitenboel reinigen (gevelreiniging), het schoonhouden van zonnepanelen het laten reinigen van de ventilatie of trappenhuis reinigen behoren tot de opties. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract waardoor bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De onkosten voor kantoor schoonmaak vinden we terug tussen de €24,00 en €33,50 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is doorgaans betaalbaarder dan dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Schoonmaakwerkzaamheden voor zorginstellingen en ziekenhuizen, scholen, horeca en hotels, winkels, kantoren.
 • Ook handig voor Vereniging van Eigenaars (VvE) voor algemene ruimtes in de Provincie Noord-Brabant.
 • Tarieven: tussen +/- €22,50 en €32,50 per uur.
 • Ook voor alle bijzondere werkzaamheden zoals: gevelreiniging, graffiti verwijderen, tapijtreiniging, het reinigen van het trappenhuis, zonnepanelen reiniging, vloeronderhoud.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Wat kost een schoonmaker per uur?

Een gewone schoonmaakhulp kost tussen de €13,50 tot +/- €15,25 voor 1 uur. Het kan zijn dat er nog bemiddelingskosten aan worden toegevoegd. Soms betaal je ook een vaste prijs per maand voor een abonnement.

Wat maakt een poetser schoon?

Je maakt altijd afspraken over welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. Doorgaans zijn er standaard huishoudelijke taken die uitgevoerd worden: toiletten schoonmaken, dweilen, keuken reinigen, stofzuigen, afstoffen. Verder kan de hulp extra klussen oppakken zoals opruimen of rondom de woning vegen.

Hoeveel uur moet ik een huishoudelijke hulp inhuren?

De meeste gezinnen in Aarle-Rixtel kiezen voor zo’n 3 uur aan poetshulp in huis. Dat biedt voldoende ruimte voor de meest voorkomende taken als stofzuigen, het toilet schoonmaken, dweilen, keuken reinigen, afstoffen. Wat de ideale hoeveelheid uren is ligt aan het type woning, hoe netjes je bent, en de ervaring van de poetser.

Hoe werkt de betaling?

Een poetser maakt aanspraak op een minimumloon plus wettelijk vakantiegeld. Bij vakantie of ziekte betaal je een aantal weken door. Vraag ook naar de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). In bepaalde cases betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Kan ik iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Aarle-Rixtel?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. Dat is met name handig als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij een verhuizing. Het huis wordt van beneden tot boven gereinigd zodat het aanvoelt als nieuw. De tarieven zijn per woning verschillend maar liggen tussen de €325,00 tot €700,00.

Plaats een reactie