Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Ens

Op zoek naar een schoonmaakhulp in Ens? Steeds meer huishoudens huren een aantal uur per week een hulp in huis. Na een lange werkdag thuiskomen in een schoon huis, ook de vervelende klusjes worden gedaan en meer tijd voor familie en vrienden. Wij helpen je graag op weg bij het vinden van een ervaren schoonmaker in Ens! Op schoonmakerzoeken.nl bekijk je praktische tips en tricks voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Daarnaast behandelen we diverse sites waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Afsluitend bekijk je hier ook adressen van lokale schoonmaakbedrijven.

Waarom een schoonmaker in huis?

 • Altijd een lekker schoon en opgeruimd huis.
 • Je houd tijd over voor de zaken die er echt toe doen.
 • Geen rotklusjes meer uitvoeren.
 • Senioren zijn langer zelfstandig met een paar uur hulp in huis.
 • Al in te huren vanaf €12,60 p/uur.

schoonmaker-zoeken-ens

Een schoonmaakster in Ens vinden

Heb je een druk bestaan en wil je tijd investeren in nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een ervaren schoonmaakster in Ens inhuren moet je dan absoluut overwegen. Echter, hoe kom ik aan een hulp in huis? Allereerst: vraag na in jouw eigen netwerk. Over het algemeen zijn er mensen te vinden die op die manier wat bijverdienen. Je kunt ook een oproepje doen op Facebook of Marktplaats. Afsluitend heb je steeds meer platforms waar je werksters kunt zoeken. In het volgende gedeelte lopen we dit stap-voor-stap door.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Ens vergelijken

 1. Adres invoeren

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door middel van de postcodecheck. Er worden dan meerdere werksters getoont die op kleine afstand van je woning.

 2. Frequentie, datum en tijd

  Als eerst kies je hoe vaak je wilt dat de hulp bij je thuis komt. Bijvoorbeeld 1x per week, 1x per 14 dagen of 1x per maand. Kies vervolgens het aantal uur van een poetsbeurt en kies de startdatum.

 3. Vergelijk werksters

  Vergelijk nu direct de geselecteerde huishoudelijke helpers. Je kunt specifiek zoeken op prijs p/uur, bijzondere werkzaamheden zoals strijken of glazen wassen en beoordelingsscore.

 4. Offerteverzoek

  Kies 1 of 2 schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. Indien jouw aanmelding passend is voor de werknemer heb je jouw poetshulp gevonden!

 5. Kennismaking

  De poetsvrouw komt voor de eerste keer werken op de overeengekomen datum. Het is goed om dan aanwezig te zijn en om uitleg te geven over de woning en spullen. Laat alle kamers in het huis zien en wijs meteen aan waar jij waarde aan hecht. Het is ook van belang aan te geven waar alle schoonmaakmiddelen en benodigdheden liggen.

Schoonmaakhulp platforms

Het vinden van een bedreven schoonmaker kan soms lastig zijn. Je kunt een beroep doen op handige websites die dit een stukje eenvoudiger maken. Op deze portalen komen vraag- en aanbod samen. Je kunt snel en soms gratis een eigen zoekprofiel maken en zoeken tussen de verschillende werksters. Vaak regelt het platform ook de betaling. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Andere relevante onderwerpen: Helpling schoonmaakhulp.

 • Helpling: Helpling heeft een verzekering voor materiële schade.
 • Homeworks: 96% van de klanten beveelt HomeWorks aan!
 • Werksters.nl: Een van de grootste vraag- en aanbodplatform voor schoonmakers.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Groot aanbod met ruim 250.000 aangesloten hulpen.
 • Hulpen.nl: Hulp inschakelen voor allerlei soorten klussen.
 • Hlprs: Kosten enkel €14,95 voor elke succesvolle match.
 • Nationalehulpgids.nl: Snel in contact komen met helpers in de buurt van Noordoostpolder.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Ens

Vind een ervaren schoonmaakster in de gemeente!

Bekijk schoonmaakbedrijven in Ens

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? In de bijgaande tabel vind je namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Ens, inclusief glazenwassers en overige schoonmaakservices. Daarbij kun je zoeken naar interieurverzorgers in Nagele, Tollebeek, Emmeloord en Mastenbroek.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

De werkster huur je in voor de meest gangbare schoonmaakklusjes in jouw huishouden. In het gedeelte hieronder verstrekken we een overzicht met schoonmaakklusjes die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Stofzuigen en een doekje over alle oppervlaktes.
 • Dweilen, afstoppen en drogen.
 • Schoonmaken en ontsmetten van badkamer en keuken.
 • Glazenwassen.
 • Het in- en uitpakken van de vaatwasser.
 • Het schoonmaken van de slaapkamers.
 • Kledingstukken strijken en opruimen.
 • Wassen en drogen.
 • De garage opruimen.
 • Planten binnen- en buiten water geven.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een uitstekende poetshulp (lokaal) al in te huren vanaf €13,10 (uurtarief).

Schoonmakers voor bedrijven (kantoor)

Een representatief schoon kantoor draagt bij aan productieve werknemers en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Meerdere aanbieders die in de buurt gevestigd zijn kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Ens. Typische werkzaamheden zijn het stofvrij maken van bureaus en vensterbanken, het legen van de vuilnisbakken en de wc’s schoonmaken plus verbruiksartikelen bijvullen. Ook de tijdsintensieve onderdelen zoals ramen lappen, de buitenboel reinigen (gevelreiniging), zonnepanelen stof & vuilvrij maken reiniging van ventilatie of het bladvrij maken van de dakgoten behoren tot de mogelijkheden. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract waardoor bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De doorsnee vergoedingen voor kantoor schoonmaak bedragen tussen de €22,00 en €34,00 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is vaak financieel gunstiger dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Reiniging van productiebedrijven (Industriële reiniging), horeca en hotels, zorginstellingen en ziekenhuizen, kantoren, scholen.
 • Het uitbesteden van de VvE schoonmaak in de Provincie Flevoland.
 • Kosten: tussen ongeveer €22,00 en €32,00 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: vloeronderhoud, zonnepanelen reiniging, het reinigen van het trappenhuis, tapijtreiniging, gevelreiniging, ventilatie reiniging.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Wat kost een schoonmaker per uur?

Een basis schoonmaakhulp factureert tussen de €12,90 tot €19,75 voor 1 uur werken. Wanneer je iemand inhuurt via een platform dan zijn er ook bemiddelingskosten. De schoonmaakmiddelen regel je zelf.

Wat doet een poetser?

Aan het begin van de dag bespreek jij het takenpakket van de schoonmaakster. Doorgaans zijn er standaard klussen die hij/zij zal doen zoals: toiletten schoonmaken, stofzuigen, dweilen, keuken reinigen, ramen wassen. Daarbij kan je ook vragen voor extra klussen zoals de meubels schoonmaken of de tuin doen.

Hoeveel uur heeft een huishoudelijke hulp nodig bij mij thuis?

Veel gezinnen en families in Ens huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dit is in de praktijk genoeg voor onder andere stofzuigen, het toilet schoonmaken, afstoffen, ramen lappen, keuken reinigen. Hoeveel uur daadwerkelijk nodig is hangt af van het type woning, jouw leefstijl, en hoe snel de hulp werkt.

Hoe gaat de betaling?

Een interieurverzorger ontvangt altijd het minimumloon met wettelijk vakantiegeld. Ook bij ziekte of vakantie dien je door te betalen. Zie ook Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). Steeds vaker betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden en kosten van eenmalige schoonmaak in Ens?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. Ideaal als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of als je je woning te koop zet. Jouw woning wordt van beneden tot boven gereinigd wat je weer een soort van nieuwe woning geeft. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt bedragen tussen de €300,00 tot €575,00.

Plaats een reactie