Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Emmeloord

Hulp nodig bij het vinden van een schoonmaakhulp in Emmeloord? Flink wat Nederlanders gaan voor wat extra hulp in huis. Altijd een super schone woning, geen rotklusjes meer en er blijft voor jou veel meer vrije tijd over. Op deze website vind je veel tips bij het vinden van een enthousiaste schoonmaker in Emmeloord! Op deze pagina ontdek je praktische tips en tricks voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Bovendien bespreken we een aantal sites waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Daarbij delen wij ook contactgegevens van goede schoonmaakbedrijven.

Het gemak van een schoonmaker in huis

 • Het is een verademing om thuis te komen in een schoon huis.
 • Je kunt veel meer tijd spenderen aan belangrijke zaken.
 • Nooit meer zelf de badkamer en keuken schoonmaken.
 • Voor ouderen: langer zelfstandig thuiswonen.
 • Al in te huren vanaf €12,50 per gewerkt uur.

schoonmaker-zoeken-emmeloord

Een schoonmaakster in Emmeloord vinden

Maak je niet graag schoon en wil je tijd investeren in de belangrijke dingen in het leven? Een bedreven schoonmaakster in Emmeloord inhuren moet je dan absoluut overwegen. Alleen, waar vind ik een hulp in huis? Onze tips: vraag eens rond bij de mensen die je kent. Dikwijls zijn er studenten of vrouwen die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Verder heb je steeds meer handige platforms voor het vinden van een werkster. In onderstaande paragraaf lopen we dit stap-voor-stap door.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Emmeloord zoeken

 1. Adres invoeren

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door je postcode in te vullen. Er worden dan meerdere werksters getoont die hun werkgebied rondom jouw wijk hebben.

 2. Waar en wanneer

  Ten eerste bepaal je de frequentie hoe vaak je wil dat de hulp komt werken. Vaak is dit eenmalig, wekelijks of iedere twee weken. Vervolgens kies je hoe lang de hulp moet komen en selecteer een datum voor de eerste keer.

 3. Vergelijk werksters

  In het volgende scherm tonen ze de diverse huishoudelijke helpers. Je kunt specifiek zoeken op kosten, ervaring, werkzaamheden en gemiddelde beoordeling.

 4. Dien je aanvraag in

  Je kunt een verzoek versturen naar een aantal schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Op het moment dat jouw verzoek wederzijds passend is heb je een match.

 5. De eerste poetsbeurt

  De werkster komt bij je thuis op een moment dat in goed overleg wordt gekozen. Het is goed om dan aanwezig te zijn en om verdere instructies te kunnen geven. Leid hem/haar even rond door de woning en aarzel niet om te vertellen wat voor jou van belang is. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar jouw doekjes, stofzuiger en andere schoonmaakspullen klaarliggen.

Platforms voor schoonmaakhulp

De zoektocht naar een bedreven schoonmaker duurt soms langer dan je wil. Goed nieuws: er zijn praktische online zoekmachines die daarbij helpen. Hier komen vraag- en aanbod samen. Je kunt daar in enkele muisklikken een zoekopdracht doorgeven en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Doorgaans regelt het platform ook de betaling. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Tip: bekijk ook eens de pagina over Tips voor het schoonmaken.

 • Helpling: Eenvoudig online je afspraken beheren.
 • Homeworks: Goede huishoudelijke hulp én zorg.
 • Werksters.nl: Bespaar op de bemiddelingskosten (slechts een kleine fee).
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Altijd garantie op het geleverde schoonmaakwerk.
 • Hulpen.nl: Vind snel een hulp voor jouw hulpvraag.
 • Hlprs: Slechts €14,95 servicekosten bij een succesvolle match.
 • Care.com: Vind een hulp voor jouw huishoudelijke taken in Noordoostpolder.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Emmeloord

Vind een ervaren schoonmaakster in jouw omgeving!

Bekijk schoonmaakbedrijven in Emmeloord

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf? In het overzicht hieronder delen wij gegevens van schoonmaakspecialisten in Emmeloord, maar ook van o.a. glazenwassers en meer schoonmaakservices en dienstverleners. Daarbij kan jij ook een overzicht vinden van interieurverzorgers in Ens, Nagele, Mastenbroek en Genemuiden.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

De poetsvrouw helpt jou graag met allerlei huishoudelijke taken binnen- en buitenshuis. Bijgaand check je enkele veel voorkomende werkzaamheden die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Stoffen en stofzuigen.
 • Het dweilen van de vloer.
 • Altijd een blinkende badkamer en keuken.
 • Schone ramen.
 • Deuren en deurklinken afvegen.
 • Beddengoed verschonen en opmaken.
 • Opvouwen van de kleren.
 • Wassen van kleding.
 • Kastdeuren in keuken en badkamer reinigen.
 • Hand en spandiensten in de tuin.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een goede poetshulp (lokaal) al voor €13,40 p/uur.

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een schoon kantoor helpt bij de werksfeer en productiviteit en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Diverse organisaties in deze omgeving kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Emmeloord. Ze dragen verantwoording voor bureaus en tafels afnemen, het legen van de vuilnisbakken en het reinigen van het sanitair. Ook grote taken zoals glasbewassing, gevelreiniging, de zonnepanelen laten reinigen het laten reinigen van de ventilatie of vloeronderhoud behoren tot de opties. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract wat inhoudt dat er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De prijzen voor kantoor schoonmaak bedragen tussen de €25,00 en €33,50 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is voordeliger dan dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Interieurverzorging van productiebedrijven (Industriële reiniging), scholen, zorginstellingen en ziekenhuizen, kantoren, winkels.
 • Vaste schoonmaak voor uw VvE of appartementencomplex in de Provincie Flevoland.
 • Kostprijs: tussen de €20,50 en €34,50 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: gevelreiniging, ventilatie reiniging, vloeronderhoud, zonnepanelen reiniging, tapijtreiniging, graffiti verwijderen.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Wat kost een schoonmaker per uur?

Een gewone schoonmaakhulp rekent tussen de €12,60 tot zo’n €19,50 per gewerkt uur. Soms betaal je ook bemiddelingskosten. Soms heb je ook nog maandelijkse kosten van een schoonmaak abonnement.

Wat zijn de werkzaamheden van een poetser?

Vooraf bespreek je het takenpakket van de schoonmaakster. Meestal zijn er standaard schoonmaakklusjes die hij/zij zal doen zoals: ramen wassen, dweilen, toiletten schoonmaken, afstoffen, stofzuigen. Daarbij kan de hulp extra klussen oppakken zoals houten vloer in de was zetten of rondom de woning vegen.

Hoeveel uur moet ik een huishoudelijke hulp inhuren?

De meeste gezinnen in Emmeloord laten de hulp zo’n 3 uur per week in huis komen. Dat biedt voldoende ruimte voor het hele takenpakket van het toilet schoonmaken, keuken reinigen, ramen lappen, stofzuigen, afstoffen. Hoeveel je precies nodig hebt qua uren wordt berekend a.d.h.v. de omvang van jouw huis, het aantal bewoners en de ervaring van de poetser.

Hoe kan ik betalen?

Een schoonmaak assistent zal altijd het minimumloon verdienen plus 8% vakantiegeld. Bij ziekte of vakantie dien je de hulp een aantal werken door te betalen. Check ook de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. In bepaalde cases doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Ik wil graag iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Emmeloord?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. DIt komt van pas plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of bij oplevering van een woning. Het complete huis wordt gepoetst, gesopt en gereinigd zodat het aanvoelt als nieuw. De eenmalige kosten zijn per situatie verschillend maar komen uit tussen de €200,00 tot €525,00.

Plaats een reactie