Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Maasdriel

Ben je op zoek naar een ervaren schoonmaakhulp in Maasdriel? Steeds meer mensen nemen zo’n hulp in huis. Na een lange werkdag thuiskomen in een schoon huis, altijd een gezonde woning, en voor jou blijven er wat meer vrije uurtjes over. Wij geven advies bij het zoeken naar een ijverige schoonmaker in Maasdriel! Op deze website verstrekken we praktische tips en informatie voor een geschikte huishoudelijke hulp. Daarnaast behandelen we enkele schoonmaakplatforms waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Ook delen we gegevens zoals naam en adres van regionale schoonmaakbedrijven.

Een schoonmaker in huis: de 5 grootste voordelen

 • Altijd een lekker schoon en opgeruimd huis.
 • Meer vrije tijd voor leuke dingen.
 • Alle vuile klusjes uitgevoerd door een professional.
 • Ouderen kunnen langer zelfstandig thuis blijven wonen.
 • Nu al vanaf €13,20 per werkuur.

schoonmaker-zoeken-maasdriel

Een schoonmaakster in Maasdriel inhuren

Heb je een druk leven en creëer je graag wat extra tijd voor de dingen die er echt toe doen? Een enthousiaste schoonmaakster in Maasdriel inhuren is dan een uitstekend idee. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? Wat vaak goed werkt: vraag na in jouw eigen netwerk. Vaak zijn er studenten of vrouwen die op die manier wat bijverdienen. Geen succes? Kijk dan eens op Facebook of Marktplaats. Daarnaast ontstaan er meer en meer schoonmaakplatforms voor het vinden van een werkster. Hieronder vind je een handig stappenplan.

Een huishoudelijke hulp in Maasdriel vinden

 1. Selecteer je adres

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door middel van de postcodecheck. Er worden dan meerdere werksters getoont die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Kies het aantal service-uren

  Als eerst kies je hoe vaak je wilt dat de werkster komt schoonmaken. Meestal is het elke week, 2 weken of 4 weken. Vervolgens kies je het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en kies een datum voor de eerste afspraak.

 3. Werksters vergelijken

  Je ziet nu meteen de actieve huishoudelijke helpers. Maak gebruik van de filters zoals prijs p/uur, bijzondere werkzaamheden zoals strijken of glazen wassen en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Contactverzoek

  Je kan een aanvraag indienen bij 1 of 2 schoonmakers die passen bij jouw wensen. In het geval jouw aanmelding geaccepteerd wordt heb je jouw poetsvrouw gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De werkster komt aan huis op een dag/tijd dat voor beide passend is. Het is verstandig om thuis te blijven en direct even door te nemen wat voor jou belangrijk is. Leid hem/haar even rond door de woning en maak duidelijk wat voor jou van belang is. Je moet ook laten zien waar jouw doekjes, stofzuiger en andere schoonmaakspullen klaarliggen.

Sites met aanbod schoonmaakhulpen

Het zoekproces naar een betrouwbare schoonmaker is niet eenvoudig. Er bestaan speciale online bemiddelaarsdiensten die daarbij helpen. Via internet treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Je kunt hier eenvoudig een profiel aanmaken en in contact komen met helpers in de regio. Meestal regelt het platform ook de betaling. We sommen de populaire sites voor je op. Bekijk ook direct meer info over: Werksters.nl schoonmaakservice.

 • Helpling: Flexibel en 6 dagen per week klantenservice.
 • Homeworks: Sinds 1994 de motor van vele huishoudens in heel Nederland.
 • Werksters.nl: Een van de grootste vraag- en aanbodplatform voor schoonmakers.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Eigen account met handig urenoverzicht.
 • Hulpen.nl: Snelle manier voor het vinden van hulp voor jouw aanvraag.
 • Hlprs: Een vaste helper, eenmalige servicekosten van €14,95.
 • Hulp.nl: Snel in contact komen met helpers in de buurt van Maasdriel.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Maasdriel

Vind een ervaren schoonmaakster in jouw omgeving!

Lokale schoonmaakbedrijven in Maasdriel

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor een woning of bedrijfspand? In het onderstaande overzicht vind je gegevens van schoonmaakspecialisten in Maasdriel, aangevuld met glazenwassers en meer schoonmaakservices. Tevens bieden we een overzicht met interieurverzorgers in Oss, Bernheze, Zaltbommel en Boxtel.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

De hulp huur je in voor de meest gangbare karweitjes in en rondom huis. Hieronder bekijk je enkele veel voorkomende werkzaamheden die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Alles afnemen met een sopje en stofzuigen.
 • Met de swiffer over de vloer.
 • Fornuis schoonmaken, wastafel en douche uitspoelen.
 • Binnen en buiten ramen doen.
 • Het reinigen van de oven en magnetron.
 • De slaapkamers netjes maken.
 • Kleding strijken.
 • Wasmachines aanzetten.
 • Kastdeuren in keuken en badkamer reinigen.
 • Harken en bladruimen in de tuin.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een eigen poetshulp in de buurt al in te huren vanaf €12,50 als uurtarief.

Schoonmakers voor bedrijven (kantoor)

Een netjes bijgehouden kantoor stimuleert gelukkige werknemers en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Verschillende schoonmakers in de regio kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Maasdriel. Ze dragen verantwoording voor het afnemen van de bureaus, vloeren stofzuigen en dweilen en de wc’s schoonmaken plus verbruiksartikelen bijvullen. Ook de meer heavy zaken zoals ramen lappen, gevelreiniging aan de buitenzijde van het pand, zonnepanelen reinigen, het laten reinigen van de ventilatie of het bladvrij maken van de dakgoten behoren tot de opties. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden wat inhoudt dat bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De gemiddelde onkosten voor kantoor schoonmaak liggen tussen de €24,50 en €35,00 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is kostentechnisch interessanter wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Interieurverzorger van scholen, productiebedrijven (Industriële reiniging), horeca en hotels, winkels, kantoren.
 • Vaste schoonmaak voor uw VvE of appartementencomplex in de Provincie Gelderland.
 • Kosten: tussen plus minus €21,50 en €31,00 per uur.
 • Ook intensieve en lastige klussen zijn een optie: zonnepanelen reiniging, vloeronderhoud, ventilatie reiniging, tapijtreiniging, het reinigen van het trappenhuis, graffiti verwijderen.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Hoeveel moet ik betalen voor de schoonmaakster?

Een gewone schoonmaakhulp rekent tussen de €13,00 tot wel €17,25 op uurbasis. Daarbij worden misschien nog wel bemiddelingskosten in rekening gebracht. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Wat kan jij de poetser allemaal laten doen?

Aan het begin van de dag bespreek jij welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. Meestal zijn er standaard schoonmaakklusjes die hij/zij zal doen zoals: keuken reinigen, toiletten schoonmaken, stofzuigen, afstoffen, ramen wassen. In aanvulling hierop kun je ook extra dingen aanvragen zoals binnenkant van (keuken)kasten schoonmaken of de was doen.

Voor hoeveel uur huur ik de huishoudelijke hulp in?

Jonge gezinnen in Maasdriel huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dit is genoeg tijd voor belangrijke taken zoals ramen lappen, stofzuigen, keuken reinigen, afstoffen, dweilen. Wat de schoonmaakster aanraad qua uren wordt berekend a.d.h.v. het type woning, jouw leefstijl, en welke taken je voor eigen rekening neemt.

Hoe gaat de betaling?

Een schoonmaakhulp ontvangt altijd het minimumloon met wettelijk vakantiegeld. Ook heeft de hulp recht op maximaal 6 weken doorbetaling bij ziekte en vakantiedagen. Check ook Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. Een witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. Soms wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Wat zijn de mogelijkheden en kosten van eenmalige schoonmaak in Maasdriel?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Dit speelt met name voor de grote voorjaarsschoonmaak, of wanneer je je huis wilt verkopen. Het volledige huis wordt opgeruimd, schoongemaakt en nagekeken zodat het aanvoelt als nieuw. De totale kosten zijn per woning verschillend maar liggen tussen de €275,00 tot €525,00.Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie