Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Kerkdriel

Behoefte aan een schoonmaakhulp in Kerkdriel? Steeds meer huishoudens huren een aantal uur per week een hulp in huis. Heerlijk thuiskomen in een schoon huis, ook de lastige huishoudelijke taken hoef je niet zelf te doen, en veel meer vrije tijd. Wij bieden tips en tricks het vinden van een vakkundige schoonmaker in Kerkdriel! Op ons portaal bieden we veel tips en instructies voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Daarnaast delen we enkele landelijke sites waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Ook hebben we een overzicht met contactgegevens van erkende schoonmaakbedrijven.

5 voordelen van een schoonmaker in huis

 • Heerlijk thuiskomen in een opgeruimd en schoon huis.
 • Je houd tijd over voor de zaken die er echt toe doen.
 • Ook de rotklusjes worden voor je uit handen genomen.
 • Je hoeft je niet meer te schamen voor je woning.
 • Al voor €12,50 (uurloon).

schoonmaker-zoeken-kerkdriel

Een schoonmaakster in Kerkdriel zoeken

Heb je een druk bestaan en creëer je graag wat extra tijd voor de belangrijke dingen in het leven? Een ijverige schoonmaakster in Kerkdriel inhuren is dan een uitstekend idee. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? Onze aanbevelingen: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. Meestal blijken er wel mensen te zijn die op die manier wat bijverdienen. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens Facebook of Marktplaats. Ten derde zien wij steeds meer platforms waar je lokale werksters kunt benaderen. In het bijgaande stappenplan leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Kerkdriel zoeken

 1. Geef contactgegevens in

  Check alle huishoudelijke hulpen door te beginnen met het invoeren van je locatie. Je ziet dan diverse werksters met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Stel pakket samen

  Ten eerste bepaal je de frequentie hoe vaak je wil dat de poetshulp komt werken. Vaak is dit iedere 4, 2 of 1 week (soms kan je ook eenmalig kiezen). Bepaal nu het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en kies een datum voor de eerste afspraak.

 3. Vergelijk schoonmakers

  Vergelijk nu direct de geselecteerde huishoudelijke helpers. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als kosten, speciale werkzaamheden en gemiddelde beoordeling.

 4. Aanvraag indienen

  Je kunt een verzoek versturen naar diverse schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. Zodra jouw aanvraag ingewilligd wordt heb jij een helper gevonden!

 5. Kennismakingsgesprek

  De hulp komt bij je thuis op het gekozen moment. Het is handig om dan thuis te zijn en samen de werkzaamheden door te nemen. Loop samen een rondje door het huis en wijs meteen aan welke plekken extra aandacht nodig hebben. Het is ook van belang aan te geven waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen te vinden zijn.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

In contact komen met een bedreven schoonmaker is best lastig. Tegenwoordig zijn er gebruiksvriendelijke bemiddelaars die je hierbij helpen. Op deze portalen komen vraag- en aanbod samen. Je kan daar eenvoudig een zoekopdracht plaatsen en in contact komen met helpers in de regio. Dikwijls regelt het platform ook de betaling. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Bekijk ook direct meer info over: Werksters.nl schoonmaakservice.

 • Helpling: Vergelijk profielen op basis van beoordelingen.
 • Homeworks: Een vast team met betrouwbare en ervaren hulpen.
 • Werksters.nl: Onbeperkt reacties versturen naar hulpen in de buurt.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Altijd een vervangende hulp indien de hulp stopt.
 • Hulpen.nl: Ervaren vakmensen met veel professionele opleiding.
 • Hlprs: Meer dan 27.000 actieve helpers door heel NL.
 • Nationalehulpgids.nl: Matching op basis van jouw wensen in Maasdriel.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Kerkdriel

Vind een betrouwbare schoonmaakster in de buurt!

Adressen van schoonmaakbedrijven in Kerkdriel

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf? In ons overzicht vind je bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Kerkdriel, met daarbij ook glazenwassers en overige schoonmaakservices. Daarnaast kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Hoenzadriel, Velddriel, Hurwenen en Ammerzoden.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

De poetser komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste schoonmaakklusjes in en rondom jouw woning. In het overzicht hieronder bekijk je de meest gangbare schoonmaakwerkzaamheden die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Alles afnemen met een sopje en stofzuigen.
 • Ondergrond reinigen, dweilen en droog maken.
 • Altijd een blinkende badkamer en keuken.
 • Ramen zemen (binnenkant).
 • Deuren en deurposten afnemen.
 • Slaapkamer opruimen.
 • Kledingstukken strijken en opruimen.
 • Wasmachines aanzetten.
 • De ventilatie reinigen.
 • Planten water geven.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een vakkundige poetshulp in de buurt al vanaf €12,80 per uur, inclusief alles.

Bedrijfsschoonmaak voor kantoren en instellingen

Een netjes bijgehouden kantoor draagt bij aan productieve werknemers en maakt dat klanten ook een prettig gevoel hebben. Verschillende bedrijven die in de buurt gevestigd zijn bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Kerkdriel. Typische werkzaamheden zijn bureaus en tafels afnemen, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en toiletten schoonmaken. Ook intensieve taken zoals ramen en vensters bijhouden, de buitenboel reinigen (gevelreiniging), zonnepanelen reinigen, het ventilatiesysteem laten reinigen of trappenhuis reinigen kun je mogelijk uitbesteden. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract waardoor op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De gemiddelde tarieven van kantoor schoonmaak schommelen tussen de €22,50 en €34,00 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is efficiënter dan dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Reiniging van horeca en hotels, zorginstellingen en ziekenhuizen, productiebedrijven (Industriële reiniging), winkels, scholen.
 • Schoonmaak en portiekonderhoud voor Vereniging van Eigenaren (VVE) in de Provincie Gelderland.
 • Tarieven: tussen de €21,50 en €34,00 per uur.
 • Ook voor meer incidentele klussen zoals: zonnepanelen reiniging, vloeronderhoud, tapijtreiniging, het reinigen van het trappenhuis, gevelreiniging, ventilatie reiniging.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Wat is de onkostenvergoeding van een schoonmaker?

Een gemiddelde schoonmaakhulp kost tussen de €12,70 tot +/- €17,00 per gewerkt uur. Het kan zijn dat er nog bemiddelingskosten aan worden toegevoegd. De schoonmaakmiddelen regel je zelf.

Wat zijn de werkzaamheden van een poetser?

Voordat de werkdag begint bespreek jij welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. In de praktijk zijn er een aantal werkzaamheden die gedaan worden: dweilen, keuken reinigen, ramen wassen, toiletten schoonmaken, afstoffen. Daarbij kan jij ook nog wat extra klussen doorgeven zoals koelkast schoonmaken of de was doen.

Kan de huishoudelijke hulp op meerdere momenten komen?

Een groot deel van de huishoudens in Kerkdriel kiezen voor 2 tot 3 uur per week hulp in huis. Dit is in de praktijk genoeg voor belangrijke taken zoals keuken reinigen, het toilet schoonmaken, afstoffen, dweilen, ramen lappen. Het daadwerkelijke aantal benodigde uren wordt berekend a.d.h.v. de grootte van de woning, de gezinssamenstelling en wat je eventueel zelf nog wil doen.

Hoe gaat de betaling?

Een schoonmaakhulp maakt aanspraak op een minimumloon plus wettelijk vakantiegeld. Bij ziekte of vakantie dien je de hulp een aantal werken door te betalen. Voor alle voorwaarden zie de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). Soms betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Zijn er bedrijven voor een eenmalige schoonmaak in Kerkdriel?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. Een uitkomst als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of bij een verhuizing. Het complete huis wordt gepoetst, gesopt en gereinigd zodat het huis weer helemaal fris is. De eenmalige kosten zijn afhankelijk van het type woning en liggen tussen de €375,00 tot €500,00.

Plaats een reactie