Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Velddriel

Op zoek naar een schoonmaakhulp in Velddriel? Steeds meer mensen kiezen voor extra hulp in huis. Iedere dag thuiskomen in een schoon huis, altijd een gezonde woning, en veel meer vrije tijd. Wij ondersteunen jou bij het zoeken naar een ervaren schoonmaker in Velddriel! Op dit platform delen wij veel tips en tricks voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Daarbij delen we een aantal sites waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Ook verstrekken we gegevens van goede schoonmaakbedrijven.

Een schoonmaker in huis: de 5 grootste voordelen

 • Na een werkdag thuiskomen in een net en schoon huis.
 • Je houd tijd over voor de zaken die er echt toe doen.
 • Nooit meer zelf de badkamer en keuken schoonmaken.
 • Senioren zijn langer zelfstandig met een paar uur hulp in huis.
 • Al voor €13,50 (uurloon).

schoonmaker-zoeken-velddriel

Een schoonmaakster in Velddriel gezocht

Zit jouw hele week vaak volgepland en houd je graag wat tijd over voor familie en vrienden? Een enthousiaste schoonmaakster in Velddriel inhuren kan dan de ideale uitkomst zijn. Hoe kom ik in contact met een hulp in huis? Onze suggesties: vraag eens rond in je eigen netwerk. In veel gevallen zijn er dames die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens een lokale Facebook groep. Als laatste ontstaan er meer en meer praktische platforms voor het vinden van een werkster. In het volgende gedeelte leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Huishoudelijke hulp in Velddriel opzoeken

 1. Voer je adres in

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door middel van de postcodecheck. Je krijgt dan alleen werksters te zien met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Maak een keuze uit meerdere schoonmaakdagen

  Ten eerste bepaal je de frequentie hoe vaak je wil dat de poetshulp aan de slag gaat. Je kunt meestal kiezen uit elke week, 2 weken of 4 weken. Hierna kies je het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Vergelijk schoonmakers

  Hierna bekijk je direct huishoudelijke helpers die graag aan de slag gaan. Sorteer op tarief, speciale werkzaamheden en recensies.

 4. Offerteverzoek

  Je kunt een contactverzoek versturen naar verschillende schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. Indien jouw verzoek wederzijds passend is heb je een match.

 5. Proefschoonmaak

  De hulp komt voor de eerste keer werken op de overeengekomen datum. We raden aan om dan ook thuis te zijn en af te stemmen wat er moet gebeuren. Leid hem/haar even rond door de woning en vertel wat jij belangrijk vindt. Laat ook zien waar jouw doekjes, stofzuiger en andere schoonmaakspullen klaarliggen.

Platforms voor schoonmaakhulp

Het vergelijken van betrouwbare schoonmaker duurt soms langer dan je wil. Tegenwoordig zijn er verschillende webapplicaties die daarbij helpen. Online komen vraag- en aanbod samen. Je kunt daar in enkele muisklikken een zoekopdracht plaatsen en beschikbare helpers vinden. Dikwijls betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Mogelijk vind je dit ook interessant: Bedrijfsschoonmaak.

 • Helpling: Vergelijk profielen op basis van beoordelingen.
 • Homeworks: Persoonlijke zorg en 100% maatwerk.
 • Werksters.nl: Groots aanbod met vraag en aanbod van schoonmakers.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Meestal al binnen 3 dagen een hulp gevonden.
 • Hulpen.nl: Vind snel een hulp voor jouw hulpvraag.
 • Hlprs: Slechts €14,95 servicekosten bij een succesvolle match.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Handig platform voor het vinden van lokale hulp in Maasdriel.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Velddriel

Vind een ervaren schoonmaakster in de gemeente!

Adressen van schoonmaakbedrijven in Velddriel

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? In het onderstaande overzicht vind je gegevens van schoonmaakspecialisten in Velddriel, aangevuld met glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Eveneens kan het mogelijk interessant zijn te zoeken naar interieurverzorgers in Alem, Berghem, Hoenzadriel en Kerkdriel.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

De poetsvrouw komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste werkzaamheden in de keuken, badkamer en rest van de woning. In het overzicht hieronder bieden wij de meest gangbare schoonmaakwerkzaamheden die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Stoffen en stofzuigen.
 • Geen vieze plakkerige vloer meer (dweilen).
 • Keuken en badkamer schoonmaken.
 • Ramen wassen.
 • De kattenbak schoonmaken.
 • Verschonen van beddengoed.
 • Kleding strijken.
 • De was wegwerken.
 • De garage opruimen.
 • Gras maaien.

Huishoudelijke hulp inhuren

Vind een poetshulp uit de regio al in te huren vanaf €13,40 per uur, inclusief alles.

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een schone kantoorruimte bevordert een fijne werksituatie en draagt bij aan een algehele professionele uitstraling. Allerlei organisaties die in dit gebied werkzaam zijn zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Velddriel. Ze voeren werkzaamheden uit zoals bureaus en tafels afnemen, vloeren stofzuigen en dweilen en de toiletruimtes reinigen. Ook intensieve taken zoals de ramen schoonmaken, gevelreiniging aan de buitenzijde van het pand, zonnepanelen stof & vuilvrij maken het ventilatiesysteem laten reinigen of het bladvrij maken van de dakgoten behoren tot de mogelijkheden. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in wat betekent dat bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De tarieven van kantoor schoonmaak variëren tussen de €25,00 en €33,50 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is efficiënter dan dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Interieurverzorging van productiebedrijven (Industriële reiniging), scholen, zorginstellingen en ziekenhuizen, horeca en hotels, kantoren.
 • Het uitbesteden van de VvE schoonmaak in de Provincie Gelderland.
 • Prijs: tussen gemiddeld €23,00 en €33,00 per uur.
 • Ook ingewikkelde klussen zijn mogelijk: zonnepanelen reiniging, ventilatie reiniging, tapijtreiniging, het reinigen van het trappenhuis, graffiti verwijderen, vloeronderhoud.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Hoe duur is een schoonmaker?

Een normale schoonmaakhulp rekent gemiddeld gezien tussen de €12,60 tot +/- €20,00 per uur. Boek je via een platform? Dan zijn er soms bemiddelingskosten. Soms heb je ook nog maandelijkse kosten van een schoonmaak abonnement.

Wat zijn de werkzaamheden van een poetser?

Je maakt altijd afspraken over de werkzaamheden van de schoonmaakster. In de basis zijn er normale werkzaamheden die gedaan worden: afstoffen, keuken reinigen, toiletten schoonmaken, ramen wassen, dweilen. Indien nodig kan de hulp extra klussen oppakken zoals schoonmaken van deuren, deurknoppen, trapleuning of de planten doen.

Hoe lang is een huishoudelijke hulp bezig?

De meeste gezinnen in Velddriel hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dit is in de praktijk genoeg voor belangrijke taken zoals dweilen, het toilet schoonmaken, ramen lappen, afstoffen, stofzuigen. Het precieze aantal uur dat nodig is kan worden gecalculeerd door de grootte van de woning, jouw leefstijl, en overige specifieke wensen.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een poetsvrouw zal altijd het minimumloon verdienen plus wettelijk vakantiegeld. De hulp heeft ook recht op doorbetaling bij ziekte of vakantie. Bekijk ook de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). In meer en meer situaties betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Ik zoek iemand voor een eenmalige schoonmaak in Velddriel?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Dat is met name handig als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of bij oplevering van een woning. De woning wordt helemaal ontsmet zodat het huis weer helemaal fris is. De eenmalige kosten zijn afhankelijk van het type woning en liggen tussen de €375,00 tot €700,00.

Plaats een reactie