Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Berghem

Wil je gebruik maken van een schoonmaakhulp in Berghem? Steeds meer mensen gaan voor wat extra hulp in huis. Een schoon en net huis als je thuiskomt, de vervelende klusjes hoef je niet zelf te doen, en meer tijd voor familie en vrienden. Op deze website vind je veel tips bij het zoeken naar een ijverige schoonmaker in Berghem! Op schoonmakerzoeken.nl tref je nuttige tips en informatie voor een geschikte huishoudelijke hulp. Ook bieden we populaire websites waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Als laatste vind je ook contactgegevens van regionale schoonmaakbedrijven.

Pluspunten van een schoonmaker in huis

 • Ontspannen en genieten in een opgeruimd en schoon huis.
 • Je houdt meer tijd over voor vrienden en familie.
 • Schoonmakers zijn professioneel en zorgen dat het echt schoon is.
 • Voor ouderen: langer zelfstandig thuiswonen.
 • Al vanaf €13,20 per werkuur.

schoonmaker-zoeken-berghem

Een schoonmaakster in Berghem inhuren

Houd je niet van schoonmaken en houd je graag wat tijd over voor familie, vrienden en hobby’s? Een vakkundige schoonmaakster in Berghem inhuren is dan zeker het overwegen waard. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? We hebben wat tips: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. Dikwijls zijn er studenten of vrouwen die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Of plaats een oproep op een lokale Facebook groep. Verder heb je steeds meer online marktplaatsen waar je werksters kunt zoeken. In onderstaande paragraaf leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Een huishoudelijke hulp in Berghem vergelijken

 1. Adres invoeren

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door middel van de postcodecheck. Er worden dan meerdere werksters getoont met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Maak een keuze uit meerdere schoonmaakdagen

  Geef aan hoe vaak je wenst dat de hulp komt werken. Je kunt meestal kiezen uit 1x per week, 1x per 14 dagen of 1x per maand. Kies vervolgens het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en selecteer de startdatum van de werker.

 3. Vergelijk werksters

  Vergelijk nu direct de gevonden huishoudelijke helpers. Er zijn filters zoals prijs p/uur, ervaring en gemiddelde beoordeling.

 4. Aanvraag indienen

  Selecteer diverse schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. In het geval jouw oproep geaccepteerd wordt heb jij een poetsvrouw gevonden!

 5. Proefschoonmaak

  De poetser komt aan huis op de overeengekomen datum. Het is slim om dan ook thuis te zijn en om uitleg te geven over de woning en spullen. Laat alle kamers in het huis zien en wijs meteen aan wat jouw wensen en prioriteiten zijn. Vertel ook waar alle schoonmaakmiddelen en benodigdheden te pakken zijn.

Sites voor het vinden van schoonmaakhulpen

Het vergelijken van goede schoonmaker kan soms lastig zijn. Je kunt natuurlijk gebruik maken van handige webapplicaties die hiervoor specifiek service verlenen. Op deze portalen kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Je kan daar eenvoudig een profiel maken en beschikbare helpers vinden. Soms gaat de betaling ook rechtstreeks via het platform. We sommen de populaire sites voor je op. Andere relevante onderwerpen: Helpling schoonmaakhulp.

 • Helpling: Eenvoudig en transparant hulpen met elkaar vergelijken.
 • Homeworks: Een vaste medewerker voor contact en support.
 • Werksters.nl: Gratis aanmelden en oproep plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Het uurloon gaat volledig naar de schoonmaakster.
 • Hulpen.nl: Hulp inschakelen voor allerlei soorten klussen.
 • Hlprs: Gemiddelde afname 12 uur per maand / per klant.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Geverifieerde en betrouwbare profielen in de gemeente Oss.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Berghem

Vind een enthousiaste schoonmaakster in jouw regio!

Toonaangevende schoonmaakbedrijven in Berghem

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf? In ons overzicht bekijk je de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Berghem, je vind hier ook glazenwassers en meer schoonmaakservices. Daarbij kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Deursen-Dennenburg, Dieden, Alem en Velddriel.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

De hulp helpt jou graag met allerlei klussen in jouw huishouden. In het volgende deel check je de meest voorkomende klusjes die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een stofdoek.
 • Dweilen, afstoppen en drogen.
 • Altijd een blinkende badkamer en keuken.
 • Ramen zemen.
 • De kattenbak schoonmaken.
 • Het schoonmaken van de slaapkamers.
 • Het strijken van overhemden.
 • De was opvouwen.
 • Schoonmaken van de koelkast.
 • Hand en spandiensten in de tuin.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Vind een poetshulp (plaatselijk) al beschikbaar vanaf €12,60 (uurloon).

Zakelijke (kantoor)-schoonmaak (bedrijfspanden)

Een schoon kantoor zorgt voor een fijne werksituatie en zorgt dat alles er representatief uitziet. Meerdere bedrijven in de regio staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Berghem. Ze kunnen je ondersteunen bij het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, de kantine/pantry schoonmaken en toiletten schoonmaken. Ook intensieve taken zoals ramen lappen, gevelonderhoud buitenkant (gevelreiniging), zonnepanelen schoonmaken, het laten reinigen van de ventilatie of dakreiniging kunnen worden meegenomen. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in wat betekent dat bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De gemiddelde kosten van kantoor schoonmaken bedragen tussen de €21,50 en €31,00 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is vaak goedkoper dan om eigen personeel dit te laten doen.
 • Interieurverzorging van kantoren, horeca en hotels, scholen, zorginstellingen en ziekenhuizen, winkels.
 • Het uitbesteden van de VvE schoonmaak in de Provincie Groningen.
 • Onkosten: tussen om en nabij de €21,00 en €34,00 per uur.
 • Ook voor meer incidentele klussen zoals: tapijtreiniging, gevelreiniging, zonnepanelen reiniging, het reinigen van het trappenhuis, graffiti verwijderen, vloeronderhoud.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Wat zijn de onkosten van een schoonmaker?

Een doorsnee schoonmaakhulp factureert tussen de €13,00 tot zo’n €19,25 per uur. Soms betaal je ook bemiddelingskosten. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Wat maakt een poetser schoon?

Je maakt altijd afspraken over het takenpakket van de schoonmaakster. Doorgaans zijn er standaard klussen die opgepakt worden: stofzuigen, toiletten schoonmaken, afstoffen, ramen wassen, keuken reinigen. Daarnaast kan de hulp extra klussen oppakken zoals houten vloer in de was zetten of de stoep aanvegen.

Hoeveel uur heb ik een huishoudelijke hulp nodig?

Een groot deel van de huishoudens in Berghem hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dat is genoeg tijd voor het uitvoeren van o.a. het toilet schoonmaken, stofzuigen, keuken reinigen, ramen lappen, dweilen. Wat de ideale hoeveelheid uren is is afhankelijk van het type woning, de gezinssamenstelling en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Hoe gaat de betaling?

Een interieurverzorger heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij vakantiegeld (8%). Ook heeft de hulp recht op maximaal 6 weken doorbetaling bij ziekte en vakantiedagen. Check ook Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. Een witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. Steeds vaker betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Wat zijn de mogelijkheden voor een eenmalige schoonmaak in Berghem?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. Ideaal voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij een verhuizing. De volledige woning wordt helemaal ontsmet wat je weer een soort van nieuwe woning geeft. De totale kosten zijn variabel en liggen tussen de €200,00 tot €700,00.

Plaats een reactie