Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Dieden

Wil je gebruik maken van een schoonmaakhulp in Dieden? Meer en meer mensen hebben een extra hulp in huis. Je komt thuis in een schoon en net huis, ook de nare klusjes worden uit handen genomen, en jij kunt meer tijd besteden aan vrienden, familie en hobby’s. Wij bieden tips en tricks het zoeken naar een ervaren schoonmaker in Dieden! Op deze website delen wij volop tips en instructies voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Bovendien bekijk je hier een overzicht met enkele landelijke sites waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Ook delen we adresgegevens van plaatselijke schoonmaakbedrijven.

Het gemak van een schoonmaker in huis

 • Altijd een lekker schoon en opgeruimd huis.
 • Meer tijd voor je gezin, vrienden en hobby’s.
 • Nooit meer zelf de badkamer en keuken schoonmaken.
 • Ouderen kunnen langer zelfstandig thuis blijven wonen.
 • Nu al vanaf €12,70 per gewerkt uur.

schoonmaker-zoeken-dieden

Een schoonmaakster in Dieden inhuren

Zit jouw hele week vaak volgepland en wil je graag meer tijd voor familie, vrienden en hobby’s? Een enthousiaste schoonmaakster in Dieden inhuren is dan zeker het overwegen waard. Hoe kom ik in contact met een hulp in huis? Onze suggesties: vraag na in jouw eigen netwerk. Soms blijken er wel mensen te zijn die op die manier wat bijverdienen. Je kunt ook een oproepje doen op Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Verder zijn er diverse handige platforms waar je lokale werksters kunt benaderen. In onderstaande paragraaf nemen we je stap-voor-stap mee.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Dieden zoeken

 1. Geef contactgegevens in

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door het invullen van jouw postcode. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Kies het aantal service-uren

  Selecteer de frequentie hoe vaak je wilt dat de hulp aan huis komt. Bijvoorbeeld om de twee weken of wekelijks. Hierna kies je het aantal uur per schoonmaakbeurt en een datum voor de eerste afspraak.

 3. Vergelijk schoonmakers

  Bekijk en vergelijk huishoudelijke helpers die graag aan de slag gaan. Je kunt specifiek zoeken op prijs p/uur, bijzondere werkzaamheden zoals strijken of glazen wassen en gemiddelde beoordeling.

 4. Rond de aanvraag af

  Selecteer een aantal schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Wanneer jouw oproep geaccepteerd wordt heb jij een poetshulp gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De hulp zal de eerste keer komen werken op de afgesproken datum. Ons advies is om dan aanwezig te zijn en om verdere instructies te kunnen geven. Geef een complete rondleiding door de woning en vertel welke plekken extra aandacht nodig hebben. Het is ook van belang aan te geven waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen zijn opgeslagen.

Zoekmachines voor schoonmaakhulpen

In contact komen met een betrouwbare schoonmaker is niet eenvoudig. Je kunt een beroep doen op nuttige online marktplaatsen die daarbij helpen. Via internet kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Je kunt daar in enkele muisklikken een eigen zoekprofiel maken en een selectie bekijken van diverse poetshulpen. Dikwijls gaat de betaling ook rechtstreeks via het platform. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Mogelijk vind je dit ook interessant: Werksters.nl schoonmaakhulp.

 • Helpling: Helpling heeft een verzekering voor materiële schade.
 • Homeworks: Niet commerciële vereniging met meer dan 1200 hulpen door heel Nederland.
 • Werksters.nl: Gratis aanmelden en oproep plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: 87% heeft binnen 3 dagen een schoonmaakster.
 • Hulpen.nl: Voor €10,00 per maand onbeperkt reacties versturen.
 • Hlprs: Hét online platform om snel een hulp te vinden.
 • Care.com: Vind een hulp voor jouw huishoudelijke taken in Oss.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Dieden

Vind een ervaren schoonmaakster in de gemeente!

Regionale schoonmaakbedrijven in Dieden

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor een woning of bedrijfspand? In het overzicht hieronder bekijk je de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Dieden, je vind hier ook glazenwassers en meer schoonmaakservices. Eveneens kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Demen, Neerlangel, Deursen-Dennenburg en Berghem.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat maakt een schoonmaakster schoon?

De werkster is er voor alle schoonmaakklusjes in en rondom jouw woning. In onderstaande paragraaf tref je een overzicht met schoonmaakwerkzaamheden die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Alles afnemen met een stofdoek en stofzuigen.
 • Geen vieze plakkerige vloer meer (dweilen).
 • Keuken en badkamer schoonmaken.
 • Ramen wassen.
 • De vuilnis buiten zetten.
 • De slaapkamers netjes maken.
 • Kledingstukken strijken en opruimen.
 • Wassen van kleding.
 • De vaatwasser schoonmaken.
 • Bloembakken water geven.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een privé poetshulp uit de omgeving al beschikbaar vanaf €13,00 als uurtarief.

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een netjes bijgehouden kantoor helpt bij een prettige werksfeer en zorgt dat alles er representatief uitziet. Diverse organisaties in de gemeente staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Dieden. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals het stofvrij maken van bureaus en vensterbanken, het leegmaken van prullenbakken en het reinigen van het sanitair. Ook de arbeidsintensieve aspecten zoals ramen en vensters bijhouden, gevelonderhoud en gevelreiniging, zonnepanelen schoonmaken, het ventilatiesysteem laten reinigen of dakreiniging zijn populaire klussen. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract zodat bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De doorsnee onkosten voor kantoor schoonmaak variëren tussen de €21,50 en €33,00 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is vaak financieel gunstiger dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Reiniging van scholen, winkels, kantoren, horeca en hotels, zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Ook handig voor Vereniging van Eigenaars (VvE) voor algemene ruimtes in de Provincie Groningen.
 • Prijzen: tussen gemiddeld €24,00 en €35,00 per uur.
 • Ook voor intensieve reinigingswerkzaamheden: het reinigen van het trappenhuis, tapijtreiniging, graffiti verwijderen, ventilatie reiniging, vloeronderhoud, zonnepanelen reiniging.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Hoeveel moet ik betalen voor de schoonmaakster?

Een doorsnee schoonmaakhulp kost tussen de €13,50 tot wel €16,25 op uurbasis. Soms betaal je ook bemiddelingskosten. Soms heb je ook nog maandelijkse kosten van een schoonmaak abonnement.

Wat zijn de taken van een poetser?

Bij de eerste afspraak bespreek je welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. Meestal zijn er standaard schoonmaakwerkzaamheden die uitgevoerd worden: stofzuigen, afstoffen, keuken reinigen, ramen wassen, dweilen. Tevens kan de hulp extra klussen oppakken zoals houten vloer in de was zetten of de planten doen.

Hoeveel uur moet ik een huishoudelijke hulp inhuren?

Drukke huishoudens in Dieden huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dit is in de praktijk genoeg voor het hele takenpakket van ramen lappen, afstoffen, dweilen, het toilet schoonmaken, stofzuigen. Het precieze aantal uur dat nodig is hangt af van de omvang van jouw huis, de gezinssamenstelling en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Hoe werkt de betaling?

Een werkster heeft recht op het minimumloon plus vakantiegeld (8%). Ook heeft de hulp recht op maximaal 6 weken doorbetaling bij ziekte en vakantiedagen. Vraag ook naar de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. In meer en meer situaties wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Wat zijn de opties voor een eenmalige schoonmaak in Dieden?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. Perfect voor de grote voorjaarsschoonmaak, of bij oplevering van een woning. Het volledige huis wordt volledig gereinigd en ontsmet. zodat het huis weer helemaal fris is. De tarieven zijn per situatie verschillend maar komen uit tussen de €225,00 tot €600,00.

Plaats een reactie