Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Strijensas

Wil je een schoonmaakhulp in Strijensas? Steeds meer mensen nemen zo’n hulp in huis. Altijd thuiskomen in een schoon en opgeruimd huis, ook de lastige huishoudelijke taken hoef je niet zelf te doen, en meer tijd voor familie en vrienden. Wij helpen je graag op weg bij het vinden van een enthousiaste schoonmaker in Strijensas! Op deze website bekijk je concrete tips en adviezen over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Daarbij vergelijken wij populaire websites waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Daarbij delen wij ook namen en adressen van lokale schoonmaakbedrijven.

Vijf belangrijke voordelen van een schoonmaker in huis

 • Elke dag thuiskomen in een opgeruimd huis.
 • Je creëert extra tijd voor familie en vrienden.
 • Geen rotklusjes meer uitvoeren.
 • Senioren zijn langer zelfstandig met een paar uur hulp in huis.
 • Al mogelijk vanaf €12,60 per uur.

schoonmaker-zoeken-strijensas

Een schoonmaakster in Strijensas gezocht

Heb je het erg druk en spendeer je graag wat meer tijd aan de dingen die er echt toe doen? Een ervaren schoonmaakster in Strijensas inhuren is dan een uitstekend idee. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? Allereerst: vraag eens rond in je eigen netwerk. In veel gevallen zijn er mensen te vinden die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Je kunt ook een oproepje doen op Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Verder zijn er diverse speciale platforms waar je werksters kunt zoeken. In het bijgaande stappenplan leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Een huishoudelijke hulp in Strijensas zoeken

 1. Vul je postcode in

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door je adresgegevens in te voeren. Je ziet dan alleen werksters in jouw eigen regio.

 2. Maak een keuze uit meerdere schoonmaakdagen

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de huishoudelijke hulp aan de slag gaat. Dit kan zijn elke week of om de twee weken (soms 1x per maand). Selecteer nu het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en kies de startdatum.

 3. Schoonmaaksters vergelijken

  Vergelijk nu direct de getoonde huishoudelijke helpers. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als prijs, werkzaamheden en gemiddelde beoordeling.

 4. Contactverzoek

  Kies enkele schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. Zodra jouw aanmelding gehonoreerd wordt heb je jouw poetshulp gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De werkster komt bij je thuis op de vooraf gekozen datum & tijd Het is handig om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en direct even door te nemen wat voor jou belangrijk is. Loop samen een rondje door het huis en aarzel niet om te vertellen wat jij belangrijk vindt. Laat ook zien waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen liggen.

Platforms voor schoonmaakhulp

In contact komen met een betrouwbare schoonmaker kan soms lastig zijn. Tegenwoordig zijn er praktische vraag- en aanbodsites die je hierbij helpen. Op dit soort websites wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kunt snel en soms gratis een profiel maken en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Meestal wordt ook de gehele betaling & administratie uit handen genomen. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Klik eventueel direct door naar: Ikzoekeenschoonmaakster.nl schoonmaakhulp.

 • Helpling: Vergelijk profielen op basis van beoordelingen.
 • Homeworks: Een vaste medewerker voor contact en support.
 • Werksters.nl: Abonnement van €15,00 per maand, geen bemiddelingskosten.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Eigen account met handig urenoverzicht.
 • Hulpen.nl: Niet alleen schoonmaak, ook bijles, computerhulp en oppas.
 • Hlprs: Een 8,5/10 sterren beoordeling van gebruikers.
 • Care.com: Matching op basis van jouw persoonlijke wensen in Hoeksche Waard.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Strijensas

Vind een geschikte schoonmaakster in jouw wijk!

Toonaangevende schoonmaakbedrijven in Strijensas

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor zakelijke of particuliere klussen? Hieronder bekijk je bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Strijensas, met ook partijen als glazenwassers en overige schoonmaakservices. Tevens kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Mookhoek, s-Gravendeel, Strijen en Klaaswaal.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat maakt een schoonmaakster schoon?

De helper komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste klussen in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. In onderstaande paragraaf delen wij enkele veel voorkomende klussen die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Stofzuigen en een doekje over alle oppervlaktes.
 • Dweilen & vloerwisser toepassen.
 • Fornuis schoonmaken, wastafel en douche uitspoelen.
 • Ramen zemen.
 • Schoonmaken van de gootsteen.
 • Nachtkastjes en bed afstoffen.
 • Al het strijkwerk doen.
 • Kleren wassen.
 • Kastdeuren in keuken en badkamer reinigen.
 • Planten binnen- en buiten water geven.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een uitstekende poetshulp (lokaal) nu al vanaf €12,90 per 60 minuten.

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een fris en opgeruimd kantoor zorgt voor fijne en veilige werkplekken en is tegelijkertijd een uitstekend visitekaartje. Diverse dienstverleners in de omgeving staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Strijensas. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals bureaus en tafels afnemen, het legen van de vuilnisbakken en de toiletruimtes reinigen. Ook intensieve taken zoals ramen lappen, gevelreiniging, zonnepanelen stof & vuilvrij maken ventilatiereiniging of de dakgoten schoonmaken behoren tot de opties. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in wat inhoudt dat bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De prijzen voor kantoor schoonmaak liggen tussen de €24,00 en €32,00 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is vaak financieel gunstiger een in-house schoonmaakploeg.
 • Schoonmaakwerkzaamheden voor kantoren, horeca en hotels, zorginstellingen en ziekenhuizen, scholen, winkels.
 • Ook handig voor Vereniging van Eigenaars (VvE) voor algemene ruimtes in de Provincie Zuid-Holland.
 • Prijzen: tussen plus minus €23,50 en €33,50 per uur.
 • Ook intensieve en lastige klussen zijn een optie: zonnepanelen reiniging, tapijtreiniging, vloeronderhoud, ventilatie reiniging, gevelreiniging, graffiti verwijderen.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Hoeveel moet ik betalen voor de schoonmaakster?

Een ervaren schoonmaakhulp vraagt tussen de €12,80 tot €20,00 op uurbasis. Houd ook rekening met (eenmalige) bemiddelingskosten. Soms betaal je ook een vaste prijs per maand voor een abonnement.

Welke werkzaamheden voert een poetser uit?

Je maakt altijd afspraken over wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. Vaak zijn er standaard schoonmaakklusjes die afgewerkt worden: afstoffen, stofzuigen, ramen wassen, dweilen, keuken reinigen. Indien gewenst kun je ook extra dingen aanvragen zoals de meubels schoonmaken of rondom de woning vegen.

Hoeveel uur moet ik een huishoudelijke hulp inhuren?

Jonge gezinnen in Strijensas kiezen voor zo’n 3 uur aan poetshulp in huis. Dat is voldoende voor de meest voorkomende taken als het toilet schoonmaken, keuken reinigen, ramen lappen, stofzuigen, dweilen. Hoeveel uur daadwerkelijk nodig is wordt mede bepaald door het type woning, jouw leefstijl, en wat je eventueel zelf nog wil doen.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een schoonmaakhulp heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij 8% vakantiegeld. Bij vakantie of ziekte betaal je een aantal weken door. Check ook Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. In sommige gevallen loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden en kosten van eenmalige schoonmaak in Strijensas?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. Dat is met name handig voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of als opleveringsschoonmaak. Je complete woning wordt van top tot teen gereinigd zodat het weer als nieuw voelt. De kosten voor deze klus liggen gemiddeld genomen tussen de €250,00 tot €650,00.

Plaats een reactie