Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Landgraaf

Ben je op zoek naar een ervaren schoonmaakhulp in Landgraaf? Meer en meer gezinnen nemen zo’n hulp in huis. Je komt thuis in een schoon en net huis, je hoeft zelf geen vervelende klusjes meer te doen en er blijft voor jou veel meer vrije tijd over. Op deze website vind je veel tips bij het vinden van een betrouwbare schoonmaker in Landgraaf! Op schoonmakerzoeken.nl bieden we veel tips en aanbevelingen voor een geschikte huishoudelijke hulp. Eveneens behandelen we populaire websites waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Ook vind je hier gegevens van plaatselijke schoonmaakbedrijven.

Pluspunten van een schoonmaker in huis

 • Elke dag thuiskomen in een opgeruimd huis.
 • Meer tijd voor je gezin, vrienden en hobby’s.
 • Ook de vervelende klusjes worden voor je gedaan.
 • Een opgeruimd huis betekent een opgeruimd hoofd.
 • Al vanaf €12,80 als uurtarief.

schoonmaker-zoeken-landgraaf

Een schoonmaakster in Landgraaf zoeken

Heb je het erg druk en wil je tijd investeren in nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een ervaren schoonmaakster in Landgraaf inhuren is dan een uitstekend idee. De vraag is: waar vind ik een hulp in huis? Onze tips: gooi eens een balletje op in je eigen kring. In sommige situaties blijken er wel mensen te zijn die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Geen succes? Kijk dan eens op Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Daarnaast zijn er diverse handige platforms waar je werksters kunt zoeken. In onderstaande paragraaf leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Huishoudelijke hulp in Landgraaf zoeken

 1. Postcodecheck

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door je adresgegevens in te voeren. Het platform toont dan enkel werksters die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Aantal uren en dagen kiezen

  Kies hoe vaak je wilt dat de huishoudelijke hulp komt poetsen. Meestal is het 1x per week, 1x per 14 dagen of 1x per maand. Vervolgens kies je het aantal uur per schoonmaakbeurt en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Vergelijk helpers

  Bekijk snel meer info over huishoudelijke helpers die je kunt kiezen. Je kunt filteren op kosten, takenpakket en gemiddelde beoordeling.

 4. Aanvraag indienen

  Je kunt een aanvraag doen bij verschillende schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Als jouw verzoek beantwoord wordt heb jij een poetsvrouw gevonden!

 5. Kennismakingsgesprek

  De poetser komt bij je thuis op een moment dat in goed overleg wordt gekozen. Het is verstandig om op locatie te zijn en om verdere instructies te kunnen geven. Geef een complete rondleiding door de woning en benoem welke plekken extra aandacht nodig hebben. Je moet ook laten zien waar jouw doekjes, stofzuiger en andere schoonmaakspullen klaarliggen.

Schoonmaakhulp platforms

Het vergelijken van ijverige schoonmaker is best lastig. Je kunt natuurlijk gebruik maken van diverse online marktplaatsen die hiervoor specifiek service verlenen. Op deze portalen kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Zonder heel veel moeite kun je daar een profiel aanmaken en in contact komen met helpers in de regio. Doorgaans gaat ook de administratie via deze sites. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Tip: bekijk ook eens de pagina over Bedrijfsschoonmaak.

 • Helpling: Transparante markplaats met honderden schoonmakers.
 • Homeworks: Altijd een vast contactpersoon voor 100% tevredenheid.
 • Werksters.nl: Ook de mogelijkheid om zelf een oproep te plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vaste prijzen, inclusief fonds bij schade door hulp.
 • Hulpen.nl: Ook hulp met de tuin, computer of andere klusjes.
 • Hlprs: Je kiest zelf de helper die past bij jouw wensen.
 • Marktplaats.nl: Voordelig een goede huishoudelijke hulp in Landgraaf.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Landgraaf

Vind een geschikte schoonmaakster in de gemeente!

Zoek schoonmaakbedrijven in Landgraaf

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor binnen- en buitenshuis? In de onderstaande tabel vind je namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Landgraaf, met ook partijen als glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Daarnaast kan het mogelijk interessant zijn te zoeken naar interieurverzorgers in Heerlen, Brunssum, Simpelveld en Voerendaal.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat maakt een schoonmaakster schoon?

De hulp ondersteunt jou bij de meest voorkomende huishoudelijke klussen binnen- en buitenshuis. In het overzicht hieronder check je een overzicht met klussen die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Alles afnemen met een sopje en stofzuigen.
 • Met de swiffer over de vloer.
 • Een hygiënische badkamer en keuken.
 • Ramen zemen.
 • Deuren en deurposten afnemen.
 • Opmaken van de bedden.
 • Het strijken van overhemden.
 • Wassen van kleding.
 • De GFT-bakken reinigen.
 • De kamerplanten water geven.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Vind een poetshulp in de buurt al voor €13,20 als uurtarief.

Schoonmakers voor bedrijven (kantoor)

Een fris en opgeruimd kantoor bevordert de productiviteit en maakt dat klanten ook een prettig gevoel hebben. Meerdere organisaties die in de buurt gevestigd zijn kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Landgraaf. Voorbeeld werkzaamheden zijn bureaus en tafels afnemen, het ledigen van prullenbakken en het reinigen van het sanitair. Ook de tijdsintensieve onderdelen zoals ramen en vensters bijhouden, buiten gevelreiniging, zonnepanelen reinigen, ventilatie schoonmaken of het bladvrij maken van de dakgoten behoren tot de mogelijkheden. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in wat betekent dat er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De gemiddelde tarieven van kantoor schoonmaak variëren tussen de €25,00 en €33,50 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is doorgaans betaalbaarder dan dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Schoonmaak van zorginstellingen en ziekenhuizen, horeca en hotels, winkels, scholen, kantoren.
 • Het schoonmaken van gemeenschappelijke ruimten van een VvE in de Provincie Limburg.
 • Onkosten: tussen ongeveer €23,50 en €31,00 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: zonnepanelen reiniging, het reinigen van het trappenhuis, tapijtreiniging, gevelreiniging, graffiti verwijderen, ventilatie reiniging.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Welke tarieven hanteren schoonmakers op uurbasis?

Een doorsnee schoonmaakhulp vraagt tussen de €13,10 tot +/- €17,25 voor 1 uur. Soms betaal je ook bemiddelingskosten. De schoonmaakmiddelen regel je zelf.

Wat zijn de taken van een poetser?

Voordat de werkdag begint bespreek jij welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. Doorgaans zijn er standaard taken die de hulp uitvoert: ramen wassen, afstoffen, keuken reinigen, stofzuigen, dweilen. Tevens kan je ook vragen voor extra klussen zoals oven schoonmaken of de stoep aanvegen.

Voor hoeveel uur huur ik de huishoudelijke hulp in?

Veel gezinnen en families in Landgraaf hebben zo’n 3 uur aan hulp per week nodig. Dit is genoeg tijd voor de wekelijks terugkerende taken als afstoffen, keuken reinigen, dweilen, ramen lappen, stofzuigen. Wat de ideale hoeveelheid uren is is afhankelijk van het aantal ruimtes, jullie leefstijl en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een werkster heeft recht op het minimumloon plus jaarlijks vakantiegeld. Bij ziekte en vakantie dien je de hulp door de betalen. Voor alle voorwaarden zie de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. In meer en meer situaties doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Wat zijn de opties voor een eenmalige schoonmaak in Landgraaf?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Perfect voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of als je je woning te koop zet. Je complete woning wordt volledig gereinigd en ontsmet. zodat het weer als nieuw voelt. De eenmalige kosten zijn per situatie verschillend maar komen uit tussen de €250,00 tot €650,00.

Plaats een reactie