Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Brunssum

Behoefte aan een schoonmaakhulp in Brunssum? Veel jonge gezinnen en ouderen nemen zo’n hulp in huis. Heerlijk thuiskomen in een schoon huis, minder stress, en je houdt tijd over voor de belangrijke zaken. Wij helpen jou bij het vinden van een vakkundige schoonmaker in Brunssum! Op deze website tref je praktische tips en aandachtspunten voor een goede huishoudelijke hulp . Tevens bekijk je hier diverse sites waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Daarbij delen wij ook adresgegevens van goede schoonmaakbedrijven.

Pluspunten van een schoonmaker in huis

 • Geen vieze plekken meer in huis.
 • Meer vrije tijd voor leuke dingen.
 • Schoonmakers zijn professioneel en zorgen dat het echt schoon is.
 • Een opgeruimd huis betekent een opgeruimd hoofd.
 • Al vanaf €13,00 p/uur.

schoonmaker-zoeken-brunssum

Een schoonmaakster in Brunssum vinden

Heb je een drukke baan en wil je tijd investeren in familie, vrienden en hobby’s? Een goede schoonmaakster in Brunssum inhuren kan dan de ideale uitkomst zijn. De vraag is: waar vind ik een hulp in huis? Onze suggesties: vraag eens rond in je eigen netwerk. Dikwijls zijn er wel kennissen die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Of plaats een oproep op Facebook of Marktplaats. Ten derde kan je gebruik maken van speciale platforms waar je in contact kunt komen met lokale werksters. In het bijgaande stukje nemen we je stap-voor-stap mee.

Een huishoudelijke hulp in Brunssum opzoeken

 1. Selecteer je adres

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door het invoeren van jouw postcode. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden die hun werkgebied rondom jouw wijk hebben.

 2. Frequentie, datum en tijd

  Kies hoe vaak je wilt dat de hulp aan huis komt. Populaire opties zijn elke week, 2 weken of 4 weken. Vervolgens kies je hoe lang de hulp moet komen en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Hulpen vergelijken

  Je ziet nu meteen de gevonden huishoudelijke helpers. Je kunt filteren op prijs p/uur, extra taken zoals een strijkservice en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Offerteverzoek

  Je kan een aanvraag indienen bij meerdere schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. Indien jouw aanmelding geaccepteerd wordt heb jij een poetshulp gevonden!

 5. Proefschoonmaak

  De poetsvrouw zal bij je thuis komen op een moment dat in goed overleg wordt gekozen. Ons advies is om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en af te spreken welke taken er allemaal gedaan worden. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en aarzel niet om te vertellen welke dingen wat extra tijd mag kosten. Het is ook van belang aan te geven waar zaken als allesreiniger en schoonmaakazijn te vinden zijn.

Schoonmaakhulp platforms

Het zoeken van een vakkundige schoonmaker is ingewikkeld. Je kunt natuurlijk gebruik maken van nuttige online marktplaatsen die je hierbij helpen. Op dergelijke platforms komen vraag- en aanbod samen. Je kunt binnen een paar minuten een account registreren en in contact komen met helpers in de regio. Dikwijls gaat ook de administratie via deze sites. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Andere relevante onderwerpen: Helpling schoonmaakhulp.

 • Helpling: Beschikbaar in heel veel Nederlandse steden.
 • Homeworks: Goede huishoudelijke hulp én zorg.
 • Werksters.nl: Kom razendsnel in contact met meer dan 14.000 huishoudelijke hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Eigen account met handig urenoverzicht.
 • Hulpen.nl: Direct zoeken op beschikbaarheid en werkzaamheden.
 • Hlprs: Tevens ook Tuinhulp, Klushulp en Oppas mogelijk.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Voordelig een goede huishoudelijke hulp in Brunssum.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Brunssum

Vind een geschikte schoonmaakster in de buurt!

Bekijk schoonmaakbedrijven in Brunssum

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor zakelijke of particuliere klussen? In ons overzicht ontdek je de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Brunssum, je vind hier ook glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Daarnaast kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Kerkrade, Nijmegen, Heerlen en Landgraaf.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat maakt een schoonmaakster schoon?

De werkster staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende karweitjes in de keuken, badkamer en rest van de woning. Bijgaand check je de meest voorkomende schoonmaakwerkzaamheden die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Alle oppervlaktes afnemen en stofzuigen.
 • Dweilen, afstoppen en drogen.
 • Schoonmaken en ontsmetten van badkamer en keuken.
 • Glazenwassen.
 • Deuren en deurposten afnemen.
 • Dekbedden luchten en wassen.
 • Het strijken van de kleding.
 • Het wassen van de kleding.
 • Schoonmaken van de koelkast.
 • Planten binnen- en buiten water geven.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Vind een poetshulp (lokaal) al vanaf €12,80 per 60 minuten.

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een net en fris kantoor zorgt voor productieve werknemers en maakt dat klanten ook een prettig gevoel hebben. Meerdere schoonmakers in deze streek kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Brunssum. Ze kunnen je ondersteunen bij bureaus en stoelen schoonmaken, het leegmaken van prullenbakken en de wc’s schoonmaken plus verbruiksartikelen bijvullen. Ook de meer heavy zaken zoals ramen zemen, gevelreiniging aan de buitenzijde van het pand, het schoonhouden van zonnepanelen ventilatiereiniging of het bladvrij maken van de dakgoten behoren tot de opties. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract wat inhoudt dat er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De kosten van kantoor schoonmaken bedragen tussen de €23,50 en €32,50 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is doorgaans betaalbaarder dan dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Schoon houden van zorginstellingen en ziekenhuizen, productiebedrijven (Industriële reiniging), scholen, winkels, kantoren.
 • Het schoonmaken van gemeenschappelijke ruimten van een VvE in de Provincie Limburg.
 • Kostprijs: tussen de €24,50 en €31,00 per uur.
 • Ook intensieve en lastige klussen zijn een optie: graffiti verwijderen, zonnepanelen reiniging, ventilatie reiniging, het reinigen van het trappenhuis, vloeronderhoud, gevelreiniging.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Welke tarieven hanteren schoonmakers op uurbasis?

Een normale schoonmaakhulp vraagt tussen de €13,40 tot zo’n €18,50 voor 1 uur. Het kan zijn dat er nog bemiddelingskosten aan worden toegevoegd. Soms betaal je ook een vaste prijs per maand voor een abonnement.

Wat doet een poetser?

Aan het begin van de dag bespreek jij wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. In de praktijk zijn er een aantal werkzaamheden die gedaan worden: afstoffen, keuken reinigen, ramen wassen, dweilen, toiletten schoonmaken. Indien gewenst kan je afspraken maken over houten vloer in de was zetten of rondom de woning vegen.

Hoe vaak kan de huishoudelijke hulp komen?

De meeste huishoudens in Brunssum kiezen voor 2 tot 3 uur per week hulp in huis. Dat biedt voldoende ruimte voor onder andere ramen lappen, stofzuigen, het toilet schoonmaken, afstoffen, keuken reinigen. Hoeveel uur daadwerkelijk nodig is wordt berekend a.d.h.v. de grootte van het huis, het aantal bewoners en hoe snel de hulp werkt.

Hoe werkt de betaling?

Een schoonmaakhulp ontvangt altijd het minimumloon met wettelijk vakantiegeld. Ook heb je verplichtingen bij ziekte of vakantie. Check ook het document regeling dienstverlening aan huis. De witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. Steeds vaker wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Zijn er bedrijven voor een eenmalige schoonmaak in Brunssum?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Perfect als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of als je je woning te koop zet. De volledige woning wordt helemaal ontsmet wat je weer een soort van nieuwe woning geeft. De kosten hiervan liggen tussen de €300,00 tot €650,00.

Plaats een reactie