Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Zaandam

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Zaandam? Veel jonge gezinnen en ouderen maken gebruik van een hulp in huis. Iedere dag thuiskomen in een schoon huis, je hoeft zelf geen vervelende klusjes meer te doen en voor jou blijven er wat meer vrije uurtjes over. Je wint hier veel advies bij het vinden van een betrouwbare schoonmaker in Zaandam! Op dit platform lees je duidelijke tips en instructies over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Verder bekijk je hier populaire websites waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Ook hebben we een overzicht met contactgegevens van goede schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Ontspannen en genieten in een opgeruimd en schoon huis.
 • Meer tijd voor je gezin, vrienden en hobby’s.
 • Schoonmakers zijn professioneel en zorgen dat het echt schoon is.
 • Senioren zijn langer zelfstandig met een paar uur hulp in huis.
 • Al voor €12,70 per 60 minuten.

schoonmaker-zoeken-zaandam

Een schoonmaakster in Zaandam gezocht

Zit jouw hele week vaak volgepland en houd je graag meer tijd over voor de belangrijke dingen in het leven? Een goede schoonmaakster in Zaandam inhuren moet je dan absoluut overwegen. De vraag is: waar vind ik een hulp in huis? Onze tips: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. In veel gevallen zijn er wel kennissen die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Geen succes? Kijk dan eens op Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Afsluitend heb je steeds meer platforms waar je in contact kunt komen met lokale werksters. In het stukje hieronder nemen we je stap-voor-stap mee.

Huishoudelijke hulp in Zaandam zoeken

 1. Voer je adres in

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door je postcode in te vullen. Je ziet dan alleen werksters die op kleine afstand van je woning.

 2. Kies het aantal service-uren

  Kies hoe vaak je wilt dat de hulp komt werken. Dit kan zijn 1x per week, 1x per 14 dagen of 1x per maand. Vervolgens kies je het aantal schoonmaakuren en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Hulpen vergelijken

  Bekijk snel meer info over de getoonde huishoudelijke helpers. Je kunt specifiek zoeken op uurtarief, werkzaamheden en beoordelingsscore.

 4. Rond de aanvraag af

  Selecteer diverse schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. Als jouw oproep positief wordt ontvangen heb jij een poetshulp gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De poetsvrouw komt aan huis op datum en tijdstip zoals besproken. Ons advies is om thuis te blijven en door te spreken wat er verwacht wordt. Laat het huis zien en aarzel niet om te vertellen wat jij belangrijk vindt. Deel ook waar zaken als allesreiniger en schoonmaakazijn zijn opgeslagen.

Platforms voor schoonmaakhulp

Het vinden van een geschikte schoonmaker duurt soms langer dan je wil. Je kunt een beroep doen op diverse bemiddelaars die je hierbij kunnen ondersteunen. Op dergelijke platforms kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kunt snel en soms gratis een account registreren en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Doorgaans betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Andere relevante onderwerpen: Tips voor het schoonmaken.

 • Helpling: Snel, gebruiksvriendelijk en betaalbare helpers.
 • Homeworks: Persoonlijk contact, betrouwbaar en ervaren hulpen.
 • Werksters.nl: Kom razendsnel in contact met meer dan 14.000 huishoudelijke hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Er is een speciaal fonds voor schade aan persoonlijke bezittingen.
 • Hulpen.nl: Aantrekkelijk tarief voor plaatsen zoekopdrachten.
 • Hlprs: Meer dan 27.000 actieve helpers door heel NL.
 • Hulpstudent.nl: Vind een hulp voor jouw huishoudelijke taken in Zaanstad.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Zaandam

Vind een betrouwbare schoonmaakster in jouw wijk!

Toonaangevende schoonmaakbedrijven in Zaandam

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor zakelijke of particuliere klussen? In het onderstaande overzicht bekijk je de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Zaandam, je vind hier ook glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Eveneens kan jij ook een overzicht vinden van interieurverzorgers in Wormerveer, Westknollendam, de Woude en Starnmeer.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

De hulp is er voor alle schoonmaakklusjes in jouw huishouden. In het gedeelte hieronder bieden wij een overzicht met huishoudelijke taken die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Afstoffen en stofzuigen van de vloer.
 • Met de swiffer over de vloer.
 • Altijd een blinkende badkamer en keuken.
 • Binnen en buiten ramen doen.
 • De kattenbak schoonmaken.
 • Beddengoed wassen.
 • Opvouwen van de kleren.
 • Kleding wassen en drogen.
 • Waterkoker en koffiezetapparaat ontkalken.
 • Tuin onderhouden.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een deskundige poetshulp uit de regio al voor €13,50 per uur, inclusief alles.

Bedrijfsschoonmaak voor kantoren en instellingen

Een representatief schoon kantoor draagt bij aan de productiviteit en maakt dat klanten ook een prettig gevoel hebben. Allerlei dienstverleners in de regio kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Zaandam. Ze dragen verantwoording voor bureaus schoonmaken, de kantine/pantry schoonmaken en het sanitair schoonmaken. Ook grote klussen zoals de ramen schoonmaken, gevelonderhoud buitenkant (gevelreiniging), zonnepanelen reinigen, het ventilatiesysteem laten reinigen of het bladvrij maken van de dakgoten behoren tot de mogelijkheden. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract waarin wordt geregeld dat op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De doorsnee vergoedingen voor kantoor schoonmaak liggen tussen de €23,00 en €33,00 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is vaak financieel gunstiger om eigen personeel dit te laten doen.
 • Reiniging van horeca en hotels, kantoren, productiebedrijven (Industriële reiniging), zorginstellingen en ziekenhuizen, winkels.
 • Het uitbesteden van de VvE schoonmaak in de Provincie Noord-Holland.
 • Kosten: tussen gemiddeld €23,00 en €31,50 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: graffiti verwijderen, zonnepanelen reiniging, het reinigen van het trappenhuis, gevelreiniging, tapijtreiniging, ventilatie reiniging.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Welke tarieven hanteren schoonmakers op uurbasis?

Een basis schoonmaakhulp hanteert een vergoeding tussen de €12,90 tot zo’n €18,50 per uur. Wanneer je iemand inhuurt via een platform dan zijn er ook bemiddelingskosten. Soms betaal je ook een vaste prijs per maand voor een abonnement.

Wat zijn de taken van een poetser?

Bij de eerste afspraak bespreek je welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. In de regel zijn er standaard klusjes die hij/zij zal doen zoals: afstoffen, stofzuigen, ramen wassen, keuken reinigen, dweilen. Indien nodig kun je ook extra dingen aanvragen zoals strijken of de planten water geven.

Kan de huishoudelijke hulp op meerdere momenten komen?

De meeste huishoudens in Zaandam laten de hulp zo’n 3 uur per week in huis komen. Dat biedt voldoende ruimte voor de wekelijks terugkerende taken als afstoffen, ramen lappen, keuken reinigen, het toilet schoonmaken, dweilen. Wat de ideale hoeveelheid uren is is afhankelijk van de grootte van het huis, hoe netjes je bent, en de ervaring van de poetser.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een interieurverzorger ontvangt altijd het minimumloon met wettelijk vakantiegeld. Ook heb je verplichtingen bij ziekte of vakantie. Voor meer informatie zie de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. In bepaalde cases betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Ik zoek iemand voor een eenmalige schoonmaak in Zaandam?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. Dat is met name handig als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of als opleveringsschoonmaak. De volledige woning wordt gepoetst, gesopt en gereinigd wat maakt dat de woning weer als nieuw aanvoelt. De kosten hiervan zijn afhankelijk van het type woning en liggen tussen de €225,00 tot €700,00.

Plaats een reactie