Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Gendringen

Hulp nodig bij het vinden van een schoonmaakhulp in Gendringen? Meer en meer gezinnen ontdekken het voordeel van een hulp in huis. Thuiskomen in een schoon huis, de vervelende klussen blijven niet liggen, en er blijft voor jou veel meer vrije tijd over. Wij helpen jou bij het zoeken naar een ervaren schoonmaker in Gendringen! Op ons portaal verstrekken we concrete tips en tricks voor een geschikte huishoudelijke hulp. Ook bekijk je hier bekende platforms waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Je treft op deze pagina ook adressen van lokale schoonmaakbedrijven.

5 voordelen van een schoonmaker in huis

 • Na een werkdag thuiskomen in een net en schoon huis.
 • Er blijft meer tijd over voor familie en vrienden.
 • Ook de vervelende klusjes worden voor je gedaan.
 • Zowel voor de binnenkant als buitenkant van je woning.
 • Al mogelijk vanaf €12,50 per uur.

schoonmaker-zoeken-gendringen

Een schoonmaakster in Gendringen inhuren

Heb je een druk leven en houd je graag wat tijd over voor de belangrijke dingen in het leven? Een ijverige schoonmaakster in Gendringen inhuren is dan zeker het overwegen waard. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? Wat vaak goed werkt: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. Vaak zijn er wel kennissen die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Geen reactie? Probeer dan eens een lokale Facebook groep. Daarnaast heb je allerlei schoonmaakplatforms waar je in contact kunt komen met lokale werksters. In het stukje hieronder lopen we dit stap-voor-stap door.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Gendringen opzoeken

 1. Postcodecheck

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door middel van de postcodecheck. Er worden dan meerdere werksters getoont met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Maak een keuze uit meerdere schoonmaakdagen

  Ten eerste bepaal je de frequentie hoe vaak je wil dat de werkster bij je thuis komt. Dit kan zijn elke week, 2 weken of 4 weken. Maak nu een keuze voor hoe lang de hulp moet komen en selecteer de startdatum van de werker.

 3. Hulpen vergelijken

  Hierna bekijk je direct huishoudelijke helpers die je kunt kiezen. Je kunt filteren op tarief, ervaring, werkzaamheden en reviews.

 4. Verzoek versturen

  Je kunt een verzoek versturen naar diverse schoonmakers die passen bij jouw wensen. Wanneer jouw aanvraag positief wordt ontvangen heb jij een nieuwe hulp gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De hulp komt voor de eerste keer werken op een moment dat in goed overleg wordt gekozen. Het is handig om zelf ook zeker in huis te zijn en af te spreken welke taken er allemaal gedaan worden. Laat alle kamers in het huis zien en benoem welke plekken extra aandacht nodig hebben. Laat ook zien waar zaken als allesreiniger en schoonmaakazijn klaarstaan.

Schoonmaakhulp platforms

In contact komen met een ervaren schoonmaker kan soms lastig zijn. Je kunt een beroep doen op verschillende webapplicaties die jou helpen zoeken. Op deze portalen komen vraag- en aanbod samen. Zonder heel veel moeite kun je daar een zoekopdracht doorgeven en zoeken naar een hulp in de buurt. Vaak betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Mogelijk vind je dit ook interessant: Homeworks schoonmaakservice.

 • Helpling: Actief in meer dan 50 grote steden in Nederland!
 • Homeworks: Aan de hand van jouw wensen krijg je service op maat.
 • Werksters.nl: Groots aanbod met vraag en aanbod van schoonmakers.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Razendsnelle service met een enorm aanbod schoonmaaksters door heel NL.
 • Hulpen.nl: In heel Nederland actief op het gebied van interieurverzorging.
 • Hlprs: Vind snel een gescreende hulp bij jou in de buurt.
 • Hulp.nl: Snelle manier voor het vinden van een lokale hulp in Oude IJsselstreek.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Gendringen

Vind een goede schoonmaakster in jouw regio!

Zoek schoonmaakbedrijven in Gendringen

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor zakelijke of particuliere klussen? In het overzicht hieronder bekijk je gegevens van schoonmaakspecialisten in Gendringen, inclusief glazenwassers en overige schoonmaakservices. Tevens kan het mogelijk interessant zijn te zoeken naar interieurverzorgers in Breedenbroek, Dinxperlo, Megchelen en Netterden.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

De poetsvrouw komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste huishoudelijke taken in de keuken, badkamer en rest van de woning. In het overzicht hieronder tref je de meest voorkomende schoonmaakwerkzaamheden die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Stoffen en stofzuigen.
 • Dweilen & vloerwisser toepassen.
 • Een hygiënische badkamer en keuken.
 • Ramen schoonmaken.
 • Schoonmaken van de gootsteen.
 • De slaapkamers netjes maken.
 • Al het strijkwerk doen.
 • Dagelijkse kleren opruimen en wassen.
 • De ventilatie reinigen.
 • Gras maaien.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Een deskundige poetshulp uit de regio al mogelijk vanaf €12,60 (uurloon).

Schoonmakers voor bedrijven (kantoor)

Een representatief schoon kantoor zorgt voor het werkplezier en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Verscheidene aanbieders in deze streek zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Gendringen. Ze voeren werkzaamheden uit zoals bureaus en stoelen schoonmaken, vloeren stofzuigen en dweilen en de toiletruimtes reinigen. Ook de arbeidsintensieve aspecten zoals de ramen schoonmaken, gevelonderhoud en gevelreiniging, de zonnepanelen laten reinigen ventilatie schoonmaken of trappenhuis reinigen kun je mogelijk uitbesteden. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm wat betekent dat bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De kosten van kantoor schoonmaken zijn geïndiceerd tussen de €22,50 en €30,50 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is vaak goedkoper dan een in-house schoonmaakploeg.
 • Interieurverzorger van scholen, kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen, winkels, horeca en hotels.
 • Vaste schoonmaak voor uw VvE of appartementencomplex in de Provincie Gelderland.
 • Onkosten: tussen plus minus €20,50 en €31,50 per uur.
 • Ook voor intensieve reinigingswerkzaamheden: ventilatie reiniging, het reinigen van het trappenhuis, gevelreiniging, graffiti verwijderen, zonnepanelen reiniging, tapijtreiniging.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Hoe duur is een schoonmaker?

Een gemiddelde schoonmaakhulp rekent gemiddeld gezien tussen de €13,20 tot wel €19,00 voor 1 uur werken. Daarbij komen soms nog bemiddelingskosten. Soms betaal je ook een vaste prijs per maand voor een abonnement.

Welke werkzaamheden voert een poetser uit?

Voordat de werkdag begint bespreek jij wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. In de regel zijn er standaard schoonmaakklusjes die de hulp uitvoert: stofzuigen, afstoffen, keuken reinigen, ramen wassen, dweilen. Indien nodig kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals koelkast schoonmaken of de tuin doen.

Hoe vaak kan de huishoudelijke hulp komen?

De meeste huishoudens in Gendringen huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dat is voldoende voor de wekelijks terugkerende taken als het toilet schoonmaken, dweilen, keuken reinigen, stofzuigen, afstoffen. Hoeveel je precies nodig hebt qua uren is afhankelijk van de grootte van het huis, samenstelling van jullie gezin en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een werkster hanteert altijd minimaal het minimumloon en de vakantiegeld toelage van 8%. Bij ziekte en vakantie dien je de hulp door de betalen. Vraag ook naar de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. In bepaalde cases loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Ik wil graag iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Gendringen?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. Ideaal als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of als opleveringsschoonmaak. Je complete woning wordt op een professionele manier gereinigd en ontsmet zodat het huis weer helemaal fris is. De kosten voor deze klus zijn per situatie verschillend maar komen uit tussen de €200,00 tot €625,00.

Plaats een reactie