Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Deelen

Op zoek naar een schoonmaakhulp in Deelen? Meer en meer huishoudens gaan voor wat extra hulp in huis. Je komt thuis in een schoon en net huis, ook de lastige huishoudelijke taken hoef je niet zelf te doen, en er blijft voor jou veel meer vrije tijd over. Op deze website vind je veel tips bij het vinden van een geschikte schoonmaker in Deelen! Op deze website bieden we praktische tips en informatie voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Bovendien vergelijken wij populaire websites waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Als laatste vind je ook namen en adressen van actieve schoonmaakbedrijven.

Vijf belangrijke voordelen van een schoonmaker in huis

 • Heerlijk thuiskomen in een schoon huis.
 • Houd tijd over voor hobby’s, vrienden en familie.
 • De vervelende huishoudelijke taken hoef je zelf niet meer te doen.
 • Voor ouderen: langer zelfstandig thuiswonen.
 • Al voor €12,50 per uur.

schoonmaker-zoeken-deelen

Een schoonmaakster in Deelen vinden

Houd je niet van schoonmaken en wil je graag meer tijd voor de belangrijke dingen in het leven? Een vakkundige schoonmaakster in Deelen inhuren moet je dan absoluut overwegen. Hoe vind ik nu precies een hulp in huis? Onze aanbevelingen: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. Meestal blijken er wel mensen te zijn die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Of plaats een oproep op een lokale Facebook groep. Ten derde heb je steeds meer online marktplaatsen waar je werksters kunt zoeken. In het volgende gedeelte vind je een handig stappenplan.

Een huishoudelijke hulp in Deelen inhuren

 1. Voer je adres in

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door het invullen van jouw postcode. Je krijgt dan alleen werksters te zien die op kleine afstand van je woning.

 2. Waar en wanneer

  Als eerst kies je hoe vaak je wilt dat de hulp komt poetsen. Populaire opties zijn elke week of om de twee weken (soms 1x per maand). Kies vervolgens het aantal schoonmaakuren en selecteer de startdatum van de werker.

 3. Vergelijk helpers

  In de volgende stap bekijk je de diverse huishoudelijke helpers. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als prijs p/uur, takenpakket en beoordelingen.

 4. Leg het eerste contact

  Je kunt een aanvraag doen bij 1 of 2 schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. Indien jouw aanmelding positief wordt ontvangen heb je jouw nieuwe hulp gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De poetsvrouw zal de eerste keer komen werken op de overeengekomen datum. Het is slim om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en om verdere instructies te kunnen geven. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en maak duidelijk wat je precies verwacht. Deel ook waar stofdoeken, de zeem, dweil, emmers en schoonmaakmiddelen klaarliggen.

Sites voor het vinden van schoonmaakhulpen

Het vergelijken van betrouwbare schoonmaker kan complex zijn. Je kunt gebruik maken van diverse platforms die dit een stukje eenvoudiger maken. Op deze portalen komen vraag- en aanbod samen. Zonder heel veel moeite kun je daar een zoekopdracht doorgeven en in contact komen met helpers in de regio. Soms regelt het platform ook de betaling. We sommen de populaire sites voor je op. Advies: lees ook eens alles door over Helpling schoonmaakservice.

 • Helpling: Gemiddelde beoordeling van 4,7/5 sterren!
 • Homeworks: Persoonlijk contact, betrouwbaar en ervaren hulpen.
 • Werksters.nl: Meer dan 13 duizend beschikbare poetshulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vaste prijzen, inclusief fonds bij schade door hulp.
 • Hulpen.nl: Hulp in huis voor verschillende doeleinden.
 • Hlprs: Je eerste hulp bij een druk leven.
 • Nationalehulpgids.nl: De marktplaats voor hulp in huis in de gemeente Ede.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Deelen

Vind een vakkundige schoonmaakster in jouw omgeving!

Zoek schoonmaakbedrijven in Deelen

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor binnen- en buitenshuis? Hieronder tonen wij namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Deelen, maar ook van o.a. glazenwassers en meer schoonmaakservices en dienstverleners. Eveneens kun je zoeken naar interieurverzorgers in Velp, Babberich, Wolfheze en Heveadorp.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

De poetser is er voor alle huishoudelijke klussen in jouw huishouden. Bijgaand delen wij enkele veel voorkomende schoonmaakklusjes die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Alles afnemen met een stofdoek en stofzuigen.
 • Geen vieze plakkerige vloer meer (dweilen).
 • Grondig schoonmaken van keuken en badkamer.
 • Ramen wassen.
 • Deuren en deurklinken afvegen.
 • De slaapkamers netjes maken.
 • Kledingstukken strijken en opruimen.
 • Alle vuile kleding wassen en opruimen.
 • De GFT-bakken reinigen.
 • Bloembakken water geven.

Huishoudelijke hulp inhuren

Een eigen poetshulp uit de regio al beschikbaar vanaf €12,70 (uurtarief).

Bedrijfspanden schoonmaken (kantoor)

Een schoon kantoor draagt bij aan fijne en veilige werkplekken en maakt dat klanten ook een prettig gevoel hebben. Verscheidene aanbieders in de gemeente kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Deelen. Voorbeeld werkzaamheden zijn bureaus en stoelen schoonmaken, vloeren stofzuigen en dweilen en de sanitaire voorzieningen onderhouden. Ook de meer heavy zaken zoals glazen wassen, gevelonderhoud en gevelreiniging, zonnepanelen reinigen, ventilatiereiniging of trappenhuis reinigen behoren tot de opties. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in waardoor er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De tarieven van kantoor schoonmaak zijn geïndiceerd tussen de €23,00 en €30,00 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is voordeliger dan dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Interieurverzorging van kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen, horeca en hotels, scholen, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Ook handig voor Vereniging van Eigenaars (VvE) voor algemene ruimtes in de Provincie Gelderland.
 • Prijzen: tussen om en nabij de €20,50 en €33,00 per uur.
 • Ook ingewikkelde klussen zijn mogelijk: zonnepanelen reiniging, tapijtreiniging, vloeronderhoud, graffiti verwijderen, het reinigen van het trappenhuis, gevelreiniging.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Welke tarieven hanteren schoonmakers op uurbasis?

Een normale schoonmaakhulp vraagt tussen de €13,30 tot €17,75 voor 1 uur werken. Houd ook rekening met (eenmalige) bemiddelingskosten. De schoonmaakmiddelen regel je zelf.

Welke werkzaamheden voert een poetser uit?

Vooraf bespreek je de werkzaamheden van de schoonmaakster. In de praktijk zijn er een aantal werkzaamheden die afgewerkt worden: stofzuigen, toiletten schoonmaken, keuken reinigen, afstoffen, dweilen. Tevens kan jij ook nog wat extra klussen doorgeven zoals houten vloer in de was zetten of de tuin doen.

Hoeveel uur heb ik een huishoudelijke hulp nodig?

De meeste woningen in Deelen laten de hulp zo’n 3 uur per week in huis komen. Dat biedt voldoende ruimte voor belangrijke taken zoals ramen lappen, stofzuigen, afstoffen, dweilen, het toilet schoonmaken. Het meest optimale aantal uren hulp ligt ook aan de grootte van de woning, hoe netjes je bent, en het werktempo.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een huishoudelijke hulp zal altijd het minimumloon verdienen plus 8% vakantiegeld. Bij ziekte en vakantie dien je de hulp door de betalen. Voor meer informatie zie Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. Soms loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Ik zoek iemand voor een eenmalige schoonmaak in Deelen?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Dit speelt met name als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of als je je woning te koop zet. De volledige woning wordt op een professionele manier gereinigd en ontsmet zodat het aanvoelt als nieuw. De tarieven liggen tussen de €225,00 tot €650,00.

Plaats een reactie