Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Heveadorp

Wil je een schoonmaakhulp in Heveadorp? Steeds meer Nederlanders gaan voor wat extra hulp in huis. Een schoon en net huis als je thuiskomt, de vervelende klussen blijven niet liggen, en jij kunt meer tijd besteden aan vrienden, familie en hobby’s. Wij helpen jou bij het zoeken naar een vakkundige schoonmaker in Heveadorp! Op ons portaal vind je volop tips en informatie voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Daarnaast bespreken we enkele schoonmaakplatforms waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Je bekijkt hier ook adressen van erkende schoonmaakbedrijven.

Een schoonmaker in huis: de 5 grootste voordelen

 • Je hoeft nooit meer na te denken of je woning wel schoon is.
 • Je houdt meer tijd over voor vrienden en familie.
 • Nooit meer zelf de badkamer en keuken schoonmaken.
 • Zowel voor de binnenkant als buitenkant van je woning.
 • Al mogelijk vanaf €13,20 per werkuur.

schoonmaker-zoeken-heveadorp

Een schoonmaakster in Heveadorp zoeken

Heb je een drukke baan en wil je meer focus op hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een professionele schoonmaakster in Heveadorp inhuren kan dan de oplossing zijn. Hoe vind ik nu precies een hulp in huis? Wat vaak goed werkt: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. Meestal zijn er wel kennissen die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Geen reactie? Probeer dan eens Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Verder kan je gebruik maken van speciale platforms waar je in contact kunt komen met lokale werksters. In het bijgaande stappenplan leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Eigen huishoudelijke hulp in Heveadorp zoeken

 1. Voer je adres in

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door middel van de postcodecheck. Er worden dan meerdere werksters getoont in jouw eigen regio.

 2. Frequentie, datum en tijd

  Selecteer de frequentie hoe vaak je wilt dat de poetshulp komt poetsen. Je kunt meestal kiezen uit elke week, 2 weken of 4 weken. Bepaal nu het aantal uur per schoonmaakbeurt en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Werksters vergelijken

  Bekijk en vergelijk de beschikbare huishoudelijke helpers. Maak gebruik van de filters zoals prijs p/uur, speciale werkzaamheden en reviews.

 4. Contactverzoek

  Selecteer verschillende schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. Zodra jouw aanmelding geaccepteerd wordt heb je jouw nieuwe hulp gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De werkster komt aan huis op het gekozen moment. Het is slim om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en om uitleg te geven over de woning en spullen. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en vertel wat jouw wensen en prioriteiten zijn. Deel ook waar alle schoonmaakmiddelen en benodigdheden klaarstaan.

Schoonmaakhulp platforms

In contact komen met een ijverige schoonmaker is niet altijd gemakkelijk. Er bestaan verschillende platforms die daarbij helpen. Hier kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Zonder heel veel moeite kun je daar een zoekopdracht plaatsen en beschikbare helpers vinden. Soms betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Tip: bekijk ook eens de pagina over Voor bedrijven.

 • Helpling: Eenvoudig en transparant hulpen met elkaar vergelijken.
 • Homeworks: Een betrouwbaar en klantgericht vast team met vaste hulpen.
 • Werksters.nl: Een van de grootste vraag- en aanbodplatform voor schoonmakers.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vervangende hulp bij ziekte of beëindiging van contract.
 • Hulpen.nl: Voor als je opzoek bent naar een flexibele of vaste kracht.
 • Hlprs: Maar liefst 27.000 actieve helpers in het netwerk.
 • Hulpstudent.nl: Geverifieerde en betrouwbare profielen in de gemeente Renkum.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Heveadorp

Vind een ijverige schoonmaakster in jouw regio!

Adressen van schoonmaakbedrijven in Heveadorp

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor een grote klus? In het overzicht hieronder bekijk je namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Heveadorp, maar ook van o.a. glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Als alternatief kan jij ook een overzicht vinden van interieurverzorgers in Wolfheze, Deelen, Heelsum en Doorwerth.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat maakt een schoonmaakster schoon?

De werkster staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende werkzaamheden in de keuken, badkamer en rest van de woning. In het gedeelte hieronder vind je een overzicht met schoonmaakklusjes die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Alles afnemen met een stofdoek en stofzuigen.
 • Vloer dweilen en streeploos schoonmaken.
 • Fornuis schoonmaken, wastafel en douche uitspoelen.
 • Ramen zemen (binnenkant).
 • Schoonmaken van de gootsteen.
 • Dekbedden luchten en wassen.
 • Kleding strijken.
 • Opvouwen van de was.
 • De garage opruimen.
 • Bloembakken water geven.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Vind een poetshulp in de buurt al vanaf €12,80 p/uur.

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een net en fris kantoor draagt bij aan een efficiënte werksfeer en is tegelijkertijd een uitstekend visitekaartje. Diverse aanbieders in de regio kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Heveadorp. Ze voeren werkzaamheden uit zoals bureaus schoonmaken, het legen van de vuilnisbakken en toiletten schoonmaken. Ook de arbeidsintensieve aspecten zoals ramen zemen, gevelonderhoud en gevelreiniging, zonnepanelen reinigen, reiniging van ventilatie of trappenhuis reinigen behoren tot de opties. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in waarbij bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De prijzen voor kantoor schoonmaak variëren tussen de €23,00 en €31,00 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is voordeliger dan dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Schoon houden van horeca en hotels, productiebedrijven (Industriële reiniging), zorginstellingen en ziekenhuizen, scholen, winkels.
 • Schoonmaak en portiekonderhoud voor Vereniging van Eigenaren (VVE) in de Provincie Gelderland.
 • Tarieven: tussen +/- €24,50 en €31,50 per uur.
 • Ook voor alle bijzondere werkzaamheden zoals: zonnepanelen reiniging, het reinigen van het trappenhuis, vloeronderhoud, graffiti verwijderen, gevelreiniging, ventilatie reiniging.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Welke tarieven hanteren schoonmakers op uurbasis?

Een doorsnee schoonmaakhulp kost gemiddeld genomen tussen de €13,40 tot wel €19,00 per uur. Wanneer je iemand inhuurt via een platform dan zijn er ook bemiddelingskosten. Soms betaal je ook een vaste prijs per maand voor een abonnement.

Welke huishoudelijke taken doet een poetser?

Je bespreekt altijd vooraf het takenpakket van de schoonmaakster. In de regel zijn er standaard taken die afgewerkt worden: keuken reinigen, toiletten schoonmaken, dweilen, stofzuigen, afstoffen. Daarnaast kan je ook vragen voor extra klussen zoals afwassen of de tuin doen.

Hoeveel uur moet ik een huishoudelijke hulp inhuren?

De meeste huishoudens in Heveadorp kiezen voor zo’n 3 uur aan poetshulp in huis. Dat is genoeg tijd voor de wekelijks terugkerende taken als dweilen, keuken reinigen, afstoffen, ramen lappen, stofzuigen. Het daadwerkelijke aantal benodigde uren wordt mede bepaald door de grootte van het huis, hoe netjes je bent, en hoe snel de hulp werkt.

Hoe kan ik betalen?

Een poetsvrouw zal altijd het minimumloon verdienen plus 8% vakantiegeld. Bij ziekte en vakantie dien je de hulp door de betalen. Voor meer informatie zie de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. In bepaalde cases betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Kan ik iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Heveadorp?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Dit speelt met name als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of bij een verhuizing. Het huis wordt gepoetst, gesopt en gereinigd zodat het aanvoelt als nieuw. De tarieven zijn variabel en liggen tussen de €375,00 tot €550,00.

Plaats een reactie