Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Renkum

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Renkum? Steeds meer gezinnen huren een aantal uur per week een hulp in huis. Heerlijk thuiskomen in een schoon huis, altijd een gezonde woning, en jij kunt meer tijd besteden aan vrienden, familie en hobby’s. Wij geven advies bij het zoeken naar een ijverige schoonmaker in Renkum! Op onze schoonmaakwebsite bekijk je volop tips en aandachtspunten voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Bovendien bieden we een aantal sites waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Ook verstrekken we namen en adressen van plaatselijke schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Je hoeft nooit meer na te denken of je woning wel schoon is.
 • Je kunt veel meer tijd spenderen aan belangrijke zaken.
 • De vervelende huishoudelijke taken hoef je zelf niet meer te doen.
 • Minder stressgevoelens.
 • Al mogelijk vanaf €13,00 (uurloon).

schoonmaker-zoeken-renkum

Een schoonmaakster in Renkum zoeken

Heb je het erg druk en houd je graag meer tijd over voor de dingen die er echt toe doen? Een ervaren schoonmaakster in Renkum inhuren is dan misschien wel iets voor jou. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? Ons advies: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. Soms zijn er mensen te vinden die op die manier wat bijverdienen. Geen reactie? Probeer dan eens Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Ten derde ontstaan er meer en meer praktische platforms waar je een werkster kunt vinden. In het stukje hieronder lopen we dit stap-voor-stap door.

Eigen huishoudelijke hulp in Renkum zoeken

 1. Selecteer je adres

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door je postcode in te vullen. Je krijgt dan alleen werksters te zien die hun werkgebied rondom jouw wijk hebben.

 2. Bepaal aantal werkdagen

  Kies hoe vaak je wilt dat de huishoudelijke hulp aan de slag gaat. Dit kan zijn 1x per week, 1x per 14 dagen of 1x per maand. Vervolgens kies je het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en kies een datum voor de eerste afspraak.

 3. Vergelijk helpers

  Je ziet nu meteen de diverse huishoudelijke helpers. Je kunt filteren op tarief, bijzondere werkzaamheden zoals strijken of glazen wassen en beoordelingen.

 4. Contactverzoek

  Kies een aantal schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Zodra jouw verzoek ingewilligd wordt heb je een match.

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De werkster komt op locatie langs op een dag/tijd dat voor beide passend is. We raden aan om thuis te blijven en af te spreken welke taken er allemaal gedaan worden. Laat alle kamers in het huis zien en geef aan wat je precies verwacht. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar zaken als allesreiniger en schoonmaakazijn klaarliggen.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

Het zoekproces naar een enthousiaste schoonmaker kan complex zijn. Door middel van het internet kun je terecht op diverse portalen die hiervoor specifiek service verlenen. Op dergelijke platforms worden vraag en aanbod gebundeld. Je kunt binnen een paar minuten een zoekopdracht plaatsen en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Vaak betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Tip: bekijk ook eens de pagina over Tips voor het schoonmaken.

 • Helpling: Ruim aanbod met flexibele hulpen voor thuis.
 • Homeworks: Aan de hand van jouw wensen krijg je service op maat.
 • Werksters.nl: Groots aanbod met vraag en aanbod van schoonmakers.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Er is een speciaal fonds voor schade aan persoonlijke bezittingen.
 • Hulpen.nl: Gemakkelijk en snel vraag- en aanbod doorzoeken.
 • Hlprs: Je eerste hulp bij een druk leven.
 • Nationalehulpgids.nl: Matching op basis van jouw persoonlijke wensen in Renkum.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Renkum

Vind een vakkundige schoonmaakster in de gemeente!

Professionele schoonmaakbedrijven in Renkum

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor binnen- en buitenshuis? Hieronder vind je gegevens van schoonmaakspecialisten in Renkum, inclusief glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Als alternatief kan je specifiek kijken naar interieurverzorgers in Rozendaal, Zevenaar, Arnhem en Ede.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

Een schoonmaakster is er voor alle werkzaamheden in jouw huishouden. In onderstaande paragraaf tref je de meest gangbare taken die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Vloer stofzuigen en afstoffen.
 • Vloer dweilen en streeploos schoonmaken.
 • Altijd een blinkende badkamer en keuken.
 • Ramen streeploos schoonmaken.
 • Het in- en uitpakken van de vaatwasser.
 • Slaapkamer opruimen.
 • Al het strijkwerk doen.
 • Kleding wassen en uithangen.
 • De GFT-bakken reinigen.
 • Tuin onderhouden.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een uitstekende poetshulp uit de omgeving al mogelijk vanaf €12,70 per uur.

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een representatief schoon kantoor heeft effect op fijne en veilige werkplekken en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Allerlei schoonmakers in de regio bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Renkum. Ze dragen verantwoording voor bureaus schoonmaken, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en toiletten schoonmaken. Ook intensievere activiteiten zoals glasbewassing, de buitenboel reinigen (gevelreiniging), het schoonhouden van zonnepanelen het laten reinigen van de ventilatie of de dakgoten schoonmaken behoren tot de mogelijkheden. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm zodat er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De gemiddelde tarieven van kantoor schoonmaak liggen tussen de €24,50 en €33,00 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is vaak goedkoper dan wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Schoon houden van scholen, horeca en hotels, winkels, productiebedrijven (Industriële reiniging), kantoren.
 • Een uitkomst voor reiniging van gemeenschappelijke ruimtes (VvE) in de Provincie Gelderland.
 • Tarief: tussen +/- €25,00 en €32,50 per uur.
 • Ook voor alle bijzondere werkzaamheden zoals: tapijtreiniging, graffiti verwijderen, vloeronderhoud, ventilatie reiniging, gevelreiniging, zonnepanelen reiniging.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Wat is de onkostenvergoeding van een schoonmaker?

Een basis schoonmaakhulp rekent tussen de €12,70 tot €18,50 voor 1 uur werken. Wanneer je iemand inhuurt via een platform dan zijn er ook bemiddelingskosten. Soms heb je ook nog maandelijkse kosten van een schoonmaak abonnement.

Welke huishoudelijke taken doet een poetser?

Je maakt altijd afspraken over wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. In de regel zijn er standaard huishoudelijke taken die afgewerkt worden: dweilen, afstoffen, stofzuigen, keuken reinigen, toiletten schoonmaken. Indien gewenst kan de hulp extra klussen oppakken zoals koelkast schoonmaken of rondom de woning vegen.

Hoeveel uur heeft een huishoudelijke hulp nodig bij mij thuis?

Een groot deel van de huishoudens in Renkum huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dat is ruim voldoende voor het uitvoeren van o.a. stofzuigen, keuken reinigen, dweilen, ramen lappen, afstoffen. Hoeveel uur daadwerkelijk nodig is hangt af van het aantal ruimtes, samenstelling van jullie gezin en hoe snel de hulp werkt.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een werkster heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij wettelijk vakantiegeld. Bij ziekte en vakantie dien je de hulp door de betalen. Voor alle voorwaarden zie de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. In aparte gevallen wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Ik wil graag iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Renkum?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Perfect voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of als je je woning te koop zet. De volledige woning wordt op een professionele manier gereinigd en ontsmet zodat het huis weer helemaal fris is. De kosten hiervan liggen gemiddeld genomen tussen de €300,00 tot €600,00.Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie