Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Rozendaal

Wil je een schoonmaakhulp in Rozendaal? Steeds meer Nederlanders ontdekken het voordeel van een hulp in huis. Thuiskomen in een schone en frisse woning, ook de nare klusjes worden uit handen genomen, en je houdt meer tijd over voor hobbys, vrienden en familie. Wij geven advies bij het zoeken naar een professionele schoonmaker in Rozendaal! Op deze pagina bekijk je handige tips en informatie voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Ook bekijk je hier enkele schoonmaakplatforms waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Ook vind je hier gegevens zoals naam en adres van plaatselijke schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Je hoeft nooit meer na te denken of je woning wel schoon is.
 • Je hebt meer tijd voor de belangrijke zaken in het leven.
 • Geen half werk, maar echt goede schoonmaak in huis.
 • Minder onrust en stress dankzij een opgeruimde woning.
 • Al beschikbaar vanaf €12,70 (uurloon).

schoonmaker-zoeken-rozendaal

Een schoonmaakster in Rozendaal gezocht

Heb je een druk leven en creëer je graag wat extra tijd voor familie, vrienden en hobby’s? Een ervaren schoonmaakster in Rozendaal inhuren is dan misschien wel iets voor jou. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? Wat vaak goed werkt: vraag na in jouw eigen netwerk. Over het algemeen zijn er mensen te vinden die een aantal uur per week schoonmaken. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens Facebook of Marktplaats. Ook kan je gebruik maken van speciale platforms voor het vinden van een werkster. In het volgende gedeelte vind je een handig stappenplan.

Eigen huishoudelijke hulp in Rozendaal inhuren

 1. Selecteer je adres

  Check alle huishoudelijke hulpen door je adresgegevens in te voeren. Er worden dan meerdere werksters getoont die hun werkgebied rondom jouw wijk hebben.

 2. Kies datum, tijd en frequentie

  Selecteer de frequentie hoe vaak je wilt dat de poetsvrouw komt schoonmaken. De keuze is vaak wekelijks, tweewekelijks of iedere 4 weken. Maak nu een keuze voor hoe lang de hulp moet komen en een datum voor de eerste afspraak.

 3. Schoonmakers vergelijken

  Je ziet nu meteen de gevonden huishoudelijke helpers. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als prijs per uur, werkzaamheden en recensies.

 4. Contactverzoek

  Je kunt een aanvraag doen bij een aantal schoonmakers die passen bij jouw wensen. Indien jouw aanvraag gehonoreerd wordt heb je jouw poetsvrouw gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De poetsvrouw zal bij je thuis komen op de overeengekomen datum. We raden aan om dan ook thuis te zijn en samen de werkzaamheden door te nemen. Tip: loop samen een rondje door de woning en benoem wat voor jouw de focus ruimtes zijn. Laat ook zien waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen te pakken zijn.

Schoonmaakhulp platforms

Het zoeken van een vakkundige schoonmaker is niet altijd gemakkelijk. Er bestaan gebruiksvriendelijke Apps en websites die je hierbij kunnen ondersteunen. Online komen vraag- en aanbod samen. Je kunt daar in enkele muisklikken een eigen zoekprofiel maken en beschikbare helpers vinden. Dikwijls gaat ook de administratie via deze sites. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Tip: bekijk ook eens de pagina over Helpling schoonmaakhulp.

 • Helpling: Vergelijk profielen op basis van beoordelingen.
 • Homeworks: Niet commerciële vereniging met meer dan 1200 hulpen door heel Nederland.
 • Werksters.nl: Onbeperkt reacties versturen naar hulpen in de buurt.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vaste schoonmaakster voor € 13,50 per uur.
 • Hulpen.nl: Hulp inschakelen voor allerlei soorten klussen.
 • Hlprs: Voor o.a. Huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp en oppas.
 • Hulp.nl: Vind actieve helpers in de gemeente Rozendaal.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Rozendaal

Vind een enthousiaste schoonmaakster in jouw omgeving!

Schoonmaakbedrijven in Rozendaal

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor horeca, hotels of kantoor? In ons overzicht bekijk je namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Rozendaal, inclusief glazenwassers en overige schoonmaakservices. Daarbij kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Zevenaar, Duiven, Renkum en Arnhem.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

De hulp huur je in voor de meest gangbare huishoudelijke taken in en rondom jouw woning. In het gedeelte hieronder delen wij de meest voorkomende huishoudelijke taken die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Vloer stofzuigen en afstoffen.
 • Een glad en schoon gedweild vloeroppervlak.
 • Een hygiënische badkamer en keuken.
 • Ramen schoonmaken.
 • Bank en stoelen stofvrij maken.
 • Bed verschonen en opmaken.
 • De was strijken.
 • Dagelijkse kleren opruimen en wassen.
 • Waterkoker en koffiezetapparaat ontkalken.
 • Bloembakken water geven.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Een eigen poetshulp (lokaal) al vanaf €13,40 (uurloon).

Schoonmakers voor bedrijven (kantoor)

Een schoon kantoor stimuleert een fijne werksfeer en draagt bij aan een algehele professionele uitstraling. Diverse organisaties die in dit gebied werkzaam zijn zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Rozendaal. Voorbeeld werkzaamheden zijn het afnemen van de bureaus, het leegmaken van prullenbakken en toiletten schoonmaken. Ook de meer heavy zaken zoals glazen wassen, buiten gevelreiniging, zonnepanelen stof & vuilvrij maken het laten reinigen van de ventilatie of vloeronderhoud zijn populaire klussen. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden waarin wordt geregeld dat er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De gemiddelde onkosten voor kantoor schoonmaak schommelen tussen de €24,00 en €30,50 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is doorgaans betaalbaarder dan dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Interieurverzorger van kantoren, horeca en hotels, winkels, productiebedrijven (Industriële reiniging), scholen.
 • Ook handig voor Vereniging van Eigenaars (VvE) voor algemene ruimtes in de Provincie Gelderland.
 • Kosten: tussen plus minus €23,00 en €34,00 per uur.
 • Ook voor intensieve reinigingswerkzaamheden: gevelreiniging, vloeronderhoud, graffiti verwijderen, het reinigen van het trappenhuis, ventilatie reiniging, tapijtreiniging.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Hoeveel betaal ik een schoonmaker?

Een standaard schoonmaakhulp betaal je gemiddeld tussen de €13,00 tot +/- €18,00 per gewerkt uur. Soms betaal je ook bemiddelingskosten. Soms heb je ook nog maandelijkse kosten van een schoonmaak abonnement.

Welke huishoudelijke taken doet een poetser?

Vooraf bespreek je wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. In de regel zijn er standaard schoonmaakklusjes die gedaan worden: ramen wassen, stofzuigen, dweilen, keuken reinigen, afstoffen. Indien gewenst kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals verschonen van het beddengoed of de tuin doen.

Hoe vaak kan de huishoudelijke hulp komen?

Een groot deel van de huishoudens in Rozendaal hebben zo’n 3 uur aan hulp per week nodig. Dat is ruim voldoende voor bijvoorbeeld het toilet schoonmaken, dweilen, afstoffen, keuken reinigen, ramen lappen. Hoeveel je precies nodig hebt qua uren wordt berekend a.d.h.v. de omvang van jouw huis, hoe netjes je bent, en de ervaring van de poetser.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een huishoudelijke hulp maakt aanspraak op een minimumloon plus vakantiegeld (8%). Bij ziekte en vakantie dien je de hulp door de betalen. Voor alle voorwaarden zie de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. In sommige gevallen betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Wat zijn de mogelijkheden voor een eenmalige schoonmaak in Rozendaal?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Dat is met name handig plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of wanneer je je huis wilt verkopen. Het complete huis wordt van beneden tot boven gereinigd zodat het aanvoelt als nieuw. De kosten voor deze klus zijn per woning verschillend maar liggen tussen de €225,00 tot €500,00.

Plaats een reactie