Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Duiven

Hulp nodig bij het vinden van een schoonmaakhulp in Duiven? Flink wat Nederlanders gaan voor wat extra hulp in huis. Altijd een super schone woning, de vervelende klusjes hoef je niet zelf te doen, en je houdt tijd over voor de belangrijke zaken. Wij ondersteunen jou bij het zoeken naar een ijverige schoonmaker in Duiven! Op schoonmakerzoeken.nl ontdek je concrete tips en informatie voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Tevens behandelen we enkele schoonmaakplatforms waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Ook hebben we een overzicht met contactgegevens van regionale schoonmaakbedrijven.

5 voordelen van een schoonmaker in huis

 • Heerlijk thuiskomen in een opgeruimd en schoon huis.
 • Het bespaart je al snel 2 tot 5 uur per week.
 • De vervelende huishoudelijke taken hoef je zelf niet meer te doen.
 • Minder stressgevoelens.
 • Al mogelijk vanaf €13,00 per werkuur.

schoonmaker-zoeken-duiven

Een schoonmaakster in Duiven vinden

Zit jouw hele week vaak volgepland en houd je graag wat tijd over voor de dingen die er echt toe doen? Een ijverige schoonmaakster in Duiven inhuren is dan zeker het overwegen waard. Alleen, waar vind ik een hulp in huis? Wat vaak goed werkt: gooi eens een balletje op in je eigen kring. Soms zijn er wel mensen die op die manier wat bijverdienen. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Afsluitend kan je gebruik maken van vraag- en aanbodsites voor het vinden van een werkster. Hieronder lopen we dit stap-voor-stap door.

Een huishoudelijke hulp in Duiven vergelijken

 1. Geef adresgegevens in

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door het invullen van jouw postcode. Het platform toont dan enkel werksters die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Kies het aantal service-uren

  Ten eerste bepaal je de frequentie hoe vaak je wil dat de poetsvrouw komt werken. Dit kan zijn eenmalig, wekelijks of iedere twee weken. Daarna kies je het aantal uur per schoonmaakbeurt en selecteer een datum voor de eerste keer.

 3. Helpers vergelijken

  In het volgende scherm tonen ze de beschikbare huishoudelijke helpers. Sorteer op kosten, werkzaamheden en recensies.

 4. Contactverzoek

  Selecteer enkele schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. Op het moment dat jouw oproep geaccepteerd wordt heb je jouw helper gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De poetser komt bij je thuis op de overeengekomen datum. Het is goed om op locatie te zijn en om uitleg te geven over de woning en spullen. Loop samen een rondje door het huis en wijs meteen aan waar jij waarde aan hecht. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen te vinden zijn.

Schoonmaakhulp platforms

Het vergelijken van goede schoonmaker is niet heel eenvoudig. Je kunt gebruik maken van verschillende Apps en websites die hiervoor specifiek service verlenen. Op dit soort websites treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Je kan daar eenvoudig een zoekopdracht plaatsen en in contact komen met helpers in de regio. Soms wordt de betaling ook geregeld door het platform. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Mogelijk vind je dit ook interessant: Werksters.nl schoonmaakhulp.

 • Helpling: Een vaste hulp vanaf €14,75 per uur.
 • Homeworks: Vaste huishoudelijke hulp, altijd vervanging bij ziekte of vakantie.
 • Werksters.nl: Meer dan 13 duizend beschikbare poetshulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Inclusief fonds bij schade door hulp.
 • Hulpen.nl: Meer dan 2300 mensen die beschikbaar zijn voor klussen.
 • Hlprs: Al meer dan 20.000 huishoudens geholpen.
 • Marktplaats.nl: Geverifieerde en betrouwbare profielen in de gemeente Duiven.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Duiven

Vind een enthousiaste schoonmaakster in jouw gemeente!

Schoonmaakbedrijven in Duiven

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor zakelijke of particuliere klussen? In het overzicht hieronder bekijk je adressen van schoonmaakspecialisten in Duiven, aangevuld met glazenwassers en meer schoonmaakservices. Ook kan het mogelijk interessant zijn te zoeken naar interieurverzorgers in Westervoort, Montferland, Zevenaar en Rozendaal.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

Een schoonmaker ondersteunt jou bij de meest voorkomende schoonmaakklusjes in en rondom jouw woning. In het volgende deel bieden wij de meest gangbare huishoudelijke taken die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Vloer stofzuigen en afstoffen.
 • Vloer behandeling (dweilen).
 • Sanitair reinigen (keuken en badkamer).
 • Ramen schoonmaken.
 • Het legen van prullenbakken.
 • Dekbedden luchten en wassen.
 • Kledingstukken strijken en opruimen.
 • De was opvouwen.
 • De GFT-bakken reinigen.
 • Hand en spandiensten in de tuin.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een deskundige poetshulp in de buurt al in te huren vanaf €13,30 per werkuur.

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een net en fris kantoor zorgt voor de werksfeer en productiviteit en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Verschillende bedrijven in de omgeving staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Duiven. Ze dragen verantwoording voor bureaus schoonmaken, het leegmaken van prullenbakken en het reinigen van het sanitair. Ook de meer heavy zaken zoals de ramen schoonmaken, gevelreiniging, de zonnepanelen laten reinigen onderhoud en schoonmaken van ventilatie of de dakgoten schoonmaken behoren tot de opties. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract waardoor bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De onkosten voor kantoor schoonmaak variëren tussen de €22,00 en €30,50 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is efficiënter dan om eigen personeel dit te laten doen.
 • Interieurverzorger van horeca en hotels, scholen, zorginstellingen en ziekenhuizen, kantoren, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Vaste schoonmaak voor uw VvE of appartementencomplex in de Provincie Gelderland.
 • Prijs: tussen om en nabij de €24,50 en €35,00 per uur.
 • Ook voor intensieve reinigingswerkzaamheden: het reinigen van het trappenhuis, gevelreiniging, tapijtreiniging, graffiti verwijderen, zonnepanelen reiniging, vloeronderhoud.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Hoe duur is een schoonmaker?

Een basis schoonmaakhulp factureert tussen de €12,50 tot wel €15,25 (uurtarief). De verhuurorganisatie kan eventueel nog bemiddelingskosten rekenen. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Welke huishoudelijke taken doet een poetser?

Je maakt altijd afspraken over wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. Doorgaans zijn er standaard taken die uitgevoerd worden: stofzuigen, ramen wassen, afstoffen, toiletten schoonmaken, keuken reinigen. Indien gewenst kan je afspraken maken over strijken of het doen van de was.

Voor hoeveel uur huur ik de huishoudelijke hulp in?

De meeste huishoudens in Duiven hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dit is voldoende tijd voor het hele takenpakket van keuken reinigen, ramen lappen, het toilet schoonmaken, dweilen, afstoffen. Het exacte aantal uur per week wordt mede bepaald door de grootte van de woning, de gezinssamenstelling en het werktempo.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een schoonmaakhulp maakt aanspraak op een minimumloon plus jaarlijks vakantiegeld. Ook bij ziekte of vakantie dien je door te betalen. Voor alle voorwaarden zie Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. Soms doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Wat zijn de opties voor een eenmalige schoonmaak in Duiven?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. Dat is met name handig voor de grote voorjaarsschoonmaak, of bij een verbouwing/renovatie. De hele woning wordt van beneden tot boven gereinigd zodat jouw huis er weer stralend fris uitziet. De kosten hiervan liggen gemiddeld genomen tussen de €300,00 tot €575,00.Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie